Montolivo ztratil motivaci a pověsil kopačky na hřebík

13.11.2019, 11:37
Aktuality
Dalším hráčem, jenž se loučí s kariérou, je Riccardo Montolivo. Nyní již bývalý záložník byl po letním odchodu z AC Milán bez angažmá a rozhodl se, že nové již hledat nebude...

Milánský rodák je odchovancem Atalanty Bergamo, se kterou si po postupu do nejvyšší soutěže poprvé zahrál Serii A. Dobrými výkony si Montolivo řekl o přestup do Fiorentiny.

Za toskánský celek nastupoval 66násobný reprezentant Itálie dlouhých sedm let, načež se v roce 2012 přesunul do AC Milán. Hlavně vinou četných zdravotních problémů však Montolivo postupem času vypadl ze sestavy, kam už se posléze nedokázal vrátit.

Během minulého ročníku neodehrál Montolivo ani jeden soutěžní zápas a po sezóně Rossoneri opustil. "Rozhodl jsem se ukončit kariéru," oznámil Montolivo. "Dalo by se říct, že AC Milán mě k tomuto kroku přinutil, když mi po sedmi letech nedovolil se ani rozloučit s fanoušky," pronesl směrem k bývalému zaměstnavateli.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (28)

Přidat komentář
AngryPrd

Nikdy nepochopim ako ho mohlo AC kupit, a este vyhlasovat o nom, ze to bude novy Pirlo On Pirlovi nesiahal ani po kolena. Maximalne sa na neho podoba tak z 1 kilometra aj to ked ma okuliare

Reagovat
Jandak

rekl bych ze ani po kotniky

Reagovat
Seydou Doumbia

ani po chodidlo

Reagovat
pistacik11

V čase prestupu patril medzi špičku na svojom poste v sérii A, nebol to jedno sezónna hviezda. Ten prestup mu proste nevyšiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Symbol "prumeracky" ery ACM.

Reagovat
smazaný uživatel

takovy plasil pro bohate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej odpad jako plasil, rozhodne ne pro bohate

Reagovat
insane

Spis kdyby byl Plasil Ital. Kdyby byl Montolivo treba z Madarska, karieru by mel polovicni.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale jo, to je celkem trefne prirovnani.

Reagovat
maras93

Nikdy jsem mu nepřišel na chuť. Trochu za to mohou i vysoko nastavená očekávání, kterým se nikdy ani nepřiblížil. Po té bídě, kterou hrál, se nedivím, že v zápasech, kdy jsme bojovali o každý bod pro zajištění LM, nedostal šanci se ani rozloučit s fanoušky. Upřímně si myslím, že to většinu fanoušků ani nemrzelo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jednou byl kapitan, takze tu sanci rozloucit se dostat mel. At uz hral jakkoliv. A on hral, na co mel. Nebylo jeho chybou, ze se to na nem jistou dobu stavelo a ze Galliani o nem velkohube prohlasoval, ze je to novy Pirlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cistej trash a symbol ustupu ac, spolu s jemu podobnejma z nichz nekteri v ac porad smrdi, bonaventura, laxalt, zapata, popi, castillejo..

Reagovat
smazaný uživatel

Bonaventura je super. Zbytek je lavička a i bez nich hraje AC spíš o záchranu než o Evropu... Tam bys mohl na pár výjimek jmenovat celý kádr

Reagovat
smazaný uživatel

On ani ten do nebes vynášenej Jdu na rumma, není takovej zázrak jak se prezentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, klidně bych ho prodal třeba za 70 a nechal chytat Plizzariho, ale když vidím, co za ty prachy vedení nakupuje, tak to je zbytečný získat takovéhle peníze a koupit za ně dva průměráky, co nebudou mít ani na základ...

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo v 35, někdo v 15

Reagovat
REPLIKATOR

AC ho zničilo.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

PSG stojí o trvalý přestup Icardiho

Mauro Icardi v létě odešel z Interu Milán na hostování do PSG, kde se mu daří a vedení francouzského mistra už nyní vážně uvažuje o uplatnění výstupní klauzule za 70 milionů eur. Argentinský útočník by měl dostat nabídku pětiletého kontraktu, ročně si díky němu může vydělat dvanáct milionů eur. (abola.pt)

Ten ještě udělá terno

Reagovat
El-Pistolero-68

Prekvapil, ze se do toho zpatky dostal tak rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi je ho líto, jednu dobu to byl můj oblíbený hráč, doma mám jeho podepsaný dres. Já myslim, že měl výborně našlápnuto, kdyby nepřišlo to zranění. Pak už byl vždy max. poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Dej ho na Aukro, docela by mě zajímalo, kolik by si za něj trhnul Podle toho by jsme mohli soudit, jakou kariéru vlastně měl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

výborný hráč, skvělá kariéra.. díky moc a at se daří

Reagovat
Recoba Inter

Chudák, to byl od AC celkem nesympatický krok. Strávil tam nějakou dobu...s těmi, kdo by o to stáli se mohl rozloučit. A na Siru.

Reagovat
Rudnevs

Hráč s nemeckým pasom..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele