Montellu zájem těší, hodlá ale prodloužit s Fiorentinou

09.04.2013, 10:54
Aktuality
Fiorentina po hubených letech v této sezóně bojuje o evropské poháry a za jednoho z hlavních strůjců jejího vzestupu je považován Vincenzo Montella. O mladého trenéra se údajně již zajímají i jiné celky, bývalý vynikající útočník by ovšem měl brzy prodloužit smlouvu v toskánském klubu...

Osmatřicetiletý Montella teprve v roce 2009 ukončil kariéru a následně se krátce mihl na lavičce AS Řím. V minulé sezóně pak vedl Catanii a loni v létě zamířil do Florencie, kde s místní Violou podepsal smlouvu do června 2014.

V blízké budoucnosti by však mělo dojít k prodloužení spolupráce mezi oběma stranami. "Jsem polichocen, že je o mne zájem, jsem ale spokojen se svým současným týmem," uvedl Montella pro Rai Sport. "O prodloužení jsme ještě nemluvili, ale i tak je to pouze formalita. Nijak to nespěchá, musíme jen vyřešit pár detailů," dodal.

Fiorentina pod vedením mladého kouče drží čtvrtou příčku tabulky Serie A a za současné konstelace by si v příští sezóně zahrála Evropskou ligu. Na třetí místo a s ním spojené předkolo Ligy mistrů má Viola šestibodové manko.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mladý progresivní trenér Takových jako on a AVB by mělo být víc

Reagovat
Mr.Jindros

Dyť jich je víc - např. Klopp nebo Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím těm co je cca do čtyřiceti let.. Contemu je 45 a Kloppovi 47 -.-

Reagovat
Mr.Jindros

Conte 43 a Klopp 45... a hlavně se dají označit za progresivní, přinesli do fotbalu nový vítr atd. A tihle dva navíc už mají za sebou první trofeje (Montella se jistě dočká taky). Osobně bych trenéra označoval za mladého klidně třeba do padesátky, i když ten věk, kdy se budou mladí prosazovat, se bude určitě čím dál tím víc snižovat, jako všude a ve všem.

Reagovat
rezba

Reagovat
Arne

Reagovat
herbage

Guardiola 42

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Enrique taky...

Reagovat
herbage

třeba, no

Reagovat
DelPiero137

Ale treba uznat, ze LE zanechal stopu v AS. Vcera pred koncom si traja hraci tak rychlo a presne hadzankarskym sposobom prihrali loptu aby mohli vhadzovat, ze by sa zato nemuseli hanbit ani v hadzanarskej lige

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě i na něj jsem si vzpomněl. Nebo na Deschampse.

Reagovat
smazaný uživatel

stromaccioni

Reagovat
sinter

to nie je trener

Reagovat
smazaný uživatel

aha..pouč nás experte

Reagovat
rezba

Prosím, vrať se do Říma, potřebujeme tě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ak by Mazzari skoncil, chcel by som ho u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že kromě Juventusu, který má Conteho, by ho chtěl asi každý italský klub.

Reagovat
Yanek

My jsme taky spokojení.

Reagovat
olis

Mazzari je u mna o dost vyssie ale ako som uz pisal ako nahradu za neho by som ho bral hned

Reagovat
smazaný uživatel

Montella tehdy 4 góly Laziu a Tottiho gól byl třešnička na dortu.

http://www.youtube.com/watch?v=cgV7hug0KGI

Reagovat
rezba

Bože. při porovnání se včerejší hrůzou... nádhernej pohled. Nejlepší parta, co kdy v Římě hrála + Fabio Capello

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to ještě boj, je to tam pěkně nahuštěné. Navíc do karet jim hraje i Coppa.

Reagovat
M11

Mario Balotelli dostal za urážky na adresu čárového rozhodčího třízápasový distanc a nezahraje si proti Neapoli, Juve a Catanii.

Reagovat
Yanek

Ibra hadr, co k tomu dodat.

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

to docela posral, pro AC dost důležitý, možná i klíčový zápasy

Reagovat
M11

zajimalo by me co mu rekl.. jelikoz 3 zapasy za kecy ve srovnani treba s Cavaniho loktem je dost

Reagovat
Yanek

Údajně něco v návaznosti na tu ruku hráče fialek v 90. minutě a padlo přitom cazzo. Jinak ten metr mi připadá dost zcestný, ale tohle se trestalo i u jiných a standart je dva zápasy, u Maria jsou k tomu ještě ty žluté.

Reagovat
M11

aha oni tomu pricetli jeste ty karty.. tak v tom pripade asi jono.. ale i tak za kecy 2 zapasy stop.. a za prasacke zakroky kolikrat nic.. divny metr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

To je ako Krasicove filmovanie...

Reagovat
olis

pfff, ked to mohol dostat Pandev....

Reagovat
smazaný uživatel

Se asi zas posrali ne ? fraška

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě měl dostat Cassano za své kecy v zápasu s Juve aspoň 5 zápasů a Cavani 8 Hnus! Chtěl jsem aby proti nám hrál, mám ho rád a takhle tomu zápasu uberou na kvalitě.

Reagovat
olis

vy toho Cavaniho budete spominat este 20 rokov hlavne ze Chielini je svaty a ze ja som bol šašo ked som tu este mesiac nadaval na rozhodcov po Pekingu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi byl šašo už dřív než měsíc zpátky, takže to nehraje roli.

Reagovat
olis

lepšie šašo ako namysleny juventinec

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si tomu jak chceš, to je tvůj problém.

Reagovat
DelPiero137

Mozno nechceli riskovat stret nasich fanusikov a Maria. Toho sa najviac bojim odkedy prisla sprava ze prestupil do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo i ten Cambiasso. To bylo taky daleko víc přes čáru... Co se Maria týče, stejně budou mít někteří naši fanoušci kecy, takže 3 dny po zápase se tu dočteme, že platíme pokutu za fanoušky. To už je taková jistota jako čaj o páté.

Reagovat
madridcan

OT: Madridcanove Fanta okienko

31.kolo prinieslo vela prekvapeni a zvratov. Podme si ho zhodnotit.

V prvom zapase privital CR7 Dejwu a po goloch Bonaventuru, Di Nataleho(2x) a Pandeva mu nedal sancu hoc mu nehral jeden obranca. Dejwa sa chcel spolahnut aspon na Hernanesa, ale to by musel chlapec premenit penaltu a pridat svoj druhy gol v zapase. Takto ma ,,obycajnych" 6 bodov a nezachranil to uz ani Pizzaro. CR7 vyhral 2:0 a navysil svoj naskok na celkom pohodovych 5 bodov kedze jeho prenasledovatelia zavahali.

Najprv Olis remizoval u Creepyho 2:2. Olisovi zahrala fantasticky zaloha, ale k podpore sa utocnici nepridali. Kazdopadne aj tak mu chybal iba bod do tretieho golu. Creepymu zahral vyborne Vucinic a obrana.

Olis nevyuzil ani zavahanie Curkrouska, ktory sokujuco prehral doma s CubOnom vysoko 0:4. Co z toho, ze Cukrouskovi dal gol aj Ilicic aj Ljalic ked mu nehral jeden obranca a hlavne ked Cubonovi hral Denis. Tento stary harcovnik natrepal Interu tri goly a k nemu sa v drese Cubone Calcia pridali Bianchi a Montolivo. Takuto podporu by si Cukrousek zelal najma od Cavaniho, ktory odfajcil penaltu a nepremenil dalsie styri vylozene sance. Druhe miesto vsak stale ma. Cubone uz je len na styri body k Dejwovi.

32.kolo bude vemi velmi zaujimave. Potrapi este Olis s Cukrouskom Madridcana alebo navysi naskok? Cukrousek bude mat jedinecnu prilezitost-Santiago Bernabeu privita prave jeho. O tyzden dostaneme odpovede na vsetky otazky a ja sa neviem dockat

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele