Monreal je rád, že Málaga po Lize mistrů zabrala

09.12.2012, 11:46
Aktuality
Velká úleva byla cítit z hráčů Málagy po jasné výhře nad Granadou. Svěřenci trenéra Pellegriniho totiž po úspěšných vystoupeních v Lize mistrů poztráceli v následných zápasech domácí ligy spoustu bodů. Granada ale včera neměla šanci a odvezla si čtyřgólovou prohru.

"Je důležité, že jsme po Lize mistrů předvedli dobrý výkon. Zatím jsme se v těchto zápasech hodne trápili, dneska bylo všechno perfektní," radoval se Nacho Monreal.

Za domácí se trefili postupně Joaquín, Saviola, Camacho a Santa Cruz, Málaga díky výhře poskočila na průběžnou čtvrtou příčku. Andaluský klub body potřebuje, protože na přelomu roku ji čekají těžké zápasy se Sevillou, Realem Madrid a Barcelonou.

Nacho Monreal včera oslavil nejen výhru, ale také návrat na hřiště po zranění zad. "Jsem šťastný. Byl jsem mimo hru docela dlouho, toužil jsem po tom, abych zase mohl pomoci týmu. Potřebuji se dostat do zápasového rytmu a na úroveň, na které jsem byl před zraněním," uvědomuje si.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pěknej zápas

Reagovat
mastakillah

přeju jim to. Snad letos zase udělaj Ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga, jedém ! ale taky hráčůma vyplatit love nezapomenout...

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticky Malaga

Reagovat
Neuro

jn ten Granada byl marný

Reagovat
smazaný uživatel

No, na výplaty si kluci vydělali, s Nachem a doufám, že snad do 84 let i s Bestií bychom mohli ukopat alespoň Evropskou ligu, při přijatelném losu dokonce aj čtvrtfinále Ligy mistrů, což by bylo famózní a vydělali bychom si dost peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se píše v rozhovoru, čeká nás teď těžký trojblok, v andaluském derby potřebujeme vyhrát, ze zápasů s Realem a Barcou chci a očekávám jedno překvapeníčko za bod, ale uvidíme, jestli bude zejména Nacho, potom Isco či Joaquín ve fazóně.

Reagovat
smazaný uživatel

toulen?

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo jak je to s těmi výplatami? Jestli je už hráči dostali, popřípadě do kdy je musí dostat, aby Málaga dostala peníze od UEFy za Ligu Mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si i příští rok vybojujou LM. Do LM z La Ligy tipuju Barcu, Real, Atletico a právě Malagu. Bude škoda Valencie, která je taky hodně dobrá v LM ale Atletico ji určitě kvalitně nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim to 4. místo nedá Getafe zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je výstřel toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, olé ! zpátky do první desítky, ještě tak Deportivo, aby chytlo druhou mízu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele