Monako o Barošovi zatím nejedná

07.11.2007, 11:57
Aktuality
Francouzská média v nedávných dnech spekulovala o možném přestupu Milana Baroše z Olympique Lyon do Monaka. Podle hráčova agenta Pavla Pasky však k žádným konkrétním jednáním nedošlo a pokud se tak stane, tak nejdřív v zimě.

Milan Baroš ani v Olympique Lyon zatím nezastavil svůj pád z pozice nejlepšího střelce EURA 2004. V týmu úřadujícího mistra Francie však nyní nehraje kvůli svalovým problémům a v poslední době na sebe upozornil pouze hrubým porušením dopravních předpisů.

Francouzská média přinesla zprávy zájmu Monaka o českého reprezentanta. V knížecím klubu už jeden takový působí – Jan Koller – rýsovala se tak myšlenka vytvoření ryze českého útočného páru.

Zatím však není na pořadu dne. "S lidmi v Monaku mám velmi dobré vztahy a musím říct, že myšlenka Milanova pohybu sem je pouhý výmysl tisku," prohlásil hráčův agent Pavel Paska. "Neprobíhají žádná jednaní. Pokud nějaká budou, stane se tak v zimě."

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

kdo by taky chtěl do týmu takovího idiota nemá ani na přebor v chacharstánu ostravkým

Reagovat
eder

Pořád je to aktuálně nejlepší tuzemský útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

víc k tomu nemám

Reagovat
HOST*

I takoví jsou ještě mezi námi? A přišel jsi na to sám, nebo to povídal takovej šedivej pán v televizi?

Reagovat
HOST*

Jasně! Nezapomínejme taky, že Blažek je nejlepší brankář! A Poborský je nejlepší záložník!!! A Franta Straka nejlepší trenér, viď?

Reagovat
HOST*

S tim Poborskym bych i souhlasil (samozřejmě k němu Méďa ).

Reagovat
HOST*

maš pravdu je to ostravskej povaleč

Reagovat
HOST*

nejlepší utočník jo to na ten fotbal koukáš s šachty né

Reagovat
eder

Tady v Praze moc šachet není, bohužel... Zkus jmenovat lepšího českého útočníka, pak o tom můžeme polemizovat. Hlavně neříkej podobné nesmysly jako Došek, Vlček, atd. Koller je poloviční oproti minulosti, Fenin možná časem. Kdo dál?

Reagovat
HOST*

at žije ACS

Reagovat
smazaný uživatel

To by se museli zbláznit. Kdo by chtěl namyšleného frajírka,který vyniká pouze průšvihama,za to na hřišti to je bída a utrpení.

Reagovat
HOST*

AT UŽ ANI NELEZE DO REPRE JE TO KOPYTO

Reagovat
eder

To, že je Baroš poněkud mentálně zamrzlý, snižuje jeho kvality lidské - nikoli fotbalové.

Reagovat
HOST*

JE TO PITOMEC A FOTBALOVĚ ZAMRZNUL PO PORTUGALSKU

Reagovat
HOST*

Až dokáže někdo z Vás z poloviny to co Baroš tak pak si na neho otvírejte huby

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nikdo neporovnává s Barošem, ale Baroše s ostatními útočníky. Baroš měl talent, ale posral si to sám. Dneska je to průměrný útočník, který by se stěží prosazoval u nás v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tam prosadí vaše kopyta jako Slepička a Kulič...

Reagovat
HOST*

to nic nemění na tom že Praha je zk.urvené město

Reagovat
HOST*Johny

Baroš byl fotbalista,yle po Portugalsku mu moc stoupla sláva do halvy a myslel si,že mu patří celý svět.To co teď udělal,to nic není kažfý by jel takhle rychle kdyby měl jeho auto.Ať ukáže co v něm je na hřišti a ne mimo něj,ale tam už asi neukáže nic.

Reagovat
HOST*Posty

To je docela drsný ja myslim ze každý děláme chyby a každý profesionální hráč má někdy ve fotbale krizy ale co pro nasi repre baros s kollerem udelali jak řádili v utoku tak klobouk dolu mluvite tady o barosovi jako o uplne lemře chtel bych videt vas jak byste se chovali s tolika penezma a myslim ze Pudil udelal 10x horsi vec ridil opili baros jen prekrocil rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

"Jen" překročil rychlost??? Vzpamatuj se, jestli zabiješ někoho pod vlivem nebo díky své vysoké rychlosti je vcelku jedno, ne?

Reagovat
HOST*

hmm v dnesni dobe jezdi po silnicich jako prase kazdej druhejridic tak nevim co resis a vzpamatuj se si rikej doma tatovi

Reagovat
HOST*mikisan

Jo. jo; Milan by potřeboval pořádný restart. Nejlíp nějaké mužstvo v dobré lize, kde by byl jako dvojka nebo trojka útočník, aby cítil potřebu se zlepšovat, ale myslím, že Lyon není to pravé, mohlo by mu možná sedět německo nebo belgie. útočník je to dobrý, ale v současnosti bohužel bez šťávy

Reagovat
HOST*

proste nechcete si priznat ze banik vychovava ty nejlepsi utocniky v cesku FCB 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, to vychovává, Baroš v p*deli, Sverkoš se z Německa taky vrátil jako zpráskanej pes...

Reagovat
HOST*

baroš to je chacharskej homosexual

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele