Mladý kouč Cathro těsně před startem ligy skončil u Hearts

02.08.2017, 08:43
Aktuality
Edinburský experiment s čerstvě 31letým trenérem Ianem Cathrem definitivně nevyšel. Vedení Heart of Midlothian oznámilo, že ještě před začátkem ligové sezony ukončilo s bývalým asistentem anglického Newcastlu spolupráci...

Bezprostředně na vině jsou neuspokojivé výsledky v prvním kole skotského Ligového poháru, který se hraje skupinovou formou. Hearts přitom prohráli oba poslední klíčové duely a v tabulce skončili na nepostupové třetí příčce za Dunfermlinem a Peterhead, z nichž ani jeden nehraje Premiership.

Cathro byl přitom kritizován už koncem uplynulé sezony, kterou edinburský klub završil pěti porážkami z posledních osmi kol, a tedy mimo pohárové příčky. Rodák z Dundee a bývalý pomocník Rafy Beníteze tak nakonec od svého prosincového jmenování nebyl schopen vyhrát ani 30 % zápasů ve funkci.

Vedení Hearts se teď má dočasně ujmout fotbalový ředitel klubu Craig Levein, už o víkendu přitom mužstvo čeká ostrý start do ligové sezony se Celtikem.

Autor: Tomáš Daníček / heartsfc.co.uk, chroniclelive.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takhle by skončila většina expertů z FMka.

Reagovat
burinka

se skotskejma prachama určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Po první sezoně už prachy fakt řešit nemusíš. Regens + J.Amerika + Afrika = ez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele