Miranda: Setrvání bylo nejlepším pro mě i mojí rodinu

09.09.2014, 10:02
Aktuality
Atlético Madrid loni získalo španělský titul a přes léto se nevyhnulo odchodu několika opor. Jedním z těch, o nichž se mluvilo v souvislosti s odchodem a nakonec v hlavním městě zůstal, je brazilský obránce Miranda...

"Podle mého názoru je normální, že fotbalisté odcházejí, když dosáhli nějakého úspěchu. Setrvání v Atléticu bylo nejlepším pro mě i mojí rodinu, jsem zde velmi spokojený. Miluji město a tohle je skvělý klub," pochvaluje si Miranda.

"Myslím si, že Atlético je týmem, který je zde proto, aby bojoval o tituly. Uděláme vše, co bude možné, abychom získali další trofeje. Od svého příchodu jsem zažil velké výhry a klubu jsem vděčný. A mohu vás ujistit o tom, že uděláme cokoli, abychom zopakovali loňské úspěchy," říká dále.

Celek z hlavního města Španělska se v průběhu léta musel vypořádat s citelným oslabením v případě odchodu několika opor. Do Chelsea se z hostování vrátil brankář Thibaut Courtois, stejným směrem zamířili obránce Filipe a útočník Diego Costa.

"Klub získal několik skvělých posil, posílili jsme na každém postu. Mám radost z toho, že se vrátil Tiago. Klíčem pro letošní sezonu podle mě bude, jak rychle se dokážeme adaptovat a ukážeme, co umíme. Siqueira je na stejné úrovni jako Filipe, v defenzívě jsme stejně dynamičtí jako loni a s postupem času to bude jenom lepší," věří Miranda.

Atlético v úvodních dvou ligových zápasech herně nepřesvědčilo, přesto si na své konto připsalo čtyři body za výhru nad Eibarem a remízu s Rayem. Sezonu začalo triumfem v Superpoháru nad Realem Madrid, se stejným soupeřem se pak znovu potká o víkendu.

"Superpohár můžeme zopakovat. Stále před sebou mám zápas za brazilský národní tým, až se vrátím do Madridu, budu se soustředit pouze na derby. Naší silnou stránkou jsou standardní situace. Každým zápasem hrajeme organizovaněji a střed obrany je velmi dobrý," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea mor fotbalu, vykoupit Atletico ropnými penězi. Let the money takes own dreems

Reagovat
smazaný uživatel

mor fotbalu si ty...MU letos přes 150 mil liber a to nic jo kdo kazí fotbal..?? Real nákupy jeden hráč 100 mil euro, taky nic se vzpamatuj mamlasu....

Reagovat
smazaný uživatel

Koho je tento nick na trollovanie? Nech je chlp a priznaw sa

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká stylem vyjadřování tak bych tipnul Masopusta. Ať to je kdokoliv, musí to bejt kumšt udržet tuhle schizofrenii v kontrolovaný rovině

Reagovat
smazaný uživatel

pisat z x nickov pravidelne na forach a za inej "identinty" musi byt uz tazka diagnoza , a je pravda, ze to zatial tu dokazatelne splnal iba Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi si v blázinci už vyčerpal dnešní časový limit na internet :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dreems? Dobrý pokus ale..chápu, že dneska je prostě v módě všude srát angličtinu..když to ale člověku nejde, proč to dělá?

Reagovat
Bakary3

OT: tak jsem se zasnil, kdybych měl peněz a pravomocí jako Van Gaal a napadlo mě tohle:

De Gea - Corchia, Jones, Howedes / Garay / Papadopulos, Kurzawa -

Banega, M´Bia - Mata, Rooney, Depay - Mandžukič

+ Smalling, Evans, Rafael, Blackett, Carrick, Cleverley, Fellaini, Nani, Welbeck, Persie

Posily: zadarmo Corchia, Banega (pro mě výbornej hráč, jen mu chyběla motivace, kterou by v MU určitě měl), M´Bia (v poslední době na mě udělal velkej dojem, válec) a za takovejch 15-20 mega liber Mandžukič, stoper a Kurzawa (mladej frantík, přichází z Monaka jako kdysi Evra, myslím, že by byl dobrej).

A když srovnám se současnýma posilama, myslím, že nejsou horší a přitom určitě levnější (Blind - M´Bia, Banega - Herrera, Mandžukič - Falcao, Rojo - Howedes / Garay, Shaw - Kurzawa, Corchia - nikdo..., Depay - Di Maria, tam je to jasný, ale zas má větší potenciál a myslím, že by se tolik netloukl s Matou..)

Co myslíte ? Jen tak jsem si hrál, neberte to zas moc vážně

Reagovat
-Carles-

Čistá šialenosť postaviť zálohu okolo Banegu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
Kily

ještě by to mohli vylepšit a za podpis smlouvy mu jako bonus dát nové auto

Reagovat
smazaný uživatel

a mobila

Reagovat
-Carles-

A s prázdnou nádržou, nech si ide natankovať

Reagovat
Kily

ty s ním máš ještě menší slitování než já

Reagovat
Imago

Reagovat
smazaný uživatel

Každej z nás by to udělal jinak. Každý by hrál jinej styl, bral by jiné hráče atp. Za ty peníze by se dalo postavit týmů...ale taky nevíme, jak probíhají jednání a koho a za kolik by ti ty týmy pustily

Reagovat
Bakary3

No přemýšlel jsem jen o "reálnejch" - jasně, že Kroos by šel vždy do RM např. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych souhlasil s Corchiou, ten podle mě byl hodně přehlíženej v přestupáku...to jsem myslel, že se o něj poperou. Mbia se mi taky líbí, ale s Banegou bych je spolu nedal ani za nic. Přecejenom MU táhne, tam by se dalo přivíst hodně kvalitních hráčů. Kiessling, Vollang nebo Firmino, Depay, Vlaar, Aranguiz (toho bych rád viděl v Evropě), Manolas,proste hafo hráčů

Reagovat
Phillipinho

Firmino nechapu, proc ho nikdo nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se divil, ale asi čekají jestli něco předvede i tuhle sezonu

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze v ostrovnej sekcii by ti to lepsie okomentovali.

Reagovat
X-bano-X

OT:Christoph Kramer by nakonec mohl z Bayeru Leverkusen, ze kterého hostuje v Borussii Mönchengladbach, zamířit do Realu Madrid, který na něho má údajně nachystáno 15 milionů eur. Podle španělských médií si ho vyhlédl Carlo Ancelotti, jemuž by se nadějný záložník hodil k Toni Kroosovi.

Der/Die/Das Real?

Reagovat
smazaný uživatel

nad ním som počas zápasu Nemecka so Škótmi rozmýšľal, že v ktorom veľkoklube skončí

Reagovat
smazaný uživatel

on je ještě přestupák ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are preparing a €12 million bid for Barcelona youngster Sergi Samper. The 21-year-old has been lauded as Xavi's long-term replacement and Arsene Wenger views him as potentially the new Cesc Fabregas.

Reagovat
-Carles-

Lucho ho nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mas pravdu

Reagovat
-Carles-

Nie je dôvod ho predávať, navyše ten trest od FIFA... Smiešne je aj porovnanie s Cescom, ktorý nemal ani profesionálnu zmluvu a mal 16 rokov keď odišiel.

Reagovat
bayern987

Nějaký divný nadpis ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Johny , Amat , ? . Pardo ,- Campana , Puerdo , ? - Darder , Ayoze , Denis

Konecne nehraju Muniain a Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

na lavo je Gaya v a strede Pardo

Reagovat
X-bano-X

A tak to aj dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

ja som pri tom zaspal . Ale proti Madarom mi stacilo pokial Gerard si to v hlave neusporiada tak to nech sedi na lavicke .

Reagovat
Kokesh

Nakonec nejslavnejsi chvile jeho fotbaloveho zivota bude to gesto co udelal jako parodii na Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris je parodie sám o sobě.

Reagovat
Jerichoo

tak to bolo dosť chabé aj na teba jirko

Reagovat
smazaný uživatel

A to pokial Emery zlomil palicu nad Marinom tak Deulofeu je tam hodeni ako ryba do vody

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury

Vynikající stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele