Milla: Celý tým za sebou má skvělý turnaj

26.06.2011, 13:19
Aktuality
Před rokem Španělsko slavilo svůj historicky první titul mistra světa a oslavy jsou v zemi z Pyrenejského poloostrova na programu i letos. Postarala se o to reprezentace do 21 let, která včera zvládla finále evropského šampionátu v Dánsku a porazila Švýcarsko 2:0...

"Já sám jsem nadšený. Zvláště mě to pak těší kvůli hráčům, kteří si to zasloužili za tvrdou práci, týmového ducha a víru. Zároveň bych rád ocenil Švýcarsko za jeho hru a chování na hřišti. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, protože Švýcaři hrají dobře a i oni chtějí co nejvíce hrát s míčem. V prvním poločase měli i šanci, ve druhé půli jsme pak kontrolovali zápas a přidali i druhou branku," hodnotil spokojený trenér Luis Milla.

Španělsku gólově vyšly závěry obou poločasů. Ve 41. minutě ho poslal do vedení Ander Herrera, deset minut před koncem pak předvedl parádu Thiago Alcantara, který z velké dálky na nic nečekal, rychle rozehrál trestný kop a míč zapadl přesně za marně se natahujícího brankáře Sommera.

"Thiagův gól byl překvapivý, ale musíte obdivovat jeho sebevědomí a schopnosti, které po celý turnaj ukazoval. Celý tým za sebou má skvělý turnaj, měli jsme hráče, kteří dokázali dávat branky a v týmu byli i náhradníci, kteří hráli klíčové role. Každý v týmu měl svou pozici a svůj úkol zvládl skvěle," pochvaluje si Milla.

Švýcarsko včera večer inkasovalo první dvě branky na letošním evropském šampionátu. "Na výkony na tomto turnaji jsem pyšný a to bylo také první, co jsem hráčům po utkání řekl. Bylo hodně složité hrát proti tak kvalitnímu týmu. Prohra ve finále samozřejmě znamená velké zklamání, ale celkově můžeme být pyšní na to, čeho jsme zde dosáhli," hodnotil švýcarský kouč Pierluigi Tami.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Holt fotbalové Španělsko vládne světu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal,Tenis

Viva Spain!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Cyklistika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně mají skvělou generaci,ale až vyhrají 5 titulů mistrů světa jako Brazílie nebo 4 jako Itálie, můžeme to prohlásit plnohodnotně, do té dobu budou nejlepší Brazilci

Reagovat
smazaný uživatel

Španělskej fotbal bohužel vládne... za to paleček

Reagovat
SunFells

Jak vůbec dopadla fanta? Stránky teď nejsou přístupné.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrál fantomas

Reagovat
SunFells

Pfff, lucker

Reagovat
smazaný uživatel

za to já jsem pechvogel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ta Fanta ??

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Coca-Cola, ale z pomeranče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no páni, to bylo ftipný ..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Filip12

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

fantasy football

Reagovat
smazaný uživatel

dík, aspon někdo s mozkem, kterej se nesnaží pobavit ty sedmiletý děcka

Reagovat
smazaný uživatel

tak když fandíš tomu správnému klubu navíc ty vtípky o Fantě, jako o pití, když se na to někdo zeptá už jsou trapné.....

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, velke decko

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya jasně ukázal, že může krýt Danimu záda a že se na něj budeme v průběhu moct spolehnout. Docela hlasitě si řekl o pozici v prvním týmu a o podpis nové smlouvy. Popravdě jsem nečekal, že bude hrát na takové úrovni, přestože byl v béčku po celou sezonu oporou týmu.

O Thiagovi netřeba mluvit. On byl jasný už před turnajem a na samotném turnaji musel přesvědčit i skeptiky (kterých tedy proti jeho osobě v řadách culés moc není).

A ačkoliv je to unavující a vysilující a trvá to několik let v řadě - nechat Fabregase. On není schopný se vůbec rozhoupat a říct jasné stanovisko, Arsenal má absolutně směšné nároky. Proč o takovym hráči s takovym klubem vůbec jednat? Byl bych šťastný, kdybychom sebrali trochu hrdosti a měli tu sílu jasně říct: za takových podmínek a za takového přístupu samotného hráče si ho nechte, nás už nezajímá.

A evergreen: pro Montoyu, Fontáse a Thiaga v áčku

Reagovat
Kily

mně by vůbec nevadilo, kdyby chtěl Guardiola nechat Montoyu někde rozehrát a poslal ho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že on by měl prostoru dost i u nás. Dani bude potřebovat trochu ulevit a myslím, že minimálně 1000 minut příští sezonu by Martín měl.

Reagovat
Kily

u nás by jich v konkurenci snaživého mineláka, lenochoda a toho, v jehož případě zatím není jasné, kde bude hrát, dostal ještě víc, i Ligu mistrů by si zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Já zatím hostování neschvaluju. Při kvalitě béčka je zřejmý, že se tomu dříve nebo později nevyhneme, takže tenhle koncept budeme muset přijmout a zefektivnit. Jiná cesta není.

První vlaštovkou těch prodejů s opcí na odkup byl Crosas. Výsledek nula. Teď je to Botía. Výsledek zatím nula (snad ho koupíme příští rok). Teď to má být Bojan. Tzn., dosud se to neosvědčilo a tak hazardovat s takovým talentem jako Martín... to ho radši uvidím hrát těch 1000 minut za sezonu u nás, než v základu v jiném týmu.

Reagovat
One-Real

Thiago je pro vás tísíckrát (a to nepřeháním) lepší řešení. Nákup Fabregase by byla neskutečná fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byla. Já fakt nechápu, proč už to neukončíme. Bota nás na jeho pozici netlačí, rýsuje se nám megatalent, kterej už tu potřebnou kvalitu má. Cesc je pořád stejnej přizdisráč a nedokáže se vyjádřit, ačkoliv je jasný, že jeho definitivní rozhodnutí by hrálo obrovskou roli. A přístup a jednání Arsenalu? Ať se jdou vycpat.

Reagovat
One-Real

Já hlavně Cesca neberu jako tu úplnou špičku a je to hráč, který by vám to vyloženě rozesral, což by mně teda nadruhou stranu zase vůbec nevadilo. Ten spekulativní přestup Cesc za 30 + Thiaga by byl snad nejhorší přestup, co jsem zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn., to by překonalo i ten hvězdnej obchod Eto'o + 50 mega za Zlatana s platem 11 ročně.

Ale já pořád doufám, že tohle je jenom dementní přestupová spekulace, která se nezakládá na ničem a pořád věřím, že v našem vedení nejsou debilové, který by něco takovýho vůbec mohlo napadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by bylo špatné pro všechny 4 strany. Oba kluby i samotné hráče. Thiago se hodí vyloženě do vašeho stylu hry, Cesc zase do našeho

Reagovat
Rssa

Marcel Lička včera ve studiu říkal, že má informace o tom, že Thiago míří do Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel Jeffréna?

Reagovat
Rssa

Možná myslel, ale řekl Thiago. Proto jsem se taky divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je špička, ať si myslíš co chceš. To pak za špičku nemůžeš považovat třeba Lamparda s Gerrardem, protože ti by v Barceloně nebo Realu byli také k smíchu. Zkrátka Cesc už je navyklej na PL, pro kterou má vlohy a v té je nejlepší tvořivý záložník celé ligy

Reagovat
One-Real

Pro mě nepatří mezi tu absolutní extratřídu, mezi špičku samozřejmě ano. Ale tak to je na každém, mně tenhle hráč vůbec neokouzlil, ale kvality mu ubírat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je podle tebe extratřída?

Reagovat
One-Real

Těžko říct, napsal jsem to dost neštastně. Ten hráč mi prostě nesedí, většinou když jsem ho tenhle rok viděl, tak mi prostě nepřišel až tak dobrý. Takový Nasri byl v horizontu téhle sezóny lepší ne? A kdo byl lepší ? Těžko říct tohle je hrozně těžko zodpověditelná otázka, protože buď musíš určit přesný post a z toho vybrat lepší hráče a nebo o brát komplexně jak jsem to bral. Samozřejmě mu neubírám celkové kvality, ale bral jsem jen tuhle sezónu a to bych těžko určoval. Z Anglie to byl podle mě Nasri, na Silvu jsem slyšel taky hodně chvály, ale viděl jsem cca 5 zápasů takže nesoudím a Chelsea, MU a další anglické kluby jdou úplně mimo mě, takže taky radši neodhaduju. Hlavně to jsou stejně jiné posty, takže to je blbost hodnotit. Budťo by se museli hodnotit záložníci komplexně, nebo ten určitej post jak píšu výše. Kdybych dal záložníky komplexně všechny tak bych ještě asi přidal z Německa Sahin a Vidal určitě, Francii nasledovanou nemám a ze Španělska byl letos výbornej Ozil, Di Mária, Iniesta, Xavi, ?Xabi, ?Busquets, no těžko říct. Tohle je hodně kontroverzní a radši bych to moc nerozebíral.

Reagovat
One-Real

Ten Silva může být úplná střela vedle, soudím podle toho co mi říkal kamarád fanda a pár zápasů, kde se mi hodně líbil. Ale jak říkám, je to subjektivní pohled.

Reagovat
herbage

Tak já psal ofenzivní záložníky. Silva bych bral, ale Di Máriu a spol vážně ne, to jsou křídla. Cesc tam rozhodně patří a na svém postu je s přehledem nejlepší v lize. Silva, Nasri, ani nikdo jinej na něj nemá. Nasri měl povedeou sezónu, ale Cesc jí promarodil a když byl zdravý, odehráli jsme své nejlepší zápasy. Naopak bez něj do bylo jedno velké trápení. Nasri na jeho pozici hrát nemůže. Mezi extratřídu patří rozhodně, má dokonce více asitencí za posledních 5 let ze včech hráčů z TOP 5ti lig, více než Xavi, Iniesta či kdokoliv jiný

Reagovat
One-Real

Tak já bral jen tuhle sezónu že, kde mi přišel slabší než dříve, když jsem ho viděl, ale je to jen můj úhel pohledu. No Ozila, Iniestu a Xaviho bys tam brát mohl, Di Máriu ne to jsem zacházel až do úplných extrému to je jasné. Ozil nehrál právě žádné křídlo, on možná byl v sestavě na papíře na kraji, ale pohyboval se často po šíři od kraje ke kraji aj ke středu a rozdával geniální pasy. Iniesta a Xavi to samé, ti taky přece nejsou žádná křídla. No jestli bude Ozil pokračovat stejným tempem, tak ho může překonat. Tenhle rok nejvíce asistencí ze všech hráčů.

Reagovat
Rssa

Cesca hlavně fyzicky ničí PL. Pokud tam bude hrát ještě pár let, tak podle mého nebude mít jeho kariéra dlouhého trvání. Už teď je permanentně zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu zacal pravidelne nastupovat v 16!! letech. Jestli Cesca neberes jako uplnou spicku, tak pak ji mas nejspis zuzenou na dva hrace Messiho a Ronalda.

Cesc si dela na hristi co chce.. dokud neprisel zajem Barcelony a on se nezblaznil a prestal odevzdavat vsechno Arsenalu, tak byl jednou z nejvetsich hvezd ligy.

Reagovat
SunFells

Tož znáš to, tady se názory na hráče mění co čtyři měsíce.

Reagovat
One-Real

Já mluvil jen o letošní sezóně, v minulé nebo předminulé se mi taky líbil mnohem víc, to souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Přístup a jednání Arsenalu? A to jako v čem? Že před vámi nekleknem na kolene a neřeknem, tady máte, vemte si ho? On je pro nás něco, jako pro vás Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tak důležitý pro vás není, ale pravda je ta, že je to TOP15 světovej hráč a vy ho máte pod dlouhodobou smlouvou. Nejste nuceni ho prodávat pod cenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechápeš jednání Arsenalu..je to úplně logický, jako vy nechcete už zbytečně dávat velký peníze, tak Arsenal už nechce dávat levně svoje hráče. Navíc Arsenal ho prodat nechce, tak proto nastavujou takovou hodnotu, a ještě jednou navíc co vim Arsenal nikdy neřekl jakou má Cesc hodnotu, všechno to píšou jen bulváry.

Reagovat
hilarious

Arsenal že se má jít vycpat? zameť si prvně před svým prahem

Reagovat
RickNash

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá směšné nároky, jen je to náš kapitán, vůdce týmu a nejlepší záložník celé Premier league. Podepsal dlouhodobý kontrakt a když takový Torres odešel za 60, tak za 40 vám ho vážně nepustíme, to je pro nás almužna. To je jako kdyby vám Mancity nabídlo 100 milionů eur za Messiho, to je podobný výsměch. Zkrátka nemáme zájem ho prodat, zní to z klubu celou dobu, Wenger řiká, že ho nepustí, jen vy pořád dolejzáte a čekáte, že se smilujeme. Hlavně to živí média, i když už to každého jen otravuje. A vy nemůžete říct, že Cesca nechete, protože by Rosell vypadal jako slaboch. Psychický nátlak na Cesca vám nevyšel, ten si nechal zadní vrátka a zůstane. Vy máte Thiaga, dejte mu na záda 4ku a bude snad už pokoj. Z 99% je to ale trapárna z vaší stranya požadavky Arsenalu nejsou ani omylem nesmyslné

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás samozřejmě chápu. A doufám, že ho neprodáte. Já bych ho momentálně nechtěl ani zadarmo a už vůbec ne ani za těch 40, který jsme ochotni nabídnout.

Tak je doufám, že Wenger bude tvrdej a Cesc to bude dál hrát na obě strany, že z toho transferu zase nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufají všichni, krom fanoušků Realu, Chelsea a Manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlavně ohrazuji proti těm nesmyslným požadavkům Arsenalu. Přitom 90% vašich fanoušků je verbež, která nemá žádnou úctu k Arsenalu a plivá na něj. Fakt třeba úroveň diskusí na vašich stránkách je často otřesná

Reagovat
Rssa

Blbost. Spíš 90 % fanoušků chce setrvání Thiaga a nechce Cesca. Rozhodně tady na EF.cz, na fanstránkách to možná bude 80 %, taky tam nejsou jen blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

herbe, stejné sra-ky psali mladí Kanonýři u vás na Barcu. Nehraj si na ublíženého ...

A už vůbec neřeším, co všechno se na adresu Barci dočítám pravidelně taky. Kopete a pak bulíte, když vám někdo kopaanec vrátí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš fcbarcelona.cz? To je podle tebe nějaký měřítko? Články, reporty totálně neobjektivní a ty diskuze jsou naprostá žumpa pro pár manipulátorů z Rosell-jugend a pár ještě nedorostlých dětí z ČR a Slovenska.

Reagovat
herbage

Ano, nemyslel jsem tady

Reagovat
smazaný uživatel

Ćlánky sú preložené zo zahraničných webov, tak neviem o akej objektivite chceš hovoriť.

Reporty zo zápasov boli a budú subjektívne vždy ak sa ti nepáčia (mne tiež nie, tak ich nečítam), ale aby boli objektívne to nikdy nedosiahneš a ešte nie na fanstránke akéhokoľvek klubu. Nikde nenájdeš objektívny článok, čo je merítkom objektívneho článku?

Diskuze nie sú dokonalé, ale nie je to najhoršie, po zavedení registrace, ako niekedy tu kde je polovička príspevkov len smajlíci. Ak si chceš podiskutovať prejdi na fórum, tam si myslím, že diskuze sú na veľkej úrovni a niečo sa aj dozvieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze pod články jsou doslova otřesný, reporty ze zápasů od Valda hrozně ubrečený. Zbytek není vůbec špatnej, ty články převzatý z fcbarcelona.com jsou dobře přeložený, rozhovory kvalitní.

Největším trnem v oku (vyjma již zmíněných reportů od Valda) je mi trapná a nechutná propaganda Jakuba19.

Reagovat
Rssa

Montoya byl neskutečný. Dával si to na pravém beku/křídle úplně s přehledem. Musí zůstat, co nejrychleji podepsat prodloužení smlouvy. Rovnocenná alternativa Daniho.

Thiago je snad jasný, toho chtějí všichni v Barce, tak snad zapomeneme na Cesca. Jednou bych chtěl vidět hrát Thiaga s Rafou v základu.

snad za pár let:

Montoya - Botía - Piquenbauer - Fontásbauer (alternace)

Thiago (Sergi Roberto) - Sergio - Legenda (Rafinha)

Pedro ------------ Messi ---------------Gerard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty odchovance máme rozjetý pěkně, to je fakt. Teď to jenom využít. Proto bych po odchodu Guardioly upřednostnil trenéra/netrenéra z klubu, kterej dá La Masií zelenou. Radši Luise Enriqueho, Tita a pod. než nějakou trenérskou hvězdu.

Thiago, Montoya, Botía, Fontás už jsou na úrovni, kdy můžou být hráči áčka. Z těch, co jsi vyjmenoval, se rýsují super hráči. V blízký budoucnosti bych ale asi počítal jen s Bartrou a Sergi Robertem. Potom už nastoupí generace Muniesa, Deulofeu, Rafinha, Etock, Samper. U nich, přes nesporný talent, jsou ale stále otazníky. Všichni jsou na počátku vývoje.

Reagovat
Rssa

Jasně, já jsem rozhodně pro Vilanovu, který na to podle mého má. Jeho bych preferoval před Luisem.

Ta sestava je myšlena tak v horizontu cca 5-6 let, kdy už Xavi,Carles nebo Abidal nebudou hrát. Paradoxně za největší talent považuju Rafinhu, který je neskutečný a jeho pozice na hřišti je specifická (něco jako kříženec Andrése s Messim). Ten by se měl prosadit, stejně jako Gerard. Ti to mají nalinkované a pokud se to nějak nezmrší v klubu nákupy typu Cesc, tak by měli se prosadit.

Ideální scénář

2011/2012 - do A-týmu + Thiago (CM), Montoya (RB,LB) a Fontás (CB,DM,LB) jako rozšíření kádru

- Maxwell, Milito

2012/2013 - do A-týmu + Sergi Roberto (CM, křídlo Iniestova typu) a Bartra (CB,RB)

- nejspíš Abidal, Keita a pomalu i Carles

- potom by se vidělo podle toho, jak by ti megatalenti zvládli mužský fotbal v béčku

2012/2013

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Že si toho Fontásbauera a Piquenbauera (zejména toho prvního) zrovna ty neodpustíš, takové hanění legendy fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Rssa

Fontásbauer je z úcty k Piquenbauerovi a Piquenbauer byl sám označen za nástupníka samotným Beckenbauerem. Já tam vidím jasnou posloupnost a žádné hanění.

Reagovat
One-Real

Já zrovna tyhle provokace a označování hráčů jako legendy skoro vždycky přecházím, ale označovat tak hráče který zatím "nic" nedokázal, je blbost. Taky neříkám každému kanárkovi nový Pelé a frantíkovi nový Zizou.

Reagovat
herbage

Legrace a nadsázka ti nic neříkají?

Reagovat
One-Real

Omg řikají, dyť ještě píšu že to skoro vždycky beru v pohodě a je mi to fuk, ale ptám se Rssy proč to má zrovna on zapotřebí (i když to myslí z legrace) psát. U jiných dementů se tomu nedivím a nereaguju na to.

Reagovat
herbage

Proč by to nemohl z legrace psát?

Reagovat
One-Real

Ježiš já mu to nikde nezakazuju, jen se ptám proč má zrovna on tu potřebu.

Reagovat
Rssa

Je to obdiv k našim hráčům. Proto vždy píšu o Piquenbauerovi, Fontásbauerovi, Legendě apod.

Reagovat
herbage

Už tu psali i Muniesabauer, ta nadsázka je tam jasná

Reagovat
One-Real

No však, byl tu aj Bartra, Montoya a ještě jeden.

Reagovat
Rssa

Muniesa je Munyol, dle vlasů

Reagovat
herbage

Jaképa hanění My máme Koscielnybauera, ten je stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Spíš Sambabauer...Kosciélny je na úrovni Pepy Dvorníka = Koscielník

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude chytat ? Má na to Mino nebo Oier ?

Reagovat
Rssa

Chytat bude Vicky, stále má jen 29 let, může chytat dalších 10 let na úrovni Barcelony. Možná po své 15 Zamorově trofeji uvolní místo mladším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vickymu je 29. Chytat může klidně ještě 7 - 10 let.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by bylo krásné. Botía to bude mít hodně těžké (nemá tak vynikající rozehrávku), Rafinha by mohl úřadovat na pozici dnešního Messiho, Pedro se dost možná s těmito mladíky v sestavě nepotká (jak dlouho vůbec bude moci hrát s takovou intenzitou?).

Reagovat
Rssa

No já se koukal na všechny zápasy Botii na U21 a nepřišel mi v rozehrávce nějak špatný. Jasně, Pique to není, ale nahrával přesně.

Je to moc krásné, ale bojím se, že nějaké blbé nákupy přijdou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávku nemá tak dobrou, to je fakt, na druhou stranu dobrou rozehrávku čekám od Fontáse, Bartry i Muniesy. Každopádně bychom mohli Botíu zkusit příští rok, kvalitu má, je odchovanec a je dostupnej za naprostej pakatel. Byl by hřích ho nezkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc NO!!!

Dál netřeba nic psát.

Arséne, vydrž

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky už se začínám klanět k tomuto názoru. Cesc si to v Arsenalu nechce rozházet a odejít v dobrém, což respektuji. Z mého pohledu to pro něj byla šance, jak se do Barcy dostat. Už se ani nemusí opakovat, pokud explodují současné talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

tvých názorů si vážim, jsi soudnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
Filip12

Roger to byl kanonýr když začínal Etoó tak sem tvrdil že on ho nahradí a sam mě nesklamal dokonce Rogera i předčil bilance Etoa vítěz olympiády 2x ligy mistrů tituly ve španělsku Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale trošku jiný Milla.....

Reagovat
Filip12

No jo vidiš

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Uvolněný životní styl bývalého nejlepšího fotbalisty světa Ronaldinha už začíná vadit i jeho jinak tolerantním fanouškům v Brazílii. Jeden z nich dokonce založil speciální telefonní linku, na niž mohou lidé nahlásit, pokud hvězdu Flamenga uvidí při nočních eskapádách. Jednatřicetiletý Ronaldinho, jenž se vrátil do Brazílie letos v lednu po deseti letech v Evropě, je v Riu de Janeiro viditelně spokojený. V březnu tančil na sambodromu při světoznámém karnevalu, nedávno byl zase viděn v pět ráno v nočním klubu a fotografie, jak hraje na pláži nohejbal po porážce s Botafogem, také fanoušky jeho týmu příliš nepotěšily. Proto vznikla takzvaná "Ronaldinhova hotline". "Naše číslo už vytočilo více než 1000 lidí," uvedl v týdnu provozovatel linky José Carlos Peruano.

těch 1000 lidí jsou asi závistivý ubožáci, tohle je debilita všech debilit, co zase vymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

proč "ubožáci"? Jsou to fandové svého klubu a chtějí pro něj to nejlepší, tedy Dinha ve 100%ní formě. Kdyysme se tenkrát takhle chovali my v Barceloně, nemusel takhle zvlčet a mohli jsme ho třeba ještě teď obdivovat ...

Reagovat
Rssa

ThiaGól

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jeden a už je Thiagól?

Reagovat
Rssa

Dal jich více, měl by ses naučit používat statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty myslíš i za klub

Reagovat
Rssa

I kdyby jen za repre, tak po tomto gólu si tu přezdívku může klidně přivlastnit

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten zápas neviděl

Reagovat
Rssa

A branku jsi viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně k smíchu jak po jedný nepovedený sezoně je hned pro hodně lidí víc Thiago než Fabregas nebo ty kecy, že kdyby Thiago hrál v Arsenalu, že by předčil Wilshera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na stánkách Barcelony psali, že Thiago už je momentálně herně vyspělejší, než Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

tak na stránky Barcelony se chodim vždy pobavit, jak všichni ty malý gloryhunteři vyhlašujou za největší cule a Thiago je pro ně nejspíš bůh spolu s Messim, vůbec bych se nedivil, kdyby tam někdo napsal, že Thiago je lepší než celej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo KDYBY ze srdce nesnáším Ale bez něj by to nebyly diskuze. Kdyby šel Zeman do Realu, tak nemuseli kupovat Ronalda, protože by se vyhrál. Kdyby Messi hrál někde jinde, nebyl by nejlepší (a to, že tři roky za sebou byl nejlepším střelcem LM, kde hrajou nejlepší týmy evropských lig není důkaz a je dobrý jen ve Španělsku). Kdyby se dal Fabregas na hokej, nehrál by fotbal a blá blá blá. Faktem je, že je Fabregas nepotřebný pro Barcelonu a Thiago samozřejmě nedosahuje jeho kvalit, ale co není může být a klidně hned příští sezonu, KDYBY dostával dost příležitostí. Není lepší, ale Barceloně se hodí více než Fabregas a jeho Barcelonské (Trofejové) srdce.

Reagovat
herbage

Dneska vlastně už je to měsíc, hurá

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by si si mohol dat na mesiac pauzu.Oddych a tak

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro La Masii

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych to rozšířil i na pro to, abychom La Masíi líp využívali a nekoukali přes plot k sousedům

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo jaktože je na soupisce brankář barcy rubén miňo??? páč na soupisce je psáno že je ročník 1985

Reagovat
smazaný uživatel

Miňo je ročník 89

Reagovat
mike.84

17. místo = spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za debilní anketu ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele