Milán potřebuje dobít baterky, uvědomuje si Nocerino

12.10.2012, 11:33
Aktuality
Jen sotva mohli Rossoneri do nového ročníku vstoupit otřesněji. Po sedmi kolech ztrácejí již 12 bodů na úplné čelo tabulky, naposledy navíc potřetí za sebou nezvládli milánské derby. Antonio Nocerino, jenž se pro jednou nevešel do italské nominace, tak nadcházející volno jedině vítá...

"Příští týden by se měl využít k dobití baterií. Jak po fyzické stránce, tak po té psychické," míní odchovanec turínského Juventusu. Ten naopak za obhajobou scudetta těžko mohl odstartovat lépe, právě on živí na milánské tak mohutný náskok.

"S Interem jsme utrpěli ošklivou porážku, a já jsem z prohry v derby vždy smutný, ale pro nadcházející duely musíme zůstat klidní," nabádá své spoluhráče Nocerino, aby vzápětí konkrétně útočníku Patovi v zájmu celého mužstva popřál celý rok bez zranění. "Když je zdravý, patří mezi tři čtyři nejlepší útočníky na světě," odhaluje 27letý ofenzivní středopolař možný nástroj k razantní změně, jež je potřeba.

Sám Nocerino má za sebou náročnou sezonu, kterou zakončil dlouhým červnovým mistrovstvím Evropy. Jak nyní sám přiznává, vzhledem k novému ročníku za sebou tedy nemá ideální léto. "Letos jsem prodělal náročný start. Kvůli ME za sebou nemám řádnou přípravu," dává Nocerino tušit, že časem bude schopen poskytovat kvalitnější servis momentálně 11. celku Serie A.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (309)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele