Milán neuspěl s nabídkou za Banegu

27.09.2007, 08:56
Aktuality
Záložník Ever Banega patří k nejlepším hráčům, kteří hrají v argentinské lize, a to je mu pouhých devatenáct let. Žádný div, že se o něj zajímají zástupci nejbohatších evropských klubů. S konkrétní nabídkou se ohlásil AC Milán, Boca Juniors ji však odmítla.

Před nedávnem zářil Banega na mistrovství světa dvacetiletých v Kanadě, kde pomohl Argentině k zisku zlatých medailí. Ve výborných výkonech pokračuje i v Boce juniors a zajímají se o něj evropské velkokluby. AC Milán nabídl 14 milionů dolarů, což se zdá Boce málo.

"Milán nám nabídl za Evera 14 milionů dolarů, ale my jsme to odmítli, protože cítíme, že ta částka je příliš nízká," prohlásil Mauricio Macri, prezident Bocy Juniors. "Vždyť mu je pouze devatenáct. Banega hraje podobně jako Gattuso, ale je lepší technicky."

Macri je nejen prezidentem slavného argentinského klubu, ale také starostou celého Buenos Aires. Nyní se se svými spolupracovníky nachází v Evropě na pracovní cestě, proto není vyloučeno, že v Itálii dojde k jednáním o Everu Banegovi.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Fred

je to skvělý hráč,a proč zase do AC Milán???

Snad ho koupí někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

protože hamty hamty at mame vic než tamty...a at nam seděj na lavičce než aby hrali jinde ne

Reagovat
smazaný uživatel

nenene, je to tím, že acm má dobrej skauting..ostatní týmy jsou zkrátka pozdadu.

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale to nic neměni na otm že ty hrače naberou a pak je nechavaj sedět....a skouting asi dobrej maj to nepopírám...ale evidentně si myslej že Bocu uchlacholej 14 megama..

Reagovat
HOST*

nejlepší skauting má arsenal,najdou si mladý hráče a hlavně za hubičku a dobrymu skautingu nerikam to najit hrace za 14 mega...

Reagovat
HOST*Balu

No neviem ci Arsenal ja by som povedal ze Ajax ma este lepsi.Ale nemozes porovnavat filozofiu Arsenalu, kde hraju mlady hraci doplneny o par skusenych s filozofiou AC kde je to presne naopak. Tam pracuju skor z vyhasinajucimi hviezdami.

Reagovat
smazaný uživatel

todle teda o skautingu fakt neni tohodle hrace zna kazdej kdo se koukal na MS U-20.Dobrej skauting je kdyz najdete talent o kterem nikdo nevi a pak je z nej super hrac.Ne chtit koupit hrace o kterym vi celej svet.To by bylo jak kdyby tedka Real koupil Fabregase(coz se nestane!) a rikal by ze ma dobry skauty....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šponuje cenu, ale myslím, že to vyjde (bohužel). Ještě to vytáhne tak na 17 - 18 mega a pak ho střelí s úsměvem od ucha k uchu

Reagovat
HOST*

Ty krávo,tak toho ani neznám doufám,že to je aspon novej Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Novej Gattuso s lepší technikou (a snad i chováním )

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi připadá jako Gago, na Pirlův post...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s Gattusem nemá tolik společného...

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso snad ne, viděl jsem ho jen za Argentinu, a byl to tvůrce hry a kouzlil s míčem, něco jako Deco nebo Pirlo, těším se na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Pirlo, taky totiž tvořil ze zadní pozice.

Reagovat
HOST*J.Š.

Tak tohodle mladíka pozoruju už cca přes rok, je velmi dobrej, to musim říct hned na začátek

Souhlas s tím, že je spíše podobný Pirlovi než Gattusovi, je tvrdej, má skvělou techniku a přihrávku (pamatujete na vyrovnávací branku na MS 20 co dal Aguero? tak ta nádherná kolmice mezi beky co tomu předcházela byla od Banegy..)

Jinak je Gagovi dost podobnej, Boca prostě pokaždé vychová nějakej extratalent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele