MIJATOVIČ I NADÁLE BRÁNÍ CAPELLA

26.02.2007, 16:32
Aktuality
Real Madrid za sebou má další nepovedený zápas. "Bílý balet" v sobotu pozdě večer uhrál alespoň remízu v městském derby s Atletikem, pozice trenéra Fabia Capella je však i napříč nelichotivé situaci stále v bezpečí...

"Capello nikdy neodpočívá a má důvěru všech hráčů," brání italského kouče sportovní ředitel Predrag Mijatovič. "Každý zápas je pro nás teď důležitý a my máme šanci něco udělat. My všichni teď potřebujeme jenom více času a trpělivosti."

Podle Mijatoviče sice Capello má důvěru hráčů, někteří z nich jsou ale zároveň nespokojení. Proti trenérovi se již ozvali Diarra a Reyes, notoricky známé jsou pak Capellovy výměny názorů s Beckhamem, Cassanem a Ronaldem.

Souboj o Madrid byl hlavním šlágrem víkendového programu Primera Division. Atletiko bylo po většinu zápasu lepší a mělo hru pod kontrolou. Již od 11. minuty navíc vedlo díky zásahu Fernanda Torrese. Za hosty po změně stran vyrovnal na konečných 1:1 svým premiérovým gólem v lize Higuain. Dělba bodů však byla nespravedlivá, ještě dlouho se bude mluvit především o neuznané brance, jejímž autorem byl stoper Perea, který profitoval z mrtvého ofsajdu.

"Rozhodčí nám řekl, že udělal chybu, my jsme zase byli postiženi některými předchozími výroky. Nebyli jsme lepším týmem, ale ten ve fotbale vždycky nevyhrává. Máme bod a jsme s ním spokojení," řekl Mijatovič.

Výrok o odvolání branky naopak hodně rozhněval druhou stranu. "Rozhodčí uznal gól, chvíli potom pak změnil své rozhodnutí a já do této hvíle nevím proč. Rozhodčí jsou jenom lidé a mají právo dělat chyby, ale v takhle jasné chvíli je obtížné být tím chybujícím," stěžije si prezident Atletika Enrique Cerezo, podle něhož si jeho tým jasně zasloužil vyhrát. "Zasloužili jsme si vyhrát, ne jenom o jednu branku, mělo to být o šest gólů."

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Ja už bych vyhodil i Mijatoviče, ať už jdou oba dva do pr...e.

Reagovat
HOST*

Jj maš pravdu,když se Capella zastavá a k ničemu to nevede, ať jdou oba

Reagovat
Shevchenko

do pí*e co je stou diskuzi ??

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejake posrane sem myslel ze to mam jenom ja ale tak vidim ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz se jim nekolik let nedari jak herne tak vysledkove,a mezi tim vyhodi 50 treneru tak to znamena ze je asi chyba nekde jinde nez v trenerech.....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

svatá pravda..

Reagovat
HOST*Real

Jenže v tomto případě je naprosto zřetelné, že je chyba v trenérovi. Capello prostě v Realu Madrid nemá co dělat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to určitě.. ale někdo Capella musel do Realu přivést.. vedení špatně pracuje.. si myslím

Reagovat
HOST*Real

Zapomněl jsem dodat, že bych vyhodil také Mijatoviče. On si tam Capella přivedl a teď ho pořád "brání", aby si zahchránil vlastní zadek. Nechce si jeho vyhazovem nasrat na hlavu.

Reagovat
HOST*Arsenal04

Jasny no,ale tady nejde preci jen o capela...nejedna se preci jen o tuhle sezonu..je to delsi zalezitost.....celi klub spatne pracuje...

Reagovat
HOST*Real

Jenže takhle otřesná ta hra ještě nikdy nebyla.

Reagovat
HOST*robik

Jedinej kdo uměl pracovat s těmito typy hráčů ( myslím tím hráče který hráli nebo hrajou za real) byl Del Bosque, ten by se měl na lavičku realu vrátit a udělat tam pořádek.¨

Reagovat
HOST*R9

Nevím jestli by se tím všechno vyřešilo, vždyť kolik dobrých trenérů od doby půstu bylo a nic z toho...každopádně Del Bosque ví o "našem problému" opravdu hodně a bylo by zajímavé jak by se s tím popral...nicméně už teď je jasné, že Capello nás z krize nevytáhne, ačkoliv třeba nás překvapí...

Reagovat
HOST*Gago

Naprostej souhlas. Del Bosgue come back

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele