MICOUD SE VRACÍ DO BORDEAUX

09.06.2006, 22:27
Aktuality
Fanoušci Werderu Brémy smutní, jejich tým totiž opouští Johan Micoud. Francouzský záložník vyslyšel volání domova a po několika letech se vrací do Bordeaux, s jehož vedením uzavřel dvouletý kontrakt.

32letý fotbalista odchází z Brém po čtyřech letech, během nichž získal německý titul a stal se jednou z největších hvězd bundesligy. "Jsem velmi šťastný se spojením s kýmkoliv v Bordeaux. Jsem rovněž rád zpět ve Francii a navíc v klubu s těmi nejvyššími ambicemi pro příští sezónu," těší se nový spoluhráč Vladimíra Šmicra na novou výzvu.

Micoud se vrací do důvěrně známého prostředí. V Bordeaux totiž působil již v letech 1996-2000 a získal s ním dva Francouzské ligové poháry (1997 a 1998). V roce 2000 odešel na angažmá do italské Parmy, z níž před čtyřmi lety zamířil do Werderu.

"Je pro nás velkým přínosem," radoval se z příchodu sedmnáctinásobného francouzského reprezentanta trenér Bordeaux Ricardo. Micoud by měl v příští sezóně pomoci klubu prorazit v Lize mistrů, do níž se Bordeaux kvalifikovalo díky druhému místu v uplynulé sezóně Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele