Michal Sadílek se podruhé stal starším dorostencem roku

07.01.2018, 23:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevíte kde je celá tabulka těch dorostenců ne jenom první tři

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa chceš nájsť v zozname?

Reagovat
smazaný uživatel

dorost už dávno nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

tady může vyhrát jen ten, kdo hraje za dorost, nebo je to omezeno věkově? Pokud věkově, tak mi přijde trochu smutné, že nemáme jediného 18 letého hráče, který se prosazuje někde v Áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Graiciar hraje za béčko Sparty ale Růsek už se prosazoval v áčku, i když ve druhé lize.

Reagovat
fantomas

Tak Graiciar si v Liberci nevede uplně marně.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně bych teda radši tu trofej dal jemu, když hraje s chlapama na mnohem větší úrovni. Chápu, že Sadílek je kapitán dorostu a mládežnický repre a dostat se v jeho případě do Áčka je víceméně nemožný, ale určitě je těžší se v 18 prosazovat v český lize, kde se pomalu ještě 24 letí hráči berou jako mladí talenti, co nakukují do áčka , než se prosadit v holandském dorostu mezi vrstevníky.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Dlhodobý problém ponímania v CZ si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám si, jestli nebylo zrušení B týmů a zavedení juniorský ligy chyba... nevím jestli jsme se chtěli chytnout nějakého trendu, nebo to bylo prostě jen levnější, ale hrát v třetí potažmo v druhý lize s chlapama dá myslím mladým hráčům víc, než hra s vrstevníky. Obzvlášť, když se potom A týmy bojí nasadit mladé hráče do 1. ligy, protože neví jestli na to mají. Navíc B týmy jsou možností i pro starší hráče, kteří se třeba do ligové formy dostanou později. Takhle je honí po nějakých hostovačkách, kde nejsou zrovna na očích.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
BílíAndelDrcKo

strach z nasadzovanie mladých hráčov a honba za bodmi hlavne u tímov zo stredu tabulky sú dôvodom stagnácie futbalu v krajinach, ale už skoro nikde to tak nie je. Ani v top ligách. Nasadit 17-18 ročného hráča nie je problém skoro nikde, ale v CZ pomerne často. Samozrejme ten hráč musí splnat nejaké predpoklady. Trend je taký, že tí najlepší odchovanci už su v 21 rokoch etablovaný logivý hráči. U vás vo väčšine eše len začinaju nakukat do ligy a dokial neskončia cyklus v reprezentácii do 21 rokov (teda môžu mat 23 rokov) tak sú to mladíci. Pri tom v 23 rokoch ak chceš spravit velku karieru a nie je okolo teba velký hype tak už musíš ist von.

Reagovat
ThePigFeathers

Tady si krasne popsal celej ten průser :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat si teda popsal jen stav a nenapsal, jak z toho ven.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

chce to spoločný konsenzus medzi klubmi. Nie žiadny vynútený, od zväzu typu "1 hráč v zostave musí byť do 20 rokov" ako je to v hokeji. Ale zväz by mal spolupracovať istým spsôbom, akým je na dlhšiu debatu pretože sa nedá porovnávať naprieč krajinami a každá si musí nájsť vlastnú cestu. Tú istým spôsobom ("pre kluby zo stredu tabulky" o ktorých hovorím) načrtla povedzme Sigma Olomouc. I keď druhým dychom dodávam, že nezdielam ten hype okolo nej v zmysle že nasadzuje "mladíkov" do zostavy, kedže ani jeden ich hráč, kt. pravidelne nastupoval nie je použitelný do repre21 a s odratým ušami za takých hráčov možno považovat Jemelku, Kalvacha a teda donedávna Chorého (ročníky 95)... Ale myslím si, že aj tak stojí za pochvalu a pozornost ich práca dlhodobo.

Reagovat
Darren Fletcher

U nas ne to fajn.. Jedna z najmladsich lig europy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Otázne je či to bol úmysel alebo dôsledok niečoho iného Akýsi pozitívny trend a smer nastavila asi Žilina (aj ked nechcem nijaké zásluhy odoberat aj TN). Ďalšia vec je, že to treba ďalej rozvíjat a myslím, že to sa nedeje.

Reagovat
uff

Hej to je to horšie. Liga sa mi zdá skôr rok od roku slabšia. Aj keď toľko mladých hráčov z našej ligy do lepších líg nikdy nešlo.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ak to budeme bagatelizovat tak pretrpím ligu plnu mladíkov ak to pomôže Sk futbalu z dlhodobehejšieho hladiska. Čiže ak má slabšia liga znamenat viac dobrých futbalistov vonku tak to beriem. Ale nedá sa to uplne takto zjednodušit, lebo ak klesne uroven ligy ešte viac tak ani ti mladí tu nebudu mat sa s kým kvalitne porovnávat a zároven o ligu bude ešte horší záujem vonku.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
dontcallmeandre

Jednoznačně byla. Hlavně i když pošleš hráče na hostování, tak ho tam vnímají většinou jako hostovačku, hrají jiný systém atp. Ten přechod je pak strašně těžký. Myslím, že to je jeden z problémů Sparty. Má super juniorku, ale na dospělý fotbal si hráči zvykají po hostovačkách, a to sebevědomí "My jsem Sparta" se vytrácí. I když se na hostavčce chytí, tak se pak vrací do jiného týmu, do jiné kabiny.Ve Slavii to dobře vyhodnotil Alex Král, a rozumně zdrhl do Teplic na přestup.

Reagovat
cetto

S tímto osobně nesouhlasím. Souhlasím s tím, že by se v ČR měla posunout ta hranice vnímání připravenosti hráče na velký fotbal ze současných cca 20 let na nějakých 18. Ale nemyslím si, že by zrušení béček a zavedení juniorek byl špatný krok. Ti nejlepší stejně většinou chodí hostovat do druhé ligy (a fakt, že se tam nedokáží prosadit, o něčem svědčí - viz Dudl třeba) a ten zbytek.. Je potřeba si uvědomit, jakým způsobem se hraje v naší druhé/třetí lize. Tam už nejsou hráči, kteří by to měli v noze, hraje se tam hodně silově. Pro toho mladýho kluka to není moc dobrý, když má proti sobě velký silný nekopy. Vede to nakonec k tomu, že zanevře na svou fotbalovost a začne to hrát na jistotu, přestane používat techniku a bude přihrávat dozadu, protože jakejkoliv osobní souboj prohraje. Mám to z vlastní zkušenosti, kdy se našemu trenérovi v dorostu nechtělo moc vymejšlet a zároveň trenér mužů měl problém, že mu chodilo málo lidí a nedokázal postavit na trenink dvě jedenáctky. Tak se dohodli, že budeme mít společný tréninky. My sedmnáctiletí kluci jsme od nich odlítávali jak kuželky a ani ti nejlepší si neškrtli. Výsledek byl, že jsme začli v lize prohrávat, protože jsme neměli sebevědomí a navíc jsme se i výrazně zhoršili v individuálních fotbalových dovednostech.Takže jo, pokud ten hráč výrazně převyšuje svou kategorii a má na to postavu, at jde hrát k chlapům. Ale stále je třeba si uvědomit, že tady v tomto věku 17-18 let půlka jsou ještě děcka (mentálně i fyzicky) a míchat je s chlapama není pro jejich fotbalový rozvoj dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby aspoň nechali ligovým týmům farmy... pokud by někteří mladí hráči 18-23 ještě neměli na A tým, ale zápasy s juniorkou by jim už moc nedávali, mohli by jít hrát do 3. ligy. Oni ale zrušily i ty farmy... chápu, že se asi ctí 3. liga a bylo nefér, když někomu do farmy naskočilo 6 ligových hráčů (repre pauzy, po zranění apod.), ale pokud by se to udělalo šikovně: omezil by se počet možných hráčů se střídavým startem v zápase a omezilo se to třeba jen na hráče, kteří ještě nezasáhli do více než 5 zápasů 1. ligy, tak by to podle mě fungovalo a trenéři třetiligových týmů by to snad mohli akceptovat. Navíc by to zvýšilo kvalitu 3. ligy.

Reagovat
repkajebuh

Tak v tomhle ti musím oponovat, farmy byly k ničemu. Podobně jako střídavý starty. Dorostenci 18 - 20 let si chodili do nižších soutěží jen pro předem domluvený prémie za zápas. Jen tak se vyprdet, spousta těch domácích kluků bylo nastvanych, ze berou větší peníze než ti, co si přijdou v sobotu zahrát jen tak. Věř mi, tak to bylo... a nebylo to dobrý

Reagovat
repkajebuh

A můžu se tě zeptat, co si hrál za soutěž? A za jaky tým? V první polovině textu s tebou souhlasím, ta druhá by dávala taky smysl,kdybych věděl, co to bylo za soutěž/tým. Nic proti, jen ze zvědavosti :)

Reagovat
cetto

Ale jen dorost za lokální pralesní ligu. Já chápu že to není nejlepší příklad srovnávat juniory sparty s přeborem, ale šlo mi spíš o princip. Že prostě pro rozvoj mladých kluků do 18 let není dobré aby se míchali s nekopama z nižších lig. Ještě v té druhé lize se dá najít pár týmů,. které mají slušné hráče, ale zhruba tak od půlky druhé ligy níž to pak už všichni hrajou na sílu a třeba takovýVenca Černý by vyloženě fotbalově trpěl, kdyby s něma/proti nim musel hrát... Ale to neznamená že nesouhlasím s tím, aby se to vnímání věku v ČR posunulo. Je potřeba dávat v lize šanci 18 letým hráčům, ale než je strkat někam do třetí ligy, to už raději at hrajou svoji juniorskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že juniorské liga je hrozný nesmysl. Akorát se tím natáhl přechod mezi dorosteneckým a mužským fotbalem. Tím, že ti nejlepší chodí do jiných týmů, tak nemají moc motivaci. Například je to vidět v Baníku, kde šli kluci hostovat do Vítkovic, ale absolutně to chytli za špatný konec a ani tam nehrají.

Reagovat
dave30

Kuci, kteří proti sobě hrávali od 15 - 19 let hrají proti sobě opět a znovu. Ohromný přínos pro ně...

Reagovat
cetto

Ale to je pak diskutabilní, jestli to "chytli za špatný konec" a nebo na to prostě nemají. Sám jsem v Ostravě vyrůstal a Baníku jsem dlouho fandil, ale vím, že je tam velká tendence přecenovat vlastní odchovance. Tím klubem tam prošlo tolik mladých kluků, kteří dnes měli být minimálně někde v bundeslize... A to podle mě není o nějakém přístupu, ale o tom, že prostě hráči jako Matěj, Szotkowski, Celba a spol. na to prostě nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Szotkowskiho je to prostě záhada. V mládeži byl neskutečný bourák, to byl gól za gólem a teď prostě nic. Svým způsobem i od Šašinků se čekalo o dost více.

Teď nám v mládeži vyrůstá Wojtaschke a Barkov. Na ty jsem taky zvědav..

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádné přeceňování. Oni ve svých věkových kategoriích svého času patřili k tomu nejlepšímu. O tom nelze diskutovat, když se dostali do reprezentací mládežnických. Potom nezvládli přechod, nebo se prostě vytratili. I tak Baník produkuje dost hráčů. Jen za poslední dobu bych zmínil Baránka, asi i Stronati, Holzer a další. Kteří vyhořeli právě až mimo Baník. Pak jsou tu nadějní kluci jako Granečný. Nicméně se pohybuju jen v rovině posledních 5 let, kde si můžeš všimnout, že výsledky mládeže Baníku se o dost zhoršily. Takže nikdo nenadsazuje jejich kvalitu. Každopádně pořád jsou tu kluci jako zmíněný Granečný, Ožvolda a další. Jen čas ukáže, zda se prosadí, zatím to nevypadá.

Reagovat
cetto

Ale to mi přijde celkem běžné že v těch mládežnických kategoriích se objevují hráči, co jsou o třídu jinde. Ale to je mnohdy dáno třeba i fyziologií jedince. Nemyslím si, že to, že si dávali dorost s prstem v nose musí automaticky znamenat, že měli na to stát se velkými hráči... Tam pak jde o to mít právě dobré scouty a trenéry, kteří nehledí jen na tu současnou výkonnost, ale dokáží v těch hráčích rozpoznat skrytý talent, i když ve své kategorii nejsou třeba tak dominantní...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale nijak to nevylučuje to, co sem napsal. Hráči, které si jmenoval byli v dorostu a žácích na svých postech jedni z nejlepších, a tak byl zdravý optimismus, že je jednou dobře zpeněží kluby. (tady konkrétně Baník) Bohužel se tak nestalo. Takže to není přecenění.

Ale tady se oddalujeme od juniorské ligy. Zkrátka dle mého je to nesmysl, Těm klukům ten fotbal už nic nedává. Tak často jdou do druhé ligy na hostování, kde je to o dost více bojovné. Musí se prostě zlepšit po té fyzické stránce. A taky se ukáže, jak jsou na tom technicky. Příklad Opava, kde je prostě vidět, že ti hráči jsou na tom technicky o dost lépe.

Reagovat
martin1

Velké silné nekopy To zajdi o pár soutěží níž.

Reagovat
martin1

Byla to velká chyba.

Reagovat
k0udy

Nevím no, Graiciar dal v 11 zápasech 4 góly mezi muži, moc nechápu proč to vyhraje někdo, kdo s muži maximálně trénuje.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ttopi

Nechci se nějak pouštět do debat, ale mám pocit, že je to proto, že se jedná o zahraniční klub. V Eindhovenu by s A týmem nehrál nejspíš ani Graiciar, Sadílek s nimi alespoň trénuje. Je to vlastně taková větší "teoretická" kvalita. Ale tak to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak jsem nejdřív projížďěl text a najednou mi uplně bleslko hlavou co tam dělá ten náš kretén....

Stačilo k tomu mlhavě zahládnout Andrea S... Už jsem se lekl, že dostal nějakou cenu

Reagovat
Aldeano

Ale stát se dívčím talentem by bylo originální.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, paranoia je svinstvo.

Reagovat
Spalovač šancí

Je z té ceny nějak ztrhanej

Reagovat
C-M@ster

OT: Je tu diskuze k blížícím se prezidentským volbám?

Reagovat
Kostomlat

Klasicky Zeman, lže, protiřečí si a nakonec porusi i to, co sám prosazoval. Viz jak říkal, že nebude udílet milosti. A pak pusti

Kajinka. Nebo že nepovede kampaň. A bác ho- prezentuje se na barrandove a jeho suita v čele s kancléřem bez prověrky polepila jeho plakáty celou republiku. Já už jen čekám , na kdy výpise ty předčasný volby, když říkal, že je nikdy nevypise

Reagovat
Nebelung

Předčasné volby vypíše až mu to Babiš nařídí.

Reagovat
ttopi

S tím Kajínkem je to ošemetný. On sice řekl, že nebude udělovat milosti, ale to byl myšleno na standardně odehrané procesy. Proces Kajinek je od začátku špatně a já osobně jsem zastáncem toho, že seděl za něco, co se neodehrálo. Zeman asi po těch letitých diskusích došel ke stejnému názoru. Dlouho se to nechávalo na soudech, ale když bylo vidět, že se případem již zabývat nikdo nechce, přestože si to případ zasloužil, vložil se do toho. Ale dost politiky tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já si sice taky myslím, že sedět za toto neměl, ale Zeman mu dal milost jen aby si zvedl preference.

Reagovat
Kostomlat

já si taky myslím, že ten Kajínkův proces byl nějakej divnej a že dost možná ten trest neodpovídá vině, ale tady nejde o Kajínka. Tady jde o Zemana, že mele sračky. Vždycky něco populisticky prohlásí a za nějakej čas, až se situace vyvine, to stejně udělá jinak. Je to zlomyslnej člověk, lhář a manipulátor; voliče používá jen pro zajištění svých cílů a pohrdá jimi.

Reagovat
AjaxFans

Na jedné diskuzi bylo: Topolánek latinsky "chacharos chacharolis"

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej ma tohle smysl?

Volice Zemana nemas sanci presvedcit a nevolici ho stejne volit nebudou.

Reagovat
C-M@ster

To je spíš pro zábavu, jnak je podle mě spousta voličů zemana, kterým kdyby se připomněly všechny průsery zemana, tak by mu to nakonec v zápalu emocí nehodilii, ale na to je snad čas až druhý kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne. Volici Zemana jsou proste rozhodnuti a je uplne jedno, jestli by ted znasilnil malyho kluka, nebo zkopal psa.

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Spousta potenciálních voličů, co se rozhoduje mezi Zemanem a konkurencí stále rozhodnutá není.

Můžeš mi věřit, nebo nemusíš, ale je to tak.

Nemluvím o těch, co si dávají placky na facebooku "Zeman znovu 2018", o těch mluvíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, kde se teda pohybujes.

Ale volic Zemana se maximalne muze rozhodovat mezi Zemanem a Hannigem. To je vse.

Reagovat
C-M@ster

Dost byses divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravda, jsou lidi, kteří volit Zemana nebudou a potom ti co by volili ostatní, ale myslí si že ti ostatní jsou ještě horší než Zeman, tak je dobré ukázat co dělá/udělal špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte.

Reagovat
Kostomlat

si to přečti výše

Reagovat
Stiksxx

Tak dám sem to ještě jednou, protože se to sem úplně hodí.

Fotokviz s Michalem Sadilkem.

http://www.psv.nl/psv/nieuws/artikel/jong-psv-fotoquiz-sadilek-soulas.htm

Reagovat
Stiksxx

Je to fajn, tohle vyhrát, ale je to jen plechovka.

Je potřeba na sobě pořád dřít a dřít a dřít. Mít pokoru a trpělivost. Samo to nepříjde. Výstrahou jsou právě Mašek a Černý.

Je super, že trénuje s áčkem. To jsem ani nevěděl. To že má kapitánskou pásku od van Bommela je známka, že by mohl být na správné cestě. Přeci jen těch talentovaných středopolařů moc neprodukujeme. Tak snad za 5 let v áčku.

Hodně štěstí.

Reagovat
FC Porto FC

Už za 3 roky by tam měl být ideálně

Reagovat
Stiksxx

Ještě rok bude v U19 a pak ať si odehraje něco v juniorce. První rok může střídat a chce to alespon dva roky v základu si tam odkopat. To jsou minimálně 4 roky. U středopolaře si nemůže dovolit nechat rozehrávat hráče třeba jako na křídle.

Reagovat
AjaxFans

No nevím.Tech 5 let ( cca 23 let) je pozdě.Stejnak se bojím, že nakonec do Áčka a psv někoho přivede na hostování,či přestup na jeho pozici.

Reagovat
Stiksxx

Jojo..toho se taky bojím. hodněkrát to takhle dopadlo..Ritzmaier, Leemans, Vloet, van Ooijen a to jsou hráči jen cca 3-4 roky zpátky. A nic z toho. Snad jen Hendrixem se můžeme chlubit. To vy jste na tom mnohem lépe.

Reagovat
AjaxFans

A ještě Locadia,ne? Mohl zvolit jiný tým.Psv snad dává nejmenší šance odchovancum v Ered.

Reagovat
Stiksxx

Já myslel na jeho postu.

Tak zase když to tak vezmeš, tak těm menším týmům stejně nic jiného nezbývá a pak taky z těch hráčů co jsem psal, tak kolik jich hraje? Ritzmaier měl hostovačky a stejně zůstal u nás v juniorce. Vloet taky hostoval a ted hraje v Bredě o padáka. van Ooijen skoro v Heraclesu nehraje. To nejsou hráči do našeho áčka. Plus když vezmu obránce tak Menno Koch byl blízko, ale stejně skončil v Bredě, a pak de Wijs, který teda hostuje zatím v Excelsioru..Ale když se podíváš, tak to nejsou ani hráči, po kterých by sáhl tým úrovně Heerenveenu, Alkmaaru, Zwolle, Groningenu nebo Utrechtu. Prostě navíc nemají.

Nám se rodí spíš ofenzivní hráči než ti defenzivní.

Reagovat
AjaxFans

Feyenord patří ke špičce.V Nl mají velkou kampaň a reklamu na nábor nových žáčků.Az má čichat na hráče ze Skandinávie.Tech hráčů je mraky a je potřeba oddělit hrubé zrno.Mrzel mě odchod Hoesena, bohužel ani v Gronigenu nijak neprorazil.Herenveenu zmizel snad během jednoho přestupoveho období celý útok Aisaidi - Dost - Narsingh Jinak díky za Huntra

Reagovat
Stiksxx

Jeho chyba. Kdyby zůstal v Realu by si ho nechali až do jeho konce kariéry a nemusel se teď trápit zpátky u vás.

Reagovat
Stiksxx

A já bych řekl, že spíš Vy máte nejplodnější akademii. Kluivert, van de Beek, chudák Nouri. To jsou hráči, kteří by mohli být minimálně hvězdami ligového formátu.

A to si myslím takhle z dálky a pohledem z okna, že vysoko by mohly být i Heerenveen a Utrecht.

Reagovat
AjaxFans

Na to,že Utrecht nemá prachy,tak je furt vysoko Hunter a trápit Však má lepší sezónu jak Dolberg a váš Jong. Kluivert supr, má solidně našlápnuto.U Nějaká bylo načase aby Davy odešel a on zaujmul jeho pozici.Abych nezapomněl na De Lighta,v repre budou mít konečně pořádného stopera

Reagovat
Stiksxx

Toho já moc právě neberu. Tuhle sezonu udělal dost solidních kiksů.

Reagovat
cetto

No zrovna těch talentovaných středopolařů ted máme nejvíc ze všech postů. Naopak tragedie jsou křídla a v podstatě celá obrana (z hlediska mladých hráčů)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono dobré křídla jsme neměli nikdy snad kromě Nedvěda, který taky nebyl úplné křídlo

Reagovat
cetto

Tak to souvisí s vybušností, agresivitou, tahem na bránu, sobeckostí a technikou, což jsou atributy, které naši kluci absolutně postrádají a které jsou naopak nezbytné pro kvalitního křídelního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale pramení s tréningovým procesem + hraje se na výsledky už od přípravky, a to je k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych ho vzal už do přípravy. Ten post máme slabý a mohlo by mu to výrazně pomoct.

Reagovat
VP85

nemyslím, že Černý je důkazem něčeho. Vůbec na tom není zle. Teď je to s ním špatné, protože se zranil, ale pořád má vše před sebou. Absolutně bych ho nezatracoval. Pořád je mu 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý má trošku smůlu, že na jeho pozici vždy byli v Ajaxu dvě nebo i tři lepší volby, takže bylo těžké se prosadit, ale pokud si najde potom jiné angažma, může hodně rychle vyletět nahoru

Reagovat
VP85

Ano, přestup by byl ideálním řešením.

Reagovat
AjaxFans

Nejprve hostování v rámci Ered.Drive byl na jeho pozici marný Kishna a Ghazik, který po zranění byl v 1/5 formě.Nyni přes Nerese a Kluivert nemá šanci.Po prvotním nástupu u Áčka trochu zamrznul.Snad si vykope časem základ,ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Za desat rokov v acku a bude to

Reagovat
REPLIKATOR

1. A třída

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele