Miccoli se prodloužení smlouvy bránit nebude

07.11.2008, 13:41
Aktuality
Fabrizio Miccoli je klíčovou postavou ofenzívy Palerma a vůbec by se nezlobil, kdyby branky v dresu sicilského klubu mohl dávat i v následujících letech. 29letý fotbalista s prodloužením své současné smlouvy nespěchá, v Palermu se mu ale líbí a novému kontraktu by se rozhodně nebránil...

"Zda jsem přemýšlel o prodloužení? Vlastně ne a stejně tak můj agent. Navíc mám smlouvu ještě na jeden tok a je třeba počkat, co si o tom myslí Palermo," řekl Miccoli.

"Mám skvělý vztah s prezidentem a pokud si bude přát začít v lednu jednat, budu naslouchat. Mluvil jsem s ním po telefonu, dokázal mi, že na mě sází a já mu hodně dlužím. Byl jedním z těch, kteří mě sem přivedli," dodal Miccoli v televizní show ‘Sotto l’erba’.

Miccoli toho během své kariéry zažil již hodně a hájil barvy řady klubů, mezi nimiž jsou Juventus, Reggina nebo Benfika. Letošní sezona v Palermu mu zatím vychází, dal již šest branek a mezi kanonýry se dělí o druhé místo společně s Argentinci Maurem Zaratem a Diegem Militem. Smlouva na Sicílii mu běží do léta 2010.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fabrizio je borec . celkově se mi líbí, jak má většina týmů v Serii A takového svého vůdce, kterej tak nějak vyčnívá nad ostatní. ať už je to Miccoli v Palermu, nebo třeba Cassano v Dorii, Vergassola v Sieně, Tiribocchi v Lecce, Di Vaio v Bologni, Doni v Atalantě, Di Natale v Udine, Rosina v Torinu, Lavezzi v Neapoli atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna myslienka, akurat je potom zrejme, ze timy, ktore si vynechal su kvalitativne na vyssej urovni, pretoze nemaju len 1-2 vycnievajucich hracov... ACM, Inter, ASR, ACF su s takym stavom spokojne, ak ich jedinym problemom je otazka, koho dat do zakladu, kdezto u muzstiev, ktore si vymenoval je zranenie ich najvacsej osobnosti takmer neprekonatelnym problemom... A preto schvalujem ak tieto silnejsie kluby posielaju co najviac mladych taenovanych hracov na hostovanie... Viacmenej si navzajom kluby pomahaju

Reagovat
M11

jj je to drak

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ma navic nez na Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Cigarini out do konce sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele