Metzelder je po operaci, chybět bude ještě dva měsíce

13.02.2008, 19:22
Aktuality
Obránce Realu Madrid Christoph Metzelder podstoupil operaci chodidla a podle lékařů bude svému týmu chybět přibližně dva měsíce. Chirurgický zákrok se obešel bez komplikací, což německému reprezentantovi vlévá do žil nový optimismus.

"Operace proběhla dobře a bez komplikací," uvedli lékaři Mariano de Prado a Pedro Luis Ripoll pro španělský tisk. "Očekáváme, že ještě dnes večer nebo zítra ráno opustí nemocnici a začne s rehabilitací."

Sedmadvacetiletý stoper, který do Realu přestoupil z německé Borussie Dortmund v létě minulého roku, si poranil chodidlo počátkem prosince a od té doby nastoupil pouze k jedinému zápasu. "Je to špatná zpráva. Doufám, že ho budu mít k dispozici ještě před koncem sezóny," prohlásil již před operací trenér Realu Bernd Schuster.

Během následujících osmi týdnů Metzelder vynechá osmifinálová utkání Ligy mistrů proti AS Řím. Po návratu na trávník jej čeká boj o základní sestavu "Bílého baletu" a nominaci na Euro 2008.

Autor: Pavel Janega / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Metzelder je opravdu posila stoleti, bud je zraneni nebo podava vykony, za ktere by se nemusel stydet ani Cannavaro v lonske sezone. Ale zase diky nemu se ceska repre dostala na EURO, protoze to co predvedl v tom zapase s nami bylo neco neskutecneho. Mel sem dokonce pocit, ze si ho Franta Straka pred zapasem vzal na nejaky kokainovy dychanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš mi sem tvůj mail. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek.H13@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Chces mne posilat vyhruzky?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu není smajlík zadržující smích.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele