MESSIHO REPREZENTAČNÍ OBAVY

03.01.2007, 20:48
Aktuality
Lionel Messi neprožívá vůbec šťastné období. Hvězdička Barcelony je od poloviny listopadu mimo hru a na trávníky se jen tak nevrátí. Navíc se obává i o svou budoucnost v argentinském národním týmu...

Messimu dle jeho vlastních slov může hodně ublížit fakt, že si na mezinárodní utkání nikdy nepřiveze formu z Barcelony. "Chci hrát za národní tým tak, jako za Barcelonu. Cítím, že moje další působení v reprezentaci je nejisté," nechal se slyšet teprve 19letý fotbalista, který bude minimálně do konce ledna pobývat v Arroyo Seco, kde se zotavuje po operaci zánártní kůstky.

Nejlepším lékem na takovéhle pocity je povedený návrat, a to ví moc dobře i samotný Messi. Účastník světového šampionátu se proto již nemůže dočkat, až opět obuje kopačky, a těší se na spolupráci s reprezentačním trenérem Alfiem Basilem. "Dodává vám sebedůvěru. Někdy hráčům vadí dlouhý pobyt v jedné společnosti, ale s Cocem (Basileho přezdívka) se to nestává. Vždy vás uklidňuje a povzbuzuje, je to člověk s otevřenou myslí a spoustou nápadů," nemůže si Messi vynachválit nového kouče argentinského národního týmu.

Nejbližší reprezentační akcí je pro Argentinu Copa America, tedy jihoamerická obdoba našeho mistrovství Evropy. Messi by si na této akci pochopitelně velice rád zahrál, sám ovšem ví, že před ním je ještě velký kus cesty. "Už se těším na návrat do reprezentace. Oblékat národní dres je vždy ohromně motivující a Copa America je důležitý turnaj."

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo repre je něco jiného ale on to dá už jen proto, že je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám se překvapit, po fotbalové stránce už skoro nemá chybu, ale ty jeho zranění nejsou u tak mladýho kluka normální, takové problémy mívají třicetiletí chlapi

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

určitě v tom má prsty ta chemie, co do něj pumpovali, když zakrněl

Reagovat
smazaný uživatel

Chemie?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já nevím, ale prostě ho vaši doktůrci nějak probrali, aby začal růst

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická léčba, žádní šamani.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšit střelbu a celkově hru pravou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně koncovku.

Reagovat
smazaný uživatel

V ní už udělal hodně velký pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,ze by se Guddy trochu zlepsil???

Reagovat
Messiáš

Ale jo docela se ti to povedlo i dobrá hudba...

Reagovat
HOST*Palacio

ARGENTINA Copa America vyhraje! Coco je skvělej trenér (viz úspěchy z Boky) kterej brzy najde náhradu za Riquelmeho a pak nás nic nezastaví. Vždyť jenom ten útok Tevez, Messi, Crespo, Palacio, Aguero bude zničující..

Reagovat
HOST*1860

ja bych vsadil na jinaci tym nez dvojblok Brazílie-Argentina, co takhle Ekvador?

Reagovat
HOST*merengues

Bez Delgada je nějak nevidím, věřím spíš Kolumbii, ta se bude chtít kvůli kandidatuře na pořadatelství MS ukázat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj skvělej trenér

Reagovat
HOST*antimadrista

To přijde Hlavně když bude mít formu u nás, repre až na druhym místě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele