MESSI ZAČNE BRZY TRÉNOVAT S TÝMEM

04.02.2007, 10:20
Aktuality
Barceloně se v posledních dnech částečně ulevilo, ze tří ligových zápasů získala sedm bodů a opět vévodí pelotonu Primera Division. V nejbližších dnech se jí navíc do sestavy vrátí dva útočníci - Samuel Eto'o bude připraven k večernímu utkání proti Osasuně a kvapem se blíží také návrat Lionela Messiho...

"Pokud všechno půjde dobře, doktoři by mi měli dovolit trénovat s mužstvem již v pondělí. Cítím se dobře, ale nehrál jsem tři měsíce a všechno budu muset zase dohnat," vyhlíží svůj návrat argentinský reprezentant.

Po dobu zranění Messiho a Eto'a se Barceloně nedařilo podle očekávání a nabízí se tak otázka, zda právě na jihoamerickém hráči nespočine velký tlak za zlepšení týmu. "Tlak necítím vůbec, chci se jenom vrátit zpět na hřiště a zase hrát," odmítá Messi tyto názory.

Stále teprve 19letý fotbalista se zranil na začátku listopadu, kdy si v utkání proti Zaragoze (3:1) zlomil zánártní kůstku. Zápasy se Zaragozou jsou pro Barcu letos vůbec zakleté, v týdnu totiž svěřenci Franka Rijkaarda stejnému soupeři podlehli v úvodním utkání čtvrtfinále Španělského poháru 0:1 a přišli o Ronaldinha, který bude vinou poraněného kolene chybět minimálně v dnešním večerním duelu proti Osasuně.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Heretic

Sorry, ale uplne zbytecny clanek. TO co mohlo byt na 2 radky v expres rubrice to je zde prezentovano jako zprava dne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Tak ho nečti a máš po problému..

Reagovat
HOST*ital

Stejně zbytečný jako dalších asi deset na první straně.Někoho nezajímá Messi,někoho Materrazzi,někoho Cannavaro a někoho to,co se děje v Itálii.Autoři EF se snaží "zavděčit" všem a tak to má být nebo ne?

Reagovat
Messiáš

Eto'o a ted Messi hned to vypadá lépe.Ted natrhnem Liverpoolu prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze vas Liverpool porazi nesnasim Barcu

Reagovat
Shevchenko

Po finále s ACM jsem Liverpool nenáviděl, teď jim ale začínám fandit, bdu jim fandit i proti Barce

Reagovat
HOST*anonym

deges

Reagovat
smazaný uživatel

A Guilyho nejvíce, ne?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*messi19

deeeeeges

Reagovat
Messiáš

Reagovat
HOST*antimadrista

A už budem opět kompletní

Reagovat
HOST*tajo

tak a messi je spat. ked real pride na Nou Camp tak dostane tri goly, tak ako pred 2 rokmi. a všetci buzici čo fandia realu budu držat hubu. BARCA forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele