Messi by mohl po MS ukončit reprezentační kariéru

19.03.2018, 16:44
Aktuality
Lionel Messi naznačil, že po letním světovém šampionátu v Rusku by mohl podruhé a zřejmě definitivně uzavřít svou reprezentační kariéru. Hodně to ale bude záviset na výsledku, který Argentinci na MS uhrají. V rozhovoru mluvil také o tom, co plánuje dělat, až definitivně pověsí kopačky na hřebík.

Třicetiletý Messi bude hrát v Rusku už svém čtvrtém mistrovství. Zatím s týmem postoupil do finále na posledním turnaji před čtyřmi lety v Brazílii, kde ale Argentinci prohráli v prodloužení s Německem. V následujících letech pak Messi s Argentinou dvakrát prohrál finále Copa América proti Chile, přičemž po druhém nezdaru poprvé vyřkl slova o konci v kultovním bílo-modře pruhovaném dresu.

Později si to však po přímluvách celého národa v čele s prezidentem rozmyslel.

"Je pravda, že já a hráči z mojí generace si myslíme, že to bude náš poslední společný velký turnaj," řekl Messi v rozhovoru pro La Cornisa.

"Dostali jsme se do tří finále, ale nevyhráli jsme žádné. Přirozeně, že budoucnost bude záležet i na tom, jak si povedeme tentokrát a na tom, jak se všichni budeme cítit, ale takhle to zkrátka vnímáme," doplnil.

"Už se toho o nás napsalo spoustu a padlo mnoho otázek. Pokud letos v létě nevyhrajeme, tak se zase bude odchod mnoha hráčů řešit," prohlásil Messi.

"Je ale hezké, že spousta lidí nám přeje, abychom na mistrovství světa zažili velký úspěch a abych já sám zvedl nad hlavu trofej," poznamenal útočník Barcelony.

V rozhovoru také mluvil o tom, co plánuje dělat, až fotbalovou kariéru jednoho dne uzavře úplně. Jednoznačnou odpověď ale pětinásobný vítěz Zlatého míče nedal. "Každý mi říká, že konec kariéry bude složitý a já o tom nepochybuji. Bude to složité nemít najednou tu každodenní rutinu tréninku nebo zápasu. Vlastně nevím, co budu po kariéře dělat a ani kde budu žít," prohlásil Messi.

"Určitě byh chtěl dělat všechny ty věci, na které teď nezbývá čas. Ale nevím, jestli to bude v Barceloně, nebo v Rosariu," uvedl. Podle vlastních slov zasévá nejistotu do jeho mysli především současná složitá sociální situace v jeho rodné Argentině.

"Trpím, když to vidím, a je mi moc líto, že Argentina je momentálně v takové situaci, v jaké je. Není to úplně bezpečná země. Krádeže a podobné věci jsou všude na světě. Ale když přemýšlím na tím, že bych se do Rosaria vrátil, abych si užil všechny ty věci, které jsem jako dítě nemohl, tak zároveň přemýšlím i nad tím, aby to nebyla věc, které bych později litoval," řekl Messi.

"Když jsem byl malý, mohl jsem strávit venku na ulici celý den a vůbec nic se nestalo, ale vím, že to už dnes bohužel není možné, posteskl si.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, dailymail.co.uk

Komentáře (303)

Přidat komentář
blaugrana

Už mohol byť majstrom sveta, keby Higuain nespálil tutovky. Tento rok to sotva klapne. Útok majú našľapaný, lebo v ostatných radách to taký hitparáda nie je.

Reagovat
2miguel1

majstri sveta mozu byt Spanieli, Francuzi, Angentina, Brazilia, Nemci...tam to bude o stasti, kto komu akurat zapasuju tie rozhodujuce zapasy. Messi moze byt ten faktor, ktory to moze priklonit trochu na argentinsku stranu ale stale, to bude velmi nevyspitatelne

Reagovat
blaugrana

Ja si myslím, že keby sa mu to podarilo, tak by mu spadol neskutočný balvan zo srdca, čo by ho dostalo do neskutočnej pohody a hral by ešte lepšie než teraz.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Pokud jeste nekdo nevidel, je možnost shlédnout rivalita Barca x Real - https://photos.app.goo.gl/HiJFSriRCylqg2rB3

Reagovat
vladino10

Higuain, higuain, všetci pisu iba o higuainovi.. Nemal v tom finále náhodou nejaké šance aj Messi?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Dr. Admess

Prostě to jak Higauín šel sám na Neuera a ani si to nezpracoval a počkal si na volej ve finále MS.. to je prostě idiot

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Ono totiž hrát ve finále MS je jednoduché, že? Ty by jsi to finále určitě zahrál lépe

Reagovat
smazaný uživatel

krása.. díky za vzpomínku

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
LeonardoUžoa

Hm, spíš v dalších videích.. Německo Brazílie, to bylo něco neskutečného, jak je vykoupali.

Reagovat
vladino10

Koľko šancí tam higuain mal?

Reagovat
technecium

On a Palacio tam měli tu největší

Reagovat
vladino10

A jednu, nie 100%, ale dosť veľkú šancu mal aj Messi

Takže nechápem prečo by mal byť gonzalo vyzdvihovany ako ten blbec, zato, že jeho šanca bola možno o 10% väčšia ako Messiho?

Ako sorry..

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

9:04 ten Palacio to si pamatuju jak sem cumel na ten fail

Reagovat
valloire

měl dát Messi gol a basta. Takhle to jako vždy je song "špatnej trenér, špatný spoluhráči, špatnej bůhvíco", jenom ne nikdy Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš z Messiho dobrej mindrák. Kdyby hrál v realu tak z něj taky ustříkáváš

Reagovat
valloire

A ty myslíš, že nemám pravdu? jestli je tak dobrej, prej nejlepší v historii, tak to měl vzít na sebe. Jiní před ním to dokázali, proč ne on? Na mindráky zapomeň, je mi to fuk, jenom píšu tohle. Až to dokáže, můžeme se bavit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě tam spálil velkou šanci, ale to ho nijak nesnižuje. Stejně tak se nedá říct že to posral Higuaín. Nesnášim názory typu, že nemůže být nejlepší v historii, protože nevyhrál MS. Může a v očích mnoha lidí je. Je to ale subjektivní, neexistuje měřítko podle kterého se určuje kdo je lepší.

A mindrák máš, víc než real řešíš a shazuješ Messiho a Barcelonu

Reagovat
valloire

Nesnášíš ten názor, protože ho nevyhrál. MS je největší akce ve fotbale, tvoří se tam legendy nebo poražení. Kdo má povědomí o fotbale, ví, kdo vyhrál MS 1970, i kdo na něm kraloval. Málokdo si vzpomene na vítěze PMEZ nebo nějaký ligy. Tak to je a neuděláte s tím nic. Jestli je to spravedlivý nebo ne je irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že mi záleží na tom jestli si o Messim lidi myslej jestli je nejlepší v historii. Pro mě Messi je nejlepší v historii protože má dovednosti, které nikdo nikdy neměl. A bylo by mi jedno i kdyby třeba nic nevyhrál. A kdo je teda podle tebe nej hráč v historii fotbalu?

Reagovat
valloire

Jo jasně, nikdy je nikdo neměl..... To mi stačí. Pelé. To, co uměl Pelé, Messi neumí. Říkám tomu záblesk geniality. A těch hráčů je samozřejmě víc. Některý hráli i za vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě kdyby hrál Messi v realu tak jseš z něho úplně posranej, takhle ho shazuješ jen proto že hraje v Barceloně a to je právě ten mindrák který máš, nejsi schopen uznat kvality soupeře

Reagovat
valloire

Ale já jeho kvality uznávám, jen si nemyslím, že tu nikdy nikdo takovej nebyl a že je nejlepší v historii, protože prostě není. Kdyby hrál v Realu, mám stejnej názor co se týče historie, akorát by se současný Král jmenoval jinak. To je divný?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to prostě o názoru. Někdo je vydřenej z přešlapovaček obou Ronaldů a Ronaldinha, někdo z techniky Pelého. Já si nejvíc cením hráčů s herní inteligencí a geniální přihrávkou jako byl Kaká, Gascoine nebo Sokrates. Ale Messi podle mě mezi nima vyčnívá.

Reagovat
valloire

Jako brazilskej Ronaldo je opravdu fenomen. Nebejt zranění, dokázal by toho víc. Dle mě lepší hráč než Messi. Když si ceníš hráčů s herní inteligencí a přihrávkou, tohle měl Pelé na nejvyšším levelu. To nebyl jenom střelec přece, on to všechno řídil. A ty řekneš Kaka a spol. Socrates byl samozřejmě taky genius, ale zapomínáš na jak jinak Zica.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný těch hráčů je víc a to nemusíš chodit daleko do minulosti, ale Messi mě z nich zaujal nejvíc, ale je to dané i tím že hraje v týmu který klade největší důraz na přihrávky a herní dominanci.

Reagovat
valloire

No jasně, taky ho vidíš pořád.... Ale hráč, kterej umí všechno co třeba uměl Ronaldo, Zidane, Zico, Maradona, Cruyff, Romário, Platini, Rivaldo, Ronaldinho se jmenuje Pelé. V podstatě všechno, cos viděl geniálního u nich, předvedl už dřív on. proto je dodnes nejlepší a každej skvělej hráč svý doby se bude srovnávat ( teda zkoušet to) jenom s Pelém. Bylo to tak v případě Cruyffa, Maradony, Zica, Ronalda, Messiho....Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty o tom mozes vediet...kde si ho sledoval ? Par zapasov na MS, na ktorych ani nie je najlepsim strelcom...

Reagovat
valloire

No ale je jedinej, kterej to má 3x. Já ho tenkrát viděl každej tejden. Chodil jsem na Santos.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi bydlel v Brazilii?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tady máme zase dezinformaci?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A znali jste se osobně?

Reagovat
valloire

No jasně. Říkal jsem mu Dondinho junior.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budes asi santusak

Reagovat
valloire

Víš, že je Pelé jedinej hráč na světě, kterej dokázal zastavit válečnej konflikt? Umí tohle leo?

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leo s Ronaldem spíš válečnej konflikt započali

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže kritéria se zase změnily...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si je tu dobre vodis

Reagovat
Zizou

"Říkám tomu záblesk geniality." Ty tak něco takového poznáš. A to Pelé asi uměl i zidanovku na hlavě, ne? Ale jasně. Když vyhrál 3x MS, tak přece musel umět všechno. To dá rozum a ani to nemusím vidět.

Reagovat
valloire

No já to poznám okamžitě. Dle tady příspěvků mnozí nikoliv.

Reagovat
Zizou

No to těžko, když to nejsi schopný rozpoznat u Messiho zápas co zápas.

Reagovat
valloire

a jsme u jádra pudla.....

Reagovat
Zizou

V tom případě ti děkuji za potvrzení tvé fotbalové negramotnosti.

Reagovat
valloire

nebo nejsem zaslepenej jako někdo

Reagovat
Zizou

Tak určitě.

Reagovat
TrueCommunist

Tak já se mu vůbec nedivím, taky mi tady docela vadí, jak ho všichni vynášení do nebes a přitom se většinou na place najdou lepší a užitečnější hráči.A pak když je zápas o všechno, tak se naprosto vytratí a vina se hází na jeho spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší debílek na eurofotbalu jsi ale ty a jeste k tomu pokazdy v clanku u Messiho. Mas velky mindraky

Reagovat
valloire

di si pohonit na plakátek děcko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mal poskakovat a drgat do svojho trenera ako tvoja modla vo finale eura

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je solidní, Rojo, Garay, Otamendi to zvládnou. Záloha stojí za hovno

Reagovat
TheTopFootbaler

Messi = záložník

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste palacio a jeste ten debilni neuznany gol na zacatku, usak schurrle a gotze, achjo hrozny konec turnaje

Reagovat
valloire

vůbec

Reagovat
Josifek

Tvl, bud trochu soudnej, Higuain, Madridista a kamarád CR7 přeci nebude dopomáhat nějakýmu Barcelonskýmu skřetovi k trofejím, to je snad jasný, neee?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončí to jako mistr světa

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe se ta huba zavre

Reagovat
valloire

No ale zatim ji může mít votevřenou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nemůže právě, jeho Chelsea byla rozdrcena právě Messim.

Reagovat
hyper01

Neřekl bych "rozdrcena", spíš nám Messi dal lekci z produktivity Kdyby se ujala některá z tyček v obou zápasech, mohlo to být určitě zajímavější A co se týče MS, tak čtvrtfinále bude pro Argentinu maximum

Reagovat
remeslnik

Bohužel asi ano, protože mají trenéra ccta. Žádná koncepce, málo dobrých mladých dříčů, naopak spousta hráčů po 60té minutě jen chodících (kromě Lea, ten je mužstvu prospěšný jinak).

Reagovat
John Obi Mikel

Spíše Courtoisem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše Messim.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zizou

Reagovat
valloire

Reagovat
off-olda

Už zase?

Reagovat
Furia Ceca

V tom případě asi poslední šance, jinak bude v Argentině navždy ve stínu Maradony.

Jinak Argentinci docela masakrální, že na nadcházející přáteláky nenominovali Dybalu s Icardim...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale zato je v nominaci Lautaro

Reagovat
Inter Eterno Amore

nový Kun

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jestli Dybala nepojede na MS, tak jsou bez šance.

Reagovat
Furia Ceca

Tak on je u Dybaly problém, že hraje na stejným postu jako Messi a když jsou oba na hřišti, tak je Paulo jenom do počtu... Ale zase kdyby se Messi třeba zranil, tak se Dybala najednou může stát jedinou a adekvátní alternativou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je ještě mladý a může zažít další úspěchy, tak proč si dávat takové ultimátum?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, az zvedne zlatou nike...

Reagovat
king23

Ač se na mě fandové Barcy nejspíš vrhnou, tak i toto je jeden z důvodů proč pro mě Messi nikdy nebude ten nejlepší. Končit ve 30 letech reprezentační kariéru jenom proto, že se mi prostě nedaří nic vyhrát je fakt smutná realita. A to už sem raději netahám ten jeho předchozí konec

Reagovat
Inter Eterno Amore

nevieš si predstaviť aký je na neho vyvíjaný tlak

Reagovat
valloire

Jo, protože to je první takovej hráč.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by nemoh, dokazal toho ranec. Vono taky neustaly prelety mezi JA a Evropou... Unava... Neni co resit... Ne kazdej muze hrat do 40 v repre... Velky hraci takhle koncivaji...

Reagovat
valloire

Velký hráči jako Pelé končí po zisku titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Peleho do toho netahej, hral total v jiny dobe, par zapasu za sezonu, nikdy ne v Evrope... Kdyz uz tak Maradonna... Ale dneska proste hrajes 50 matchu v sezone, to je extrem proste, driv to tak nebylo...

Reagovat
valloire

To je nesmysl. Posuzuješ to dle dneška. Pelé tam byl rozhodující a v Evropě hrát vůbec nemusel. V Brazílii se hrál asi dost dobrej fotbal, když vyhráli 3x během 12 let a všichni hráli doma nemyslíš? A zápasů sehrál celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz ani nejsi schopny pochopi tak jednoduche vety? on nepise, ze by tam nebyla kvalita nebo, ze by to mel mit zapotrebi. pise ze tedka mas mnohonasobne narocnejsi program a do toho jeste prelety mezi kontinenty, kdyz chces hrat v repre arg...

Reagovat
valloire

Jo, protože Pelé vůbec nehrál turné se Santosem každej den jinde....Něco si o tom prosím přečti, než se zapojíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nehral. nebo mi teda ukaz kde.. a i kdyby to byla prevda, tak jsi reagoval na neco jineho a na to jsem prave poukazoval, zas nechapes text asi nebo ja nevim

Reagovat
valloire

Já texrt chápu, ale ty máš potíž. Tak Pelé nehrál na turné se Santosem po Evropě? A na co asi myslíš, že lákali diváky? Jsi stejně jako v politice úplně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nechapes a ted se to snazis zahrat do autu nejakym JEDNORAZOVYM turne. fakt neco takoveho chces srovnata se soucasnou vytizenosti hracu?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si konečně už jednu věc. Servis, kterej dnes hráči mají je asi tak milionkrát větší a lepší než tenkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto dneska hraci tak umiraj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Vždyť ty vůbec nic nevíš žádný jednorázový turné. Laskavě si o tom něco zjisti a pak se můžem bavit jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by bylo lepší, kdyby Messi ještě v 36 letech hrál za zásluhy?

Reagovat
king23

Nikde jsem nepsal, že by nemohl. Mohl klidně skončit ve 20 a nebo nemusel reprezentovat vůbec. Jenom to prostě v mých očích bude znamenat, že pro mě nebude takový lídr a tahoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude hrat v repre treba do 38.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je pravda, že já a hráči z mojí generace si myslíme, že to bude náš poslední společný velký turnaj,"

pochopení textu 0/10

Reagovat
pantondavo

Vždycky, když je mi smutno, tohle mě rozesměje:

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/020/776/messi.jpg

Reagovat
technecium

Reagovat
mayday

Ukládám do záložky s budu aplikovat taky, super.

Reagovat
smazaný uživatel

neskončí. to jsou zas jenom kecy. to mu jeho ego nedovolí, obzvlášť po tom co mu Cris nasadil triumfem na Euru brouka do hlavy. dokud nevyhraje s Argentinou aspoň blbou Copu, tak bude v repre šaškovat klidně do padesáti.

Reagovat
Dron

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš že ho zajímá co vyhrál Ronaldo. Messi ho má úplně v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

to fakt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně tu rivalitu neřeší tak jak fanoušci a pochybuju že bude v repre jen proto že narozdíl od Ronalda s ní nic nevyhrál

Reagovat
drussbarb

Je mu to jedno! Není! Je! Není!

Kluci, zase je to tu jako v mateřské škole.

Reagovat
mayday

Jo jo Strašný debaty. Borci si s Messim a Ronaldem asi obden volají a posílají sms.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen s Ronaldem, Messiho žádost o číslo jsem odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? kdyby chtěl tak jde mnohem víc po gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nejde. Vy jste fakt pohádkáři. Ale alespoň se člověk pobaví.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to určitě Messiho za těma trofejemi táhne tak max Maradona, Ronalda v tomhle ohledu může mít u zádele.

Reagovat
remeslnik

Messimu je úplně jedno, jestli někdo jiný, ať Pelé nebo Maradona, vyhrál nějaké tituly. On nemá potřebu někoho honit. Několikrát skončil těsně pod vrcholem. On to chce jen prostě vyhrát, protože se mu to ještě nepodařilo a né proto, aby byl jednou vyhlášený za nej fotbalistu. Od toho tu jsou jiní tajtrlíci, kteří po tom tak touží, že to sami o sobě vytrubují do Světa.

Reagovat
smazaný uživatel

On nikdy jako nej fotbalista vyhlášen nebude. To se neboj.

Reagovat
remeslnik

Tak ten pitomec, co to o sobě vytrubuje, určitě nebude !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího fotbalistu nelze určit. To není atletika, kde je nejlepším sprinterem Bolt. Prostě proto, že zaběhl stovku za nejkrátší čas.

Reagovat
remeslnik

Souhlasím, jsou věci, které jsou nezměřitelné. Zvlášť, pokud výsledek není závislý, kromě jiného, POUZE na jednotlivci, ale kolektivu. Je jen možno mít svůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
mayday

Argentina už čeká na vítězství na MS 32 let, celkem masakr... Pochybuju, že to tentokrát klapne, útok ok, ale zbytek týmu, hlavně obrana, to není žádnej TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Som stastny, ze zijem v dobe najlepsieho futbalistu historie. Som stastny, ze zijem v dobe Lionela Messiho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako joo je super žít v době dobrých fotbalistů a užívat si fotbal, ale ještě lepší je být sám úspěšný, než mít radost z takové blbosti :D

Reagovat
remeslnik

Hodně lidí je (přiměřeně) úspěšných v tom, co dělají. Ať v práci nebo mimo ni. Ale těšit se uměním někoho jiného v tom, co on dělá, není blbost. Je spousta lidí, co dokážou přinášet potěšení svým nesmírným uměním lidem, co by to sami nikdy nedokázali. Ať je to zpěvák, zubařka, herec, fotbalista nebo jen obyčejná prodavačka v obchůdku na rohu. Nevím, jestli je něco (někdo), kdo oslovuje a těší tebe, jestli někdo nebo něco takového je, ale pro nás je to ve fotbale LM10. A jestli pro tebe nikdo a nic takového není, tak je mi tě líto.

Reagovat
valloire

ty dvě věty se vylučují

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy kecy o svoji generaci atd. Take Ronaldo musel pockat dlouho, nez odesel Figovo generace a pak cekal dlouhy 12 let na dalsi portugalskeho generace. A pak vyhral EURO(usmudlane). Ale ty kecy o ukonceni repre trochu srazi Messiho kreditu. At vydrzi a vyhraje aspon COPA...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, najlepsi hrac historie, uz asi nema potrebu nieco niekomu dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic dokazovat nemusi, ale chce to trpelivost. Tim srovnani s CR7 mam namysli, ze Messi casu dost. Klidne ve 34.letech dalsi MS, i ve 32 dalsi COPA a bude stejne nejlepsi hrac z Argentinske repre. Treba prijdou lepsi generaci obranci a zalohu ! Nikdy nevis a treba jeste vyhraje MS i COPA, ale proc tak zavirat sance a uspechy s repre takhle brzo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Nevím proč by "kecy"(?) o ukončení kariéry měly srážet jeho kredit ? Odehrál toho spoustu, kdy většina tíhy výsledku stála na něm, ať už v Barce nebo v repre Arg, což se nedá říct skoro o nikom jiném v jeho generaci a k tomu to nikdy nebyl po zdravotní a genetické stránce tak vybavený jedinec, který byl k takové dlouhé kariéře předurčen. Nebýt doktorů, tak by na vrcholový fotbal ani nemohl myslet (zrovna ty bys to měl chápat). A taky kolik toho musel snést od různých hráčů ho jinak zastavit, než ho okopávat ze všech stran, snad nikdo toho tolik neschytal. Vůbec se mu nedivím, že ve třiceti myslí na konec reprekariéry (oboje nebude stíhat) a bude se soustředit pouze na Barcu, které za mnohé vděčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze to zni divne co jsem napsal, ale ve 32 letech jeste by mohl dat jeste jednu COPA. On bude i ve 35 letech uzasny fotbalista. A to ikdyz bude okopany jako brambory, stejne bude TOP v repre tymu.

Navic proc prohlasit tedka pred MS. Vytvari takovy tlak na tym a kdyz Argentina vypadne, tak nekteri zly jazykove zase pouzijou tohle prohlaseni proti nemu...

V Brazilie jsem drzel pak palce hlavne Messiho, kdyz mi vypadli tak ostudne Brazilci

Ale takovy prohlaseni pred MS vytvori zbytecny tlak na sebe a ti zly to pouzijou hned proti nemu. Zvlast, kdyz uz jednou ukoncoval repre ve vzteku ze ?

Doprej mu take aspon vyhru COPA, pokud i letos MS nevyjde At maji ostatni borci o cem se hadat na tematu CR7 vs Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

neni o čem EURO je víc než Copa

Reagovat
John Obi Mikel

Pro Evropana stoprocentně

Reagovat
remeslnik

Já jsem ten poslední, co by mu nepřál jakoukoliv výhru. Spíš naopak a právě proto to na jeho obranu píšu. Klidně ať rozdává radost z umění hry zvané fotbal třeba do padesáti, ale chápu ho. Taky mi bude jednou chybět. Fotbal po něm už nikdy takový nebude. On přece žádný tlak na nikoho nevyvíjí. Copak nebude nic po něm ( po jeho kariéře) ? To už Arg nebude mít koho postavit ? Jestli to někdo jako tlak bere, tak je to jen jeho věc. Ani se mu nedivím, že chtěl po MS 2014 skončit. Kolik pitomců právě jemu dávalo za vinu, že to nedotáhli. Jenže pak drtivá většina, co měla aspoň trochu rozumu ho přesvědčila, že mu věří. To přece není žádné vyhrožování, když řekne, že chce končit, když si myslí, že už nemá repre co dát a ať dostanou šanci jiní, mladší. On není žádný pozér, ani exhibicionista, je to jen obyčejný člověk, co hraje fotbal. Vše ostatní z něj dělá okolí, vč. médií. Nikdy neměl velkohubá prohlášení, ani nic podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s vetsinou co pises, spise si to vylozim trochu jinak asi

Tohle mi pripomelo pripad P.Nedveda, take podle me skoncil moc brzo. Ale je mi jasny, ze je to Messiho rozhodnuti a prohlaseni. My s tim nic neudelame, jenom mi to prijde moc brzo jako u P.Nedved.

To me zamrzi, ikdyz fandim Brazilie, tak chci videt Messiho jeste jednou v COPE po teto MS a klidne i dalsi MS. To uz jednou ten uspech musi prijit. Jinak je to skoda...

Argentina pujde dal a snad bude zase silny i bez Messiho, aby bylo na co se divat. Prece i Brazilie potrebuje poradnou konkurenci, aby vubec se zlepsila a mela potom vetsi sance a zkusenosti do dalsi MS.

Reagovat
remeslnik

Mám obavu, že Arg repre má to nejlepší za sebou a dlouho ( po Messim) nic mít nebude, protože nevidím nastupujících pět, šest špičkových tahounů, co by ji někam dotáhli. A hlavně !!! nemají trenéra repre, který by je dokázal najít a dát dohromady. Vždyť ta sestava, co hrála minulé roky, se dala ze současných hráčů z JižAm doplnit jistě líp. Hlavně jsou všeobecně dost staří, věkový průměr v kvaldě byl cca 30 let !!!, Letos ještě o rok víc. Nejmladší tam byl Icardi (24), který hrál jen dva zápasy z 18ti a stejně starý Dybala, který hrál 4 zápasy !!! Tam chybí mladá krev, která soupeře "uštve". Nevidím to moc pozitivně, Leo se dočká hořkého konce, ikdyž mu to vůbec nepřeju. Je silný, je schopný, ale je to kolektivní sport. Sám to neutáhne. To kanárci jsou na tom daleko líp. Vynikající Gabr.Jesus 20 !! , Marquinos 23, pak Couts, Neymar, Casemiro po 25 a Oscar, Firmino a Alex Sandro 26. Sestava jako řemen, kde se mají s těma klukama Arg dědci měřit ?!

Reagovat
mayday

Argentina je tradiční fotbalová bašta, kde nejsou nějaké extra problémy s generačníma propadama. Je jen a jen chyba trenérů, co tam u toho byli, že to neokysličovali a že teď nemají v sestavě mladý kluky.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinsky reprez. treneri jsou desny...

Reagovat
remeslnik

mayday ... Ale vždyť to tam píšu !! že nemají dobré trenéry a to, že tam v repre nemají dost mladé krve, je toho jen výsledek !!!

Reagovat
mayday

Já ti to nerozporoval, spíš jsem si tak chtěl přisadit, takovej doplňující komentář Zadrbali si to tam sami, já s tebou souhlasím.

Reagovat
remeslnik

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souhlasim s tebou o treneri, ze Arg nemaji dlouhodobe dobreho trenera. A proto sahaji po vylozene jmeno a nedavaji mlady hraci sance. V Brazilie je to opacne "hype" okolo mlade hrace je tak moc, ze treneri zase nemohou mit svuj stalejsi kone. Brazilie maji stesti, ze maji zase dostatek kvalitni hrace, jinak to slavne take neni. Kdyz beru MS18/10/14 tym vs MS02/98/94, tak krome Neymara by sedeli doma vsichni hraci z MS18/10/14. Kvalitne je jizni amerika v mensi utlum podle me.

Hlavne od MS06 se zacal hrat takove "hnusnejsi" beton, nez drive a to JA tymy moc nechutna. Zvlast ti hraci jsou vice prectene, protoze vic jich je v Evrope. A pro me BRA na MS14 hral spise evropsky fotbal nez klasicky JA styl. ARG na MS 14 hral jediny takove jeste stare JA styl, jinak Brazilie na MS14 to byl takovy evropsky hnus...

Nic mene, abychom to mohli uzavrit, tak me by hodne mrzelo, kdyby Messi skoncil po MS18 A idioti budou zase budou mit dalsi duvod shazovat jeho uzasne vykony a talent

Reagovat
remeslnik

Idioti jsou a budou pořád jen idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať už konečně dovede Argentinu k titulu, je nejlepším klubovým fotbalistou všech dob, ještě vyhrát mundial a bude z něj bůh.

Reagovat
valloire

Nejlepší klubovej fotbalista všech dob je samozřejmě Don Alfredo. Teda ten evropskej, protože dřív to bylo rozdělený.

Reagovat
technecium

Jo to určitě

Reagovat
valloire

no to je tutovka

Reagovat
ciernyribiz

mohli by vyhrat Portugalci nech je sranda

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

To by někteří lidi nepřežili :D

Reagovat
Benfica

prisiel by som o polku "kamaratov"

Reagovat
Bandita_Harry

ved je to hroza

Reagovat
teenz

Reagovat
Pony Slaystation

pokud to bude aspoň trochu připomínat fotbal, proč ne?

Reagovat
Bandita_Harry

ked trochu viac ako ostatní , tak kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že by zase jeli 0:0 systémem a odporným fotbalem až do finále? dvakrát za sebou to těžko vyjde

Reagovat
valloire

Reagovat
Benfica

Budem fandiť Portugalsku, ako inak. No nech sa mu darí, nech vyhrá ten kto bude najlepší, najlepšie pripravený a hlavne ten kto bude mať šťastie na detaili.. a nech už skončí, alebo nie, jeho vec..

Reagovat
SaianSupaCrew

Kdyby se Messi narodil v Burkině Faso a dominoval ještě o pět levelů víc, než teď, tak stejně nebude nejlepší v historii, protože s Burkinou Faso nevyhrál MS?

Kdo je nejlepší je mi celkem volné. Stejně mě víc než Messi/Ronaldo bavili Dinho a Zizou. Ale tuhle berličku tady vídám opakovaně používat pouze fans Realu. Překvapivě.

Reagovat
mayday

Já se tedy tady těch trapných hádek Ronaldo vs Messi neúčastním, ale tady ti odepíšu - jenže Messi není z Burkiny, ale má za sebou poměrně silnou repre, která je víceméně na každým turnaji, kam dojede, spolufavoritem. A to, že zkrátka nedokázali s Messim v sestavě nic vyhrát, to kaňka na jeho kariéře je.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pro Argentince je stále větší legendou Diego, prostě ta trofej z MS je nejvíc, co může fotbalista dosáhnout a bez toho poháru to prostě nejde.

Reagovat
technecium

Maradona je legendou pouze proto, že porazil Anglii v semifinále po válce o Falklandy

Reagovat
valloire

Ve čtvrtfinále a ne. Je legenda, protože vyhráli díky němu MS. A protože předvedl nejlepší individuální výkon na turnaji levelu Pelé, Platini, Ronaldo.

Reagovat
technecium

Pelé v tý skupině

Reagovat
valloire

Je číslo jedna a to dokonce za 2 turnaje. Teď trolíme hodně že jo techniku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře.. a teď čistě teoreticky odpověz na tu otázku.

Co kdyby byl z Burkiny? Co pak?

Reagovat
DelPiero137

Tak by mal aspon "vyhovorku" ze nato nemal kvalitnych spoluhracov.

Teraz vazne, mna Leo davno presvedcil o svojich kvalitach. Technicky, myslenim, genialitou je absolutna spicka. Mne pride, ze casto v tych najtazsich chvilach nadokaze tuto svoju genialitu preukazat. Respektive nedokaze ju vyuzit aby vyhral tie najtazsie zapasy. Ako je finale MS napr.

Jasne, vyhral LM niekolko krat, LaLigu atd. Pride mi ze vyhrava ked sa dari vsetkym, celemu muzstvu (daju prvy gol atd). Ked to skratka nejde, super je velmi dobre pripraveny, na zapase lezi velka tiaha, nedokaze sa tak hecnut aby tou svojou genialitou zvratil vysledok. Toto mi u neho chyba. Naposledy co mal takyto neskutocny zablesk v tazkom, psychicky narocnom zapase bola pre mna LM ked sa prekluckoval polovicou ihriska v LM proti Joseho Realu. To bol sakra tazky zapas po kazdej stranke a dokazal zahviezdit.

Chcel by som aby podobny kusok zopakoval na MS. Kedze sa Taliansko nekvalifikovali, taha ma to prave k Argentine a budem im to priat ak budu hrat normalne (nie ako minule MS, to bolo dost nezazivne az slabe na Argentinu).

Reagovat
smazaný uživatel

Len pred pár dňami rozhodol svojou genialitou osemfinále s Chelsea...

Reagovat
technecium

To je sranda. Tak Messi je průměrný hráč, protože v zápasech proti nejlepším soupeřům nepředvádí pravidelně sóla přes celý hřiště, čímž by to rozhodoval. To je neuvěřitelná sračka toto.

Reagovat
valloire

ne není

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Naozaj si si z toho vybral co si potreboval... Nech sa certite ako chcete, v repre mu to tak nejde. Mohol by napodobit napriklad Zizuho vykon vo Finale MS = nemusia to byt zakazdym sola cez polovicu ihriska. Ale asi si nepochopil pointu, je to genialny hrac ale nie vzdy vie svoju genialitu pretavit na ihrisku. Teda v tych najtazsich, najvyznamnejsich zapasoch mu to nie vzdy ide.

Reagovat
Bandita_Harry

bol by to najlepsi hrac burkiny v historii aj bez APN aj bez MS

Reagovat
smazaný uživatel

No. Ronaldo je z Portugalska. Průměrné repre. A na Euru, nejtěžší kontinentální repre soutěži, skončil třetí, druhý a hlavně i první. Na tohle by se mohl vymlouvat Ronaldo, ne Messi, který hraje v jedné z nejlepších reprezentací na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

lol.. zkus prostě odpovědět

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by se na to mohl vymlouvat. Ale nemůže, protože je z Argentiny. To je jen coby kdyby. Chtěl jsem tím říct, že se na to mohl vymlouvat Ronaldo ale to nemusí, protože úspěch i s průměrnou repre má.

Reagovat
smazaný uživatel

takže prostě neodpovíš.. ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný. Vždyť jsem odpověděl. Čti lépe. Nejsme snad ve školce a nějáký skill pochopení textu už bys snad mohl mít.

Reagovat
remeslnik

Kdes přišel na to, že Portugalsko měli na ME16 průměrné hráče? Co ti říkají hráči jako Moutinho, Carvalho z AS Monako, Eliseu a Soares z Benfiky, Pepe z Realu, Renato Sanches, Éder, Nani, Moutinho !!! Nic, viď, samí průměráci ? Všechno táhne CR, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno co si myslíš ale mají repre na úrovni Švýcarska, Polska. Akorát mají Ronalda, který ale má už svůj věk. Na ty lepší se absolutně nechytají. Na MS nemají šanci, bohužel. Nemůžeš to srovnávat s Argentinou, která má hráče úplně jinde.

Reagovat
remeslnik

Nemáš pravdu, ale to je jedno. Já tě nebudu přesvědčovat.

Nechtěl jsem tě přesvědčovat, že je dle mně Port favorit. Ale že jsi říkal, že jejich repre stojí za prd. V žádném případě. A že mají CR? to je špičkový zakončovatel, ale hru netvoří, ten servis mu dělají jako v Realu jiní. A ty má i v port repre. Finále ME16 uhráli i bez něj.

A taky proto, že jsi tvrdil, že repre Arg je i bez LM hrozně silná - Není. Musel se do kvaldy vrátit, jinak by nepostoupili. A měl by i jinou chuť do repre, kdyby měl lepší (a mladší) spoluhráče. Jestli by se jim to podařilo vyhrát, tak to by bylo stejné překvapení, jako na ME v 2004 Řeci nebo 1992 Dánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě Argentina má narozdíl od Portugalska špičkovej tým. Bohužel. O takových spoluhráčích jaké má v repre Messi se může Ronaldovi jen zdát. Ronaldo měl na EURU 3+3. Podílel se skoro na všech gólech Portugalska. A bez Ronalda by Portugalci měli obrovskej problém se kvalifikovat na MS z ne zas tak těžké skupiny.

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko patrí k širšej špičke. Priemerné repre sú Nórsko, Írsko, Švajčiarsko, atď.

Reagovat
John Obi Mikel

Portugalsko patří až tak k 7-8 nejlepší repre v Evropě, navíc před Euro 2016, Euro 2012 mu nikdo nevěřil.

Reagovat
Benfica

No tak to ze im nikto neveril tak to nie jechyba Portugalcov.. v Europe s Nemeckom najlepsi celosvetovo s Braziliou..

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejně průměrné jak Argentina

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na kádry obou reprezentací a neztrapňuj se.

Reagovat
valloire

ty pičo, neskutečný

Reagovat
technecium

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
mayday

Hele, on z Burkina není, takže je zbytečný to řešit Ale kdyby teda byl , tak asi zkrátka jak píše kolega - ty věčný problémy, že nikdy nic nevyhrál, by mu odpadly, protože skutečně by to bylo absolutně nereálný, uspět na MS. Realita však je taková, že hraje v tradiční silné fotbalové zemi no, takže to pro něj minus zkrátka je. Já se nehadam s nikým, jestli je nejlepší fotbalista historie Messi nebo Ronaldo nebo Maradona nebo Pele nebo Jindrisek z Bohemky, mně je to celkem jedno. Ale u Messiho to minus zkrátka a jednoduše je, to musí soudnej člověk uznat.

Reagovat
remeslnik

mayday... co to pořád meleš za kraviny !! Jakou že má Messi za sebou silnou reprezentaci ?! Vždyť nebýt jeho, tak se na to MS ani nedostanou !!! V 18ti zápasové kvaldě dala Arg 18 branek a z toho Messi jich dal sám 7 a to hrál jen v 10/18 záp. (mmj. Hiquaín 1, AdMaria 2, Mercado 2). Tak kde máš jakou podporu ve spoluhráčích. Na MS budou hrát ti samí, jen o rok starší.

Reagovat
mayday

Ale prosím tě, uklidni se. Argentina nepatří mezi silný repre? I bez Messiho je to ,,podle jmen" silná repre, tak to prostě je. Děláš, jak kdyby hrál v Bolívii. Že z toho nejsou schopni ti trenéři něco udělat, to je jejich problém.

Reagovat
remeslnik

Podle jmen? Ty posuzuješ kvalitu mužstva podle jmen? Ta jména něco znamenala tak před 5ti léty. A to, že trenéři nejsou schopni najít nikoho mladšího a lepšího, což píšu výše, jen potvrzuje (a ty taky), že ta síla mužstva tam už není. Mimochodem, ta tvoje Bolívie porazila v kvaldě Argentinu 2:0. A hádej, jestli hrál Messi.

Reagovat
mayday

Proboha, furt je to Argentina a ta kvalita tam nějaká je. Není to úroveň Bolívie, která sice doma je schopna uhrát výsledky, nebo třeba plácnu Hondurasu. Ten tým se řadí řekněme do TOP10 určitě. Dyť se dostali na MS do finále. Takže jo, Messi hraje za tým, kterej je všude spolufavorit. Jestli jsou ty jména vyčpělý nebo to tam vedou blbci, to je jejich problém.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
mayday

Takže co? Argentina je na úrovni Arménie nebo Skotska nebo jak?

Reagovat
valloire

Určitě si pamatuješ tragickou kvalifikaci Brazílie na MS 2002, kde postoupili až posledním zápasem. Co se pak dělo, je známo. Argentina je od 1978 vždycky top 5 světa a nějaká zpackaná kvalda na tom nic nezmění. Vždycky.

Reagovat
technecium

Tak teď jsi to potvrdil, Argentina vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase? ? ?

Reagovat
Liquid

na to je ještě mladej

Reagovat
drussbarb

Děkuji Valloiremu za to, jak nás tu všechny poučil.

Za mě - fandit budu Argentině

Reagovat
valloire

neni zač

Reagovat
smazaný uživatel

stary debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu mu přát, aby to uhrál, ale moc tomu nevěřím. Silní Němci. Brazilci, Španělé ... Těžký ...

Reagovat
DelPiero137

Francuzi? papierovo vzbudzuju respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

na ně jsem zapomněl. Papírově jeden z nejnabitěnějších mančaftů.

Reagovat
TrueCommunist

Plus bych určitě přidal Belgii.

Reagovat
valloire

Reagovat
ciernyribiz

boli uz niekolko krat v pozicii cierneho kona ale nemaju na to

Reagovat
smazaný uživatel

Jako papírově ano, ale už minule byli favority a zvojtili to. Nevím, jestli čekat něco jinýho.

Reagovat
TrueCommunist

Tak preci jen ten tym hraje uz nekolik let ve stejnem slozeni, da se cekat, ze si to zacne vic sedat.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=j4AbauGx0KM

Tak toto je kurva nový Don Andrés.

Reagovat
blaugrana

Antoine Griezmann dostal ocenění pro nejlepšího hráče španělské ligy za měsíc únor, útočník Atlética Madrid dal v pěti zápasech celkem osm branek.

Už sa naňho teším.

Reagovat
teenz

Tak snad si to zase nerozmyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
teenz

Bejt po 2. za blbce neni hodný jeho jménu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Měl

Reagovat
smazaný uživatel

Barça can renew Vermaelen for another year!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=pH_cSZT57SA

Číslo na drese sedí, na oko "laxný" pohyb tiež sedí, už ho len vymeniť s naším budúcim držiteľom GB

Reagovat
MiChaEl

Toz, tazko povedat, stats profil nic moc na Barcu:

https://twitter.com/mixedknuts/status/941002468959358978

Ale nesledujem.

Reagovat
ADM

Ja tiež len vnímam hype.

Reagovat
teenz

To jsou ti dva, ne?

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Iniesty to čím dál víc vypadá na odchod do Číny, to bude velká ztráta

Reagovat
MiChaEl

Thiago nastup!

Reagovat
MiChaEl
Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkie je úžasný, ale na takový level ještě není připraven. Každopádně doufám, že po něm v dohledný době opravdu půjdeme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho návratu bohužel nevěřím.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
MiChaEl

Kedysi na jesen sa Thiago v suvislosti s navratom vyjadril, ze nechce nic vylucit, mozno je to viac otazka toho, ci vobec vedenie nan mysli. Ak Iniesta odide uz teraz, okrem prospektov treba hotoveho hraca - zatial nemam velmi doveru, ze Coutinho sa bude vediet natolko preorientovat, aby z neho bol nastupca Dona.

Ad Frenkie - nie je ready, ale ak zavahame a premeskame ten moment, ked on sam sa kladne vyjadruje smerom k FCB (podobne ako De Ligt), tak po nom skor ci neskor skocia ine stuky. Mundo teraz vydalo clanok, ze ho FCB vidi ako nahradu Busa, co ma zmysel, aj ked jeho ofenzivny potencial by tym trochu trpel, kazdopadne, bude dobry kdekolvek v strede.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Tohle těžce skousnu. Bohužel reaguje na budoucí přestupy Griziho či Arthura, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To s tím podle mě nemá nic společnýho. Já to vidím podobně jako u Xaviho - nedokáže se smířit s tím, že už nezvládne hrát dva zápasy týdně a nechce být na obtíž, jestli se to tak vůbec dá nazvat. Ale každopádně by se ještě minimálně příští sezónu dost hodil.

Třeba ho fanoušci ještě dokážou zviklat, poslední zápas s Athleticem byl po jeho naskočení z lavičky skoro jenom o povzbuzování, aby ještě zůstal.

Reagovat
Visca el barca

No Xavi odcházel v 35. Donovi bude 34. Ten jeden rok by se mohl dát přemluvit, ostatně Xavi chtěl taky odejít o sezonu dříve ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si Andrés rozhodne sám a my to pouze musíme respektovat vzhledem k tomu všemu, co pro nás za ty dlouhý roky udělal. Myslím, že se to v něm samotným dost tluče.

Reagovat
Visca el barca

Je to tak. Snad ještě rok vydrží, miluji jeho hru, ale na druhou stranu chápu, že chce třeba už klid. Jiná kultura atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký větší úspěch by si s reprezentací zasloužil.. Možná letos v Rusku se konečně dočká.

Reagovat
John Obi Mikel

Vidím to na vítězství Brazílie po finále Brazílie - Německo a po vítězství na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to blbě.

Reagovat
technecium

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

Vidím to na vítězství Argentiny po finále Portugalsko - Argentina a vítěztví na penalty po rozhodující neproměněné Ronaldově penaltě

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to finále odkoucuje.

Reagovat
remeslnik

Má v tom praxi

Reagovat
ADM

Total goals conceded across all competitions by the last 8 teams alive in Champions League play:

22 BARÇA

26 Juventus

31 B. Munich

33 Roma

34 Man. City

49 Liverpool

51 R. Madrid

64 Sevilla

Ktorý fanúšik Realu to tu minule písal o Poole ako hurá tíme bez obrany?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jak "nenápadně" ukázat, že je Barcelona v tomto nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to neukázat?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Ale vtipné je jak se to snažil ukázat jakože to sem nedává kvůli barceloně ale kvůli Liverpoolu.

Reagovat
ADM

V podstate som sa chcel nenápadne pochváliť, že viem po anglicky.

Reagovat
valloire

samochvála smrdí

Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

taky bych to ukázal

Reagovat
ADM

Kto by to o nás kedy povedal, že budeme mať na konci marca len 22 inkasovaných gólov. Fakt v tomto odviedol Ernesto neuveriteľný kus práce (aj keď na úkor krásy troška). Viac ako jeden gol sme dostali len dvakrát a obidva razy to boli iba 2 inkasované góly. To pod Luchom sme niekoľkokrát dostali rovno 4ku

Reagovat
smazaný uživatel

Veľkou mierou k počtu inkasovaných gólov prispeli ale najmä v skvele hrajúcej forme Umtiti a Ter Stegen

Reagovat
technecium

Valverde je dostal do formy...

Reagovat
valloire

obrana vyhrává tituly....tak snad to v LM stačit nebude

Reagovat
ADM

Juve minulý rok ukázal, že to nestačí

Reagovat
valloire

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

článek o Messim - třistapadesátosm komentářů od Valloireho

Reagovat
ciernyribiz

a? ty ked pises komentare proti Ronaldovi na urovni 4 rocneho chlapca je v poriadku? a to si myslim ze som urazil vsetkych 4.rocnych chlapcov ty idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
TrueCommunist

nejhorsi jsou lidi, kteri nemaji zadnou soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

dobfre ty

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti tiez plne rozumiem. Zahradky este nerozmrzli a z dochodku vela mimodomovych aktivit nepokryjes. Sediet 20 hodin denne pred strankou EF a spravat sa infantilne je sice cudne, vzdy vsak lepsie ako opustat sa v jeseni zivota.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
valloire

je to blbý, potřeboval bych do Kauflandu, mají slevy a venku je hrozná zima a mám strach, abych se nenachladil. V TV nic nedávají a ošetřovatelka chodí jenom jednou denně. Dík za porozumění.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poriadku, len som chcel objasnit tvoje detske spravanie v tak pokrocilom veku pred niektorymi prispievatelmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2022 ohlásí návrat do reprezentace.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Pokud jeste nekdo nevidel, je možnost shlédnout rivalita Barca x Real - https://photos.app.goo.gl/HiJFSriRCylqg2rB3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele