MENDÉS VÍ O ZÁJMU REALU A BARCY

04.02.2007, 12:29
Aktuality
Agent Cristiana Ronalda připustil, že španělské duo Real Madrid i FC Barcelona mají o portugalské eso zájem, avšak odchod Ronalda z Old Trafford vyloučil. Klub i samotný hráč jsou teď zaměřeni na podmínkách prodloužení smlouvy v Manchesteru.

Není žádným tajemstvím, že Cristiano Ronaldo je v posledních měsících spojován s odchodem do Realu Madrid, nebo FC Barcelony. Katalánský klub údajně za Ronalda nabízí Xaviho a tučný příplatek k tomu, zatímco bílý balet už několikrát neuspěl s nabídkou za portugalského dribléra, i když to vedení Manchesteru i Realu shodně popírá.

Nicméně, Agent Jorge Mendés sice zájem dvou španělských gigantů zaregistroval, avšak odmítá, že by měl jeho svěřenec Cristiano Ronaldo v létě z Manchesteru United odejít. Naopak, Mendés se nechal slyšet, že usilovně jedná o lukrativnější smlouvě pro portugalskou hvězdičku. "Je normální, že polovina světa se ptá na Cristiana, protože v každém zápase předvádí přímo výstavní výkony. Manchester United už několikrát zopakoval záměr Ronalda neprodat a já bych učinil to samé, kdybych byl ředitel Manchesteru."

"Není žádným tajemstvím, že je tam nějaký zájem Realu Madrid a Barcelony. Pro nás tato možnost neexistuje, vyjednáváme o prodloužení jeho kontraktu," uzavřel Jorge Mendés, který mimochodem zastupuje trenéra Chelsea Josého Mourinha, který byl stejně jako jeho krajan Ronaldo s příchodem do Realu také spojen.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

At tam jde do barcy nebo Realu.........je to good hrac tak at jde¨kam chce

Reagovat
Bender

hodnotnej příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tímto příspěvkem s taky diskusi moc neobohatil...

Reagovat
Bender

Ažten tvuj rozjíždí diskusi na plný obrátky

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš pokroky.

Reagovat
Bender

Díky. Od takovýho "štamgasta", jako si ty si toho moc cením...

Reagovat
HOST*tajo

aj ked je to skvely hrač, radšej nech ostane v ManU. mame dost perfektnych založnikov a utočnikov. a keby mal talent jako Dos Santos a ini sediet na kavičke alebo nebodaj odist tak by to bola poriadna škoda, nie, a ešte niečo , nepoznate nejaku česku alebo slovensku stranku o Barce ? ale okrem www.fcbarcelona.cz lebo tu poznam. dik

Reagovat
smazaný uživatel

simulant zasrany nesnasim ho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele