Mendes přestupuje z Rangers do lisabonského Sportingu

30.01.2010, 20:13
Aktuality
Glasgowské Rangers v posledních dnech opustili dva zahraniční záložníci. Zpět do PSG se vrátil a do Ankaragücü následně zamířil Jerome Rothen, dnes ze skotského klubu odešel i Pedro Mendes. Portugalský středopolař míří do lisabonského Sportingu...

O odchodu Mendese se psalo již několik dnů a Sportingu se následně podařilo najít s Rangers společnou řeč. Dnes se s lisabonským klubem dohodl i hráč.

Mendes během své kariéry hrával za Felgueiras, Guimaraes a FC Porto, odkud v roce 2004 přestoupil do Tottenhamu. Na začátku roku 2006 zamířil do Portsmouthu, Rangers ho pak získali před rokem a půl.

"Ztratili jsme Pedra a Rothena a získali tak trochu peněz na příchod jednoho hráče na hostování. V současné době se rozhlížíme a uvidíme, zda najdeme někoho vhodného. Zatím jsme nebyli úspěšní a pokud se to nezlepší, tak nepřivedeme někoho jenom kvůli tomu, abychom nějakého hráče získali," naznačil manažer Walter Smith, že by uvítal příchod jednoho hráče, ale ne za každou cenu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobre delal, aspon bude ve vlasti

Reagovat
smazaný uživatel

Moj najoblubenejsi hrac !!!!

Velmi zla sprava pre Rangers

Zbavili sme sa jedinecneho hraca aky nebehal v zalohe Rangers od cias Gazzu, Laudrupa, Albertza.

Hoci bol u nas stastny, klub sa netaji ze svojich najlepsich hracov v pripade dobrej ponuky preda. Z toho vzniklo randenie so Sportingom. Navrat domov bol tiez lakadlom no najvacsiu ulohu zohral fakt ze z Portugalska je do repre blizsie... Na jesen sa sice do nej po case vratil no o miestenku na MS chce zabojovat v drese Sportingu. V jeho veku moze byt Africky sampionat jeho poslednym velkym turnajom.

Co sa tyka Rangers, mame dlhy (65 mil libier) a tak sa hladaju cesty ako usetrit. To nie je len tych 1,5 melka co dostaneme za Pedra, to je i jeho tyzdenny plat 28,000 libier. Fanusikovia sa buria, ved naposledy sme kupili hraca v lete 2008 (nepocitam hostovanie Rothena ktore aj tak bolo prepadakom). Ani teraz nepride nikto, to som si isty. Este 2 dni a stat sa moze vselico. Narazam tym pochopitelne na odchod Krisa Boyda. Posledny tyzden akoby virvar okolo neho utichol...

Jedina cesta ako zist z cesty ktora nikam nevedie je najst noveho (a bohateho) vlastnika.

PS: Vdaka za vsetko Pedro, budes mi chybat.

Reagovat
fantomas

Jak hraje po zranění Broadfoot, ally?

Reagovat
smazaný uživatel

Kirk nie je hrac na urovni klubu ako je Rangers. Prisiel zo St Mirrenu, maleho provincneho klubu a takato transakcia v Rangers nebyva zvykom... Trochu mu trvalo kym sa udomacnil, neskor nastal nejaky progres ale zazraky necakam, strop tohto hraca nie je vysoko.

On je taky pobehaj, splaseny splasko ci ako by som ho nazval, vie spravit vietor na tom kridle, vzadu celkom spolahlivy, ale je to take neohrabane, kostrbate. Proste ked poznas styl hraca tak ho v telke rozoznas aj ked nevidis na cislo. A ja ked vidim niekoho rozhadzovat ruky, skakat ako Janosik a potom stratit loptu, tak hned viem kto to to je. Kirk Broadfoot.

Reagovat
smazaný uživatel

Rothen jen do Ankaragucu?! jednu chvilku se o něm říkalo že je to nejlepší levý krajní záložník v evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rothen, Sapara, Geremi, Vassell to nie je zla spolocnost

Ankaragucu ma vysoke ciele, chce konkurovat istanbulskemu triu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Vranješ ... takto majú zálohu poskladanú dokonale ... možno keby obrátili svoju pozornosť aj na nejakých Turkov, tak by získali viac sympatií hlavne v Turecku ... ale ako som videl ich fanúšikov, tak im to je úplne jedno

Reagovat
Ferguson6

Vranjes isiel do Gencelebiri nie do Ankaragucu

Reagovat
Shevchenko

Akorát nechápu, proč za to údajné spolčení s Ankarasporem nebyli potrestáni a právě Ankaraspor jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tam bol problem v tom ze oba kluby vlastnil jeden majitel co odporuje ligovym predpisom.

on sam rozhodol ktory pojde z kola von.

Reagovat
Ferguson6

V lete Barry a teraz Pedro. Zalhoa sa nam rozpada ako domcek z kariet

Reagovat
smazaný uživatel

Barryho mi nebolo vobec luto. Prezil na Ibrox uspesnu karieru ale v poslednych mesiacoch len struhal formu a prinos na ihrisku ziadny. Odisiel ako hlupak ktory sa nevedel spratat do koze. Takto sa kapitan spravat nemoze.

Mendes sa ukazoval ako o triedu platnejsi dirigent. Teraz to prebera Steve Davis, mame tam Thomsona spat po dlhom zraneni, McCullocha, dufam ze sa konecne uzdravia na dlhsie aj Beasley a Edu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele