Melo: Návrat do Juve je nemyslitelný, chci zůstat v Turecku

03.01.2012, 11:28
Aktuality
V Juventusu ho nechtěli, a tak v létě Felipe Melo zvolil odchod do Turecka. Galatasaray ho ovšem získal pouze na hostování, a tak bude muset brazilský záložník řešit svou budoucnost znovu. Návrat do Turína je pro něj ale téměř nemyslitelný, mnohem raději by zůstal v Istanbulu...

Osmadvacetiletý záložník je v Turecku na ročním hostování, přičemž v Juventusu má platný kontrakt až do roku 2014. Budoucnost v černobílém dresu ale určitě nevidí.

"Je pro mě takřka nepředstavitelné, že bych znovu oblékal dres Juventusu, nechci se tam vracet. Vždy jsem pro tým dělal to nejlepší, co jsem mohl, ale fanoušci mě neustále kritizovali. Bylo to těžké období," přiznal pro Milliyet Melo.

"Opravdu rád bych zůstal v Galatasarayi. Užívám si to tu a fanoušci oceňují to, co pro tým dělám. Istanbul je velice moderní a nádherné město," rozplýval se Melo.

Ani Juventus zřejmě nebude mít v plánu Mela zařadit zpět do týmu, ovšem problém by mohl nastat při požadované přestupní sumě. Není totiž jasné, zda se Galatasaray dokáže se Starou dámou dohodnout na přijatelné částce. V tom případě prý bude připraveno konkurenční Fenerbahce, které rovněž situaci kolem Mela monitoruje.

Autor: Ondřej Holzman / soccerway.com

Komentáře (119)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja som ťa mal v Juve rád.. bojoval si !!

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe ti za to bude vděčný.

Reagovat
DelPiero137

Pokial viem, fanusikovia Juve ho nekritizovali. To ta blba Zlata Popelnica, odvtedy sa to s nim taha. Ale to mu moze byt u prdele co si myslia ostatny fanusikovia, Juventini stali za nim, ci nie?

Ked prestupi do Fenerbachce, tak to len bude nenavist a kritika fanusikova....

Reagovat
Ferguson6

ked prestupi do Fenerbahce, nebude moct vyjst na ulicu v Isanbule

Reagovat
johan14

A to by ho Juventus chcel? Pochybujem.

Reagovat
Filip12

kdyby šel podle neověřených zpráv do fenerbachce tak to by zažil to pravé peklo

Reagovat
prevadec spojitosti

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze by ho fanousci galatasaraye ukamenovali

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Viviano by teď mohl jít do Catanie, když odchází Andujar. Jinde v Lize nevím, kde by mohl jít, možná tak do Lecce, ale tam se rýsuje výměna Curci - Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho Lecce snáď pri ich deravej obrane nepôjde, akurát by tam dostával skoro každý zápas kopec gólov a pokazil by si tam svoju dobrú reputáciu. A v lete ten Janov bol smiešny, čo by tam robil s Freyom?

Tá Catania, o ktorej píšeš, sa javí ako veľmi dobrá a vhodná možnosť. Kľudne potom aj ďalšiu sezónu, pretože cez takého šampióna akým je César sa len tak ľahko nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě napadá Palermo, tam taky nemají moc jasnou jedničku v bráně... Lecce bych mu asi taky nepřál...v Catanii se zatím mluví o všem možném jen ne o Vivianovi, toho jsem v souvislosti s nima nečetl, ale obranu tam nemají špatnou a takového kvalitního brankáře bych bral hned.

Reagovat
smazaný uživatel

NIečo málo sa o Vivianovi písalo, Cattani ale povedal, že brankár v žiadnom prípade nie je prioritou, a s najväčšou pravdepodobnosťou ani žiaden nepríde. A ja ho ani nechcem, pravdepodobne by tu bol iba do konca sezóny, Benussi zaťial chytá výborne, sezónu môže kľudne dokončiť on a v lete by som priviedol Ujkaniho. Čo som ho pár krát videl, tak nechytal vôbec zle. Myslím, že by si šancu zaslúžil. A Tzorvas, ak nezačne opäť chytať, čo si myslím že nezačne, tak určite bude chcieť odísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ujkani se mi taky celkem líbil, on je v Novaře na hostování z Palerma nebo vlastníte polovinu práv? Vím, že s váma byl spojován už v létě po odchodu Sirigua ještě se Sorrentinem...

Reagovat
smazaný uživatel

50% práv

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, měl jsem ho rád a líbil se mi jeho herní styl, tohle si nezasloužil - podle mě hodně kvalitní hráč, který má na to hrát v top lize ve větším klubu, i v CFC by se mi líbil, kdyby byl mladší, takovej hráč na rozmezí základu-lavičky... Celkem rychlý, umí dát přihrávku a zároven umí i bránit. Nechápu,proč se ho Juve zbavovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikas na Ramirese vcera na kridle?

Reagovat
johan14

Chelsea mala teda na mále, je to nejaké statické a ani Ramires to nejako zvlášť nerozhýbal. Aler hádam ich to nakopne. Čo je s Drogbom?

Reagovat
smazaný uživatel

Didier Drogba, who scored a penalty against Aston Villa on Saturday, has had extensive treatment on a foot injury.

Nemohl vcera nastoupit kvuli zraneni.

Reagovat
johan14

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Melo taky líbil, jako jeden z mála z tehdejšího tragiJuve.. Podle mě do toho měl hodně co mluvit Conte, kterej kromě Claudia chtěl překopat celou zálohu a nee uplnýho svatouška Mela poslat dopryč..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože Conte měl nějakou představu o složení týmu a on mu do toho nezapadal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podľa Sky vyzerá, že odíde aj Deki. Pánečku, to budú v lete zmeny. Odíde toľko šampiónov, že sa mi to nechce ani veriť

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je Deki?

Reagovat
smazaný uživatel

Stankovič žeby ? Súdim len podľa expresky....

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Stankovič

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo na čase. Je třeba ten přestárlý tým obnovit.

Reagovat
lnterista

to uz melo byt davno

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor! Ono je to veľmi neodborné zvaľovať na vek. To závisí od viacerých faktorov. Napríklad od trénera. Keby nás od začiatku trénoval Ranieri na miesto Gasperiniho, tak by sme mali určite viacej bodov, minimálne o 3. Potom namiesto 24 ročného Zárateho keby sme mali minuloročného 30 ročného Eťáka, tak by sme mali znova o pár bodíkov viacej, možno o 3. A v súčte by to bolo už minimálne 6 bodov, čo znamená, že od špice tabuľky by sme zaostávali len o 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Serii A to možná stačí (i když vidíme, že ani tam zase tak moc ne), ale v Evropě to bude asi horší. Nechci se tu pouštět do nějaké debaty o Interu, bo Serii A vůbec nesleduju, nicméně mi přišlo, že ten tým už nemá co nabídnout. Vrchol si zažil předloni a myslím, že je třeba tomu dát nový náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

No momentálne na SA úplne nestačíme, v Európe sme skončili prví v skupine, takže rozohrané to máme na výbornú. Marseille je hrateľný súper. V LM by sme mohli mať väčšie problémy akurát tak so španielskými klubmi, čo sa týka Chelsea a Arsenalu, tak tieto dve mužstvá majú veľa slabších chvíľok. Napr prehra na domácej pôde s Aston Villou, resp. Arsenal prehral včera s Fulhamom. A čo sa týka tých španielskych, napr Barcelony, tak tá bola od nás papierovo vyššie aj v sezóne 2009/2010, keď sme ju vyradili v semifinále.

Reagovat
johan14

Či je to odborné alebo nie, tak Inter potrebuje výrazne obmeniť a omladiť mužstvo. Ťahjú to tí istý už nejakých 5 rokov a poniektorí aj 10. Pred 2 rokmi mali všetci o 2 roky menej a je rozbiel 25-27, a 32-34.

Reagovat
smazaný uživatel

Výrazne netreba. Toto omladzovanie kádru treba robiť postupne a s rozvahou a v nadväznosti na potreby kádru. A či má niektorí hráč 25 alebo 27 rokov, tak to je irelavantné. Naopak, v tých 27 rokoch by mal byť čisto teoreticky lepší ako v tých 25 rokoch. Teraz by nám stačil poriadny útočník a zdravý tvorca hry-teda Sneijder. Plus samozrejme mladý stopér sa kúpiť môže, ale nie je to nutnosť. Ak ho nekúpime, tak žiadne body v tabuľke túto sezónu nás to stáť nebude. To isté sa týka aj brankárskeho postu a zálohy.

Reagovat
lnterista

nechapu k cemu stopera kdyz tam stejne bude hrat jenom Lucio a Samuel...ja bych spis zainvestoval do zalohy tu mame tragickou a ta je alfou a omegou uspechu a to verim ze by se pak i Milito zase rozstrilel a kdyz Pazzini bude dostavat dobre mice tak bude taky golovejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba a Chivu takmer isto po tejto sezóne odchádzajú. Ich odchod sa spomedzi všetkých hráčov Interu na čele ešte s Marigom, Pandevom, Muntarim javí ako najpravdepodobnejší, zmluvy im už vypršia v tomto roku. Takže ich minúty bude musieť niekto "spapať". A troch stopérov (Lucio, Samuel, Ranocchia) je mať veľmi málo na 3 súťaže. Pričom ešte k tomu Samuelovi končí kontrakt k dňu 30.6.2012, takže ani toho nemáme úplne istého pre ďalšiu sezónu. Záloha čo sa týka defenzívy, je výborná a čo sa týka ofenzívy, tak tam som písal o Sneijderovi, že chýba. A strata Maicona bola tiež citeľná.

Reagovat
lnterista

po odchodu Ivana a Chivua jasne budem potrebovat noveho obrance ale to bych v zime neresil...jestli chceme tym v zime nejak ozivit a probrat tak si myslim ze nejaka posila do zalohy je nutnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Len myslím si, že Juana kupujeme takto polrok v predstihu kvôli aklimatizácie a taktiež aj kvôli tomu, aby sme zistili, či stopérskej trojke (Lucio, Samuel, Ranocchia) a plus Nagatomovi môže alebo nemôže kryť chrbát. A čo týka tej zálohy, tak zloženie Zanetti,Motta,Cambiasso-Sneijder je celkom luxusné. Pričom teda znova vidím problém v útoku, kde Milito nedáva také góly, ako kedysi. O Záratem a Castaingosovi sa pre istotu nemá zmysel ani baviť. No a Pazzinimu treba jeden center za druhým a Maicon je späť, takže by to mohlo fungovať.

Reagovat
lnterista

toho Juana beru za malo penez akorat nevim kolik muziky ale ta zaloha co jsi napsal se mi vubec nelibi...hlavne uz je okoukana a chce to nejaky novy impuls. Javiera bych radeji videl na LB ale okej v zaloze ho beru. Z Thiaga mam pocit ze tomu nedava sto procent ikdyz sem tam da gola Cambiasso je v zakladu jasnej a Sneijder? Porad zranenej a stejne nehraje nic extra....nejlepsi bude ho prodat dokud ma nejakou cenu(ikdyz ho mam rad tak pro Inter to bude to nejlepsi). Aspon jednoho nejlepe dva hrace do zalohy chci, ale hrace co tam budou hrat a ne ze po dvou zapasech pujdou na lavicku a budem pokracovat ve starych kolejich

Reagovat
Lubinterista

V létě Lavezzi

Reagovat
lnterista

ten je tak do 433 ne?

Reagovat
Lubinterista

Jo, ale Moratti ho prostě stále chce. Psalo se i o tom, že se finančně podílel na přestupu Vargase do Neapole, aby ho získal levněji, plus nechat jim ještě Panděva. Ještě se to spojuje s případným odchodem Weslyho s Maiconem. A já bych nejradněji neuplatnil opci Zaratemu a vrazil to taky do něj.

Reagovat
lnterista

jj takze budem asi chtit hrat na kridla, ale kdo bude to druhe kridlo? Cetl jsem ze mame zajem i o Farfana. Kdybychom hrali na dva utocniky tak na to je Lavezzi malo golovej a to bych tam radeji nekoho jineho

Reagovat
Lubinterista

Ještě o Marina z Brém, ale ten nevím na jaký hraje straně. A určitě ho nebudem chtít sami.

Nemám moc rád tyhle spekulace...

Reagovat
lnterista

to mi neva...to ja se zase dokazu snit

no ale uvidime...hlavne musime vybojovat min 3.misto a aspon finale v LM

Reagovat
Lubinterista

To finále je podmínka, hraje se to za rohem.

Reagovat
smazaný uživatel

De Laurentis chce zaňho 31 mil eur. V takomto prípade by to nemalo zmysel. Inak aj ja som čítal od nejakého talianskeho novinára článok na tému Lavezzi v Intere a tiež tam bolo, že by mal ku nám prísť. No ja by som bral skôr ale nejakého bombardéra. U Lavezziho mám po Záratem tiež trochu strach z toho sólovania.

Reagovat
Lubinterista

Ta cena se má právě srazit tím Vargasem (údajně) a Panděvem.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak že Pandeva im chceme dať aj teraz, v podstate chceli sme ho im dať aj v lete na trvalý prestup ako súčasť kúpy Lavezziho. Lenže Neapol trval svojich požiadávkach. Ten Vargas v prípade, že sa chytí by mohol byť slušnou náhradou za Lavezziho, takže tá cena by v tom prípade mohla ísť dole. Ale či sa chytí alebo nie, to je zatiaľ veľký otáznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tým štyrom hráčom v zálohe: Nikto z nich nešiel dole oproti sezóne 2009/2010 alebo oproti sezóne 2010/2011. Pričom ale o útoku sa to nedá tvrdiť, lebo odišiel Etoo a Milito je už dlhšiu dobu z formy.

Reagovat
lnterista

tak starnem...co si budem vykladat proto ti utocnici potrebuji vetsi podporu od zalohy...nebo koupit worldclass utocnika v nejlepsich letech(vzdycky jsme ho meli) ale tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Melo je skvelý hráč, a veľmi si prajem jeho návrat k nám.....tak by sa mohol prestať hrať na urazeného a vrátiť sa, ak o neho bude záujem

A tá kritika na jeho adresu bola síce často veľmi neoprávnená, ale niekedy som ho mal chuť prizabiť aj ja.....napr. počas minuloročného zápasu s Parmou, ked sa nechal tak blbo vylúčiť, dostali sme klepec a už to s nami išlo....

Reagovat
j_mrazik

Já se mu nedivím, že k vám zpátky nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dosť kontroverzné....mnoho ľudí na neho síce kydalo, ale další ho zase chválili ....

Mne skôr príde že je fakt urazený čo je škoda, ked prichádzal myslel som že u nás ostane veľmi dlho...

Reagovat
j_mrazik

Poslali jste ho na hostovačku pryč a místo něj koupili Vidala, ne? Já bych se taky nerad vracel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam išlo o to že sme nehrali žiadnu Europsku súťaž, tak sme ho poslali na rok do Turecka s tým že by nám v prípade kvalifikácie do LM na budúci rok pomohol.....tuším aj samotný Melo povedal že z Juve odchádza v dobrom, len kvôli tomuto čo som písal vyššie...

Reagovat
brenk

Zas na druhú stranu si mohol len nechávať otvorené zadné dvierka v podobe návratu do Juve, keby bolo v Turecku ešte horšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mal tak urobiť aj teraz , zbytočne si poštval proti sebe tých, ktorí mu vždy fandili....

Reagovat
brenk

Teraz je už presvedčený, že Turecko je lepšia voľba, chcel len zatlačiť na Juve, aby poprípade nepýtalo takú čiastku, nechcený hráč stojí vždy menej...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, on je fakt nepredvídateľná osoba....som toho názoru že hráč ako on by sa nám hodil vždy, ale zase na druhej strane miesto v základe by isté nemal, a kedže je dosť psychicky labilný typ tak by to mohlo spôsobiť viac škody než úžitku.....

Reagovat
Mr.Jindros

Nevzpomínám si, že by to bylo takhle růžové. Naopak.

Reagovat
10

víceméně bylo...asi si chtěl nechat otevřený dveře, teď vidí, že se mu v Juve zabouchly, tak vydává prohlášení jak se vrátit nechce

Reagovat
stuff

presne, to jeho vyjadrenie(ze vlastne financne pomaha juve) a jeho sucasne urazenie presne koresponduje s tym, co si o nom myslim... nastvany je, ze sa juve dari

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je pozdě.. Kam by si ho postavil? Místo Vidala? Asi těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

KDO TO JE? TAKOVYGHLE NULY ME VUBEC NEZAJIMAJ LOL OMG PROC TO SEM PISETE HOVNACI ANI HO NEZNAM BLBA

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

JE TVOJE MAMA COURA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bezmozek...nic víc,nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

ASPON ŽE TO VIS KDYZ S NI PRCas

Reagovat
smazaný uživatel

Ban..

Reagovat
Josifek

Reagovat
brenk

V lete som bol proti jeho odchodu, ale teraz...neviem, som na pochybách, či stále je pre Juventus tak potrebným hráčom, navyše ten jeho nevyspytateľný charakter. Povedal by som to takto: ak ti je tam, Felipe, dobre, tak ostaň, ale nech si nemyslia, že tam pôjde za pár miliónov.

Reagovat
stuff

pre mna, mimo Pirla, najlepsi Marottov tah. Snad by sa pri momentalnom zlozeni trojclennej zalohy do zakladu ani nedostal. Sucasny tim sa prejavuje najma timovym duchom a vobec nepotrebujeme niekoho, kto by pozornost obracal na seba a furt sa vyplakaval. A za tu prvu sezonu v Juve by sa mal tak hanbit, ze by sa menu klubu mal vyhybat pri vyjadreniach na sto honov. Nech sa v kariere dari, ale v inom klube a snad aj v inej lige, nech nanho nemusim pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : sorry za OT,ale máte někdo přehled kdo hraje u Vlků na Jiráčkovo pozici ? resp. koho musí přeskočit,aby byl v základu ? Díky !

Reagovat
smazaný uživatel

Salihamidžić,Hitzlesperger,Polák,Trasch mozna josué,strida se jich ale jeste vic podle me,parkrat tam hral dejagah treba-

Reagovat
smazaný uživatel

tak poláka nastěstí jako konurenci brát nemusí. Hasan už má taky nejlepší za sebou,tak by se snad mohl brzo chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám že bude jako 3. po Hitzlespergerovi Traschovi ale ten může hrát i CM. Ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poriadne hnusný dres obliekaš.....

Reagovat
10

vyjádření s křížkem po funuse směřující na fanoušky Galatasaraye, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri podle zpráv z Itálie jedná o angažmá ve Fiorentině, obě strany se prý zatím rozcházejí v názoru na délku smlouvy. Juventus už s Amaurim nepočítá, Fiorentina hledá nového útočníka po odchodu Alberta Gilardina.

Tak už konečne vypadni !!!!

Reagovat
DelPiero137

Ono sa to zasekne na plate ale pre media povie inu, srdce rvucu vyhovorku

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to dopadne tak, že u nás zůstane do poslední možný chvíle a potom buď pověsí kopačky na hřebík, nebo pujde kopat do Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

galatasara je stejně lepší než jevehnuj, ehm teda juvehnus, ehm teda juventus tuřín ehm, teda juventus "sračky" turýn

Reagovat
smazaný uživatel

Další bezmozek..

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

svý k svému

Reagovat
smazaný uživatel

And thats what is Justin Bieber all about.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lubinterista

tyvole

Pavel Horňák byl stejně lepší, demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen zůstaň u turbanů Felipe.. Tvýho odchodu jsem ze začátku litoval, ale teď už Conteho naprosto chápu

Reagovat
Josifek

Správně Melo, správně cítíš křivdu, ser na ně, když se tě tak nesmyslně zbavili..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo nesmyslné, tak se to nejspíš nestalo ty coxo

Reagovat
Josifek

V historii lidstva se stala spousta absudrních věcí, možná více absurdurních než razionálních..

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě.. My se ovšem nebavíme o lidstvu, ale o přesunu hráče do jiného klubu na základě jeho chování a charakterových vlastností, spíše než na předváděné hře...

Reagovat
Josifek

Já ho nikdy nemusel, přesto si myslím, že byla blbost se ho zbavovat..myslím že i řada zdejších "italů" a přímo i juventiňů byla proti jeho odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tehdy byl taky proti, ale s odstupem času jeho odchod chápu

Reagovat
Mr.Jindros

To si snad děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne proč?.. Conte ví co dělá, takže nevim proč bych si měl myslet že dělá nesmysly..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten Magath fakt posiluje

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze skoncil zrovna v Turecku...Vzdy jsem si ho pral videt nekde v Anglii...Skvely hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe kdo? ... Ať si zůstane v Turecku, tam mu bude dobře

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
M11

skoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Stankoviča

Reagovat
smazaný uživatel

100.per nové posily Palerma, Mehmetiho a Vázqueza !!!

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi spilmachri podla IFFHS:

1. Xavier Hernández Creus Xavi "(ESP / Barcellona) 232 punti

2. Lionel Messi (ARG / Barcellona) 147

3. Andres Iniesta (ESP / Barcellona) 110

4. Mesut Ozil (GER / Real Madrid) 59

5. Cristiano Ronaldo (POR / Real Madrid) 47

6. David Silva (ESP / Manchester City) 31

7. Wesley Sneijder (HOL / Inter) 22

8. Xabier Alonso 'Xabi' (ESP / Real Madrid) 19

9. Diego Forlan (URU / Inter) 17

10. Cesc Fabregas (ESP / Barcellona) 15

11. Andrea Pirlo (ITA / Juventus) 15

12. Franck Ribery (FRA / Bayern Monaco) 10

13. Bastian Schweinsteiger (GER / Bayern Monaco) 9

14. Luka Modric (CRO / Tottenham Hotspur) 8

15. Frank Lampard (ENG / Chelsea) 5

16. Javier Matias Pastore (ARG / Paris Saint-Germain) 5

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria?

Co tam dela takovej Ronaldo?

ten zebricek to je ale picovina..

Reagovat
Yanek

jako vestina zebricku...

Reagovat
smazaný uživatel

100 ľudí, 100 chutí. Žurnalisti a experti z 81 rôznych krajín mali jednoducho iný názor ako ty I keď závisí, ktorí hráči boli aj draftovaní IFFHS.

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tě ani nepadne se vracet..!!! Takové hráče jako ty by Conte nakopal do prdele...!!!

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus mu taknesedí jak Galatasaray

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele