MEIRA ZE STUTTGARTU NEODEJDE

21.07.2007, 15:46
Aktuality
Obránce Suttgartu Fernando Meira není zklamaný, i přesto, že mu nevyšel přestup do Juventusu. 29letý portugalský fotbalista letos patřil k nejlepším hráčům německého klubu na cestě za mistrovským titulem a pokud ho bude chtít Stuttgart obhájit, musí si své nejlepší hráče udržet.

"Stará dáma" za něho nabízela 15 miliónů eur, ale ani to Stuttgart nepřesvědčilo, aby prodal jednu ze svých největších hvězd a zároveň svého kapitána. "Mým záměrem nikdy nebylo odejít," řekl Meira pro Stuttgarter Zeitung. "Byl jsem šťastný, když jsem se dozvěděl, že mě Stuttgart nepotřebuje prodat a já mohu zůstat."

Portugalský reprezentant není jediným hráčem německé Bundesligy, který letos odmítl posílit Juventus při jeho návratu do Serie A. Podobně jako Meira učinil také záložník Werderu Brémy Torsten Frings, jenž nevyužil šanci zahrát si v Itálii a raději zůstal v Německu.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*deges

meira tie jeho fauly

Reagovat
HOST*

Hurensohn Meira

Reagovat
Shevchenko

Tak to nevypadá vůbec špatně!

Reagovat
Slejdy

jn šikli by se tam

Reagovat
HOST*

tak rekne uz nekdo jak je to s tima hracema barcy?

kdo je nejrychlejsi? prvnich pet!

Reagovat
HOST*Mind_Killer

1. Eto'o

2. Abidal

3. Ronaldinho

4. Messi

5. Henry

Reagovat
HOST*

Tak to ani nahodou, Henryho by dal mozna jen Etoe, nikdo jinej, obzvlaste s micem u nohy

Reagovat
Slejdy

toto nemuzete tipovat vubec nevite

Reagovat
HOST*CeceFCB

Abidal na druhej priecke myslim, ze e najrychlesi Messi

Reagovat
HOST*

Eto'o je urcite nejrychlejsi. O druhe misto by se asi pral Messi s Henrym. Ronaldinho byl letos dost pomaly...o Abidalovi se rika, ze je to rychlik, ale to se teprv uvidi. Rychly je i Yaya.

Reagovat
HOST*

prej druhej abidal dobra bluma ses....je jasny ze je henry jeden z dvou nejrychlejsich....bud on nebo etoo ale snad by thierry vyhral....a messi je moc malej proti nim v tom mel hroznou nevyhodu...prohral by

Reagovat
smazaný uživatel

Werder vs. Bayern 18:00 na Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Gloria Bistrita 1 - 0 Atletico Madrid

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*kája

Ježiši Atletico to je trapas s vidlákama fůj.Ti sou trapní ti španělé nic jiného se na to nedá říct když prohrácají s takovejma lemrama to samé jak jejich repre.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

ty kravo to atletico je v hovnech fakt uz ale

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 teče Ateltico

Reagovat
smazaný uživatel

jako každej rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je v odvetě vyklepou. Se jim ani nedivím, cestovali do nějakého vidlákova s nulovou motivací a s únavou v sobě...

Reagovat
HOST*ds

na únavu to svádět no nevím!Stejně by se to nemělo stávat s takovýma nulama prohrát.Já už to teď říkám furt fotbal umí hrát každej,do balonu se kope na celím světě a není to žádná věda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele