Meier se nevyhne operaci, letošní sezona pro něho skončila

13.04.2015, 14:00
Aktuality
Eintracht Frankfurt má stále šanci prokousat se do Evropské ligy, v závěru sezony se ovšem bude muset vypořádat s hodně citelnou absencí. Jeho kanonýr Alexander Meier má problémy s kolenem a nevyhne se operaci, po níž bude chybět do konce ligového ročníku 2014/2015...

32letý fotbalista vynechal už sobotní duel na půdě Bayernu a následně čekal na výsledky podrobného vyšetření problému, s nímž bojoval už od začátku sezony. Výsledky nejsou příznivé a hráče zítra čeká operace.

"Alexova absence je pro nás velkou ranou, doufali jsme, že nám v závěru sezony pomůže svými góly. Přejeme mu vše nejlepší před operací a co nejrychlejší uzdravení a návrat," vzkázal svému svěřenci trenér Thomas Schaaf.

Eintracht Frankfurt je aktuálně v tabulce na osmém místě s 35 body a před sebou má Hoffenheim (37) a Augsburg (39). Meier letos nastřílel 19 bundesligových branek a vede tabulku kanonýrů o dva zásahy před aktuálně rovněž zraněným Arjenem Robbenem, o jednu trefu zpět je další hráč Bayernu Mnichov Robert Lewandowski.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
božský John

Reagovat
andrew96

To je smůla.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
TheAdy

Kadlec

Reagovat
Hromy4

Přál sem mu nej. střelce na starý kolena. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

spíš repre

Reagovat
andrew96

Asi to tam spadne Lewovi.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Takhle se ještě nejlepším střelcem stane Lewa...

Reagovat
LidoOP

Život je krutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Werkrider

to je fakt škoda...

Reagovat
Rudnevs

Ot: asi kazdy videl expresku o hadke Behramiho a Djoroua

Nove info zo Spox.de. Behrami : Johan je ako moj brat

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo... tahle sezona je ve všech směrech na prd

Reagovat
LidoOP

Chudák malá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele