Medel se stane rekordní posilou Cardiffu

11.08.2013, 09:56
Aktuality
Cardiff se se Sevillou dohodl na přestupu Garyho Medela, který se stane rekordním nákupem nováčka Premier League. K dokončení transakce za třináct milionů eur zbývá získat pro chilského záložníka pracovní povolení, poté vejde v platnost jeho čtyřletá smlouva.

"S radostí oznamujeme, že jsme si zajistili služby Garyho Medela, inteligentního a houževnatého záložníka. Jeho zkušenosti našemu týmu hodně pomohou," uvedl v prohlášení Cardiff.

Šestadvacetiletý záložník už má za sebou zdravotní prohlídku a čeká jen na pracovní povolení. S jeho ziskem by neměl být problém, protože Medel je stabilním reprezentantem své země, za Chile už odehrál osmačtyřicet zápasů.

Až bude přestup dotažen, Cardiff už potřetí toto léto zlomí svůj přestupové rekord. Nejdražším nákupem Velšanů se nejdříve stal Andreas Cornelius (Kodaň, 8,7 milionu eur), kterého následně překonal Steven Caulker (Tottenham, 9,15 milionu). Medelova cena se má pohybovat v závislosti na bonusech až kolem třinácti milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (340)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele