McLeish krotí optimismus

17.10.2007, 16:13
Aktuality
Velká euforie panuje ve Skotsku, reprezentace ostrovní země je na první příčce kvalifikační skupiny B o postup na ME 2008 a svou pozici může ještě posílit případnou dnešní výhrou v Gruzii. Část Skotska už pomalu dává chladit šampaňské, trenér Alex McLeish je ale opatrný a na postup stále favorizuje Itálii a Francii...

"Vítězství nad Ukrajinou nás přišlo hodně draho, ale takové věci se malým zemím stávají. Karty a zranění jsou nevyhnutelné, když hrajete takovou spoustu zápasů," vrací se McLeish k sobotní výhře 3:1 nad Ukrajinou, při níž přišel o vykartované Lee McCullocha a Garryho O'Connora a zraněné Scotta Browna a Alana Huttona.

Situace ve skupině B je v tuto chvíli velice vyrovnaná. Vede Skotsko o bod před Francií a další bod zpět jsou poté Italové. Skotové dnes hrají v Gruzii a případnou výhrou si mohou zajistit vynikající výchozí pozici před posledním zápasem s Itálií. Kdyby získali tři body, stačila by jim v utkání proti úřadujícím mistrům světa k postupu i remíza. V úvahu dokonce připadají i dnešní postupové oslavy, to by ovšem Francie musela doma ztratit body s Litvou.

"Se zraněními a tresty nemáme zase tak dobrou pozici. Je to krk na krk se dvěma nejlepšími celky světa a bude to pro nás hodně těžké. Itálie a Francie jsou stále favority, ale my to můžeme dokázat a uděláme pro to vše, co bude v našich silách," slibuje McLeish.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Slejdy

chorvatsko 21´ ach jo

Reagovat
Slejdy

uz je to dobre

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jacob

..prej chladit šampanský, velký kulový Jsou pěkně v háji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele