McCoist o Jelavičovi: Žádnou nabídku na stole nemáme

25.01.2012, 19:30
Aktuality
Anglická média neustále spekulují o blížícím se přestupu Nikicy Jelaviče do některého z tamních mužstev, změna dresu chorvatského je ale zatím daleko. Manažer Rangers Ally McCoist prohlásil, že klubové vedení nemá na stole ani jednu nabídku. To se týká všech hráčů, nejen Jelaviče.

"Nedostali jsme ani jednu nabídku na Jelavičův přestup ani na přestup jiného našeho hráče. Na stole nic nemáme," prohlásil McCoist.

26letého Jelaviče údajně sledují Liverpool, West Bromwich, Fulham či Queens Park Rangers, podle nejnovějších zpráv o něj má nyní usilovat West Ham. "Craig Whyte (předseda Rangers) mluvil s předsedou West Hamu Sullivanem, řekl mi o tom, žádnou nabídku jsme ale nedostali, to jsou pouze výmysly," doplnil McCoist.

Nikica Jelavič je nejlepším střelcem skotské ligy a nedávno se nechal slyšet, že na přestup nemyslí. Rangers jej potřebují pro mistrovské dostihy s Celtikem. Obhájcům titulu se příliš nevyvedlo několik posledních zápasů a Celtic je v tabulce předstihl.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (470)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele