MCCLAREN SI NEÚSPĚCH NEPŘIPOUŠTÍ

09.02.2007, 17:01
Aktuality
Anglická reprezentace ve středu podlehla Španělsku a na vítězství čeká čtyři zápasy. Tamní veřejnost proto již začíná pochybovat, zda se loď vedená Stevem McClarenem doplaví až do cílového přístavu s názvem mistrovství Evropy 2008...

Sám bývalý manažer Middlesbrough o tom však vůbec nepochybuje. "Věřím v tyto hráče a ve své schopnosti dostat tenhle tým na šampionát. Nikdy jsem o tom nepochyboval," říká sebevědomě nástupce Švéda Svena-Görana Erikssona.

Albion ve skupině F sice skvěle odstartoval a po dvou zápasech měl plný počet bodů, jenomže pak přišla domácí senzační bezbranková remíza s Makedonií a porážka v Chorvatsku. Anglie se tak propadla až na třetí místo právě za Chorvaty a také za Rusy, na které ztrácí jeden bod. Navíc jí z bezprostřední blízkosti dýchají na záda rovněž sedmibodové týmy Izraele a Makedonie.

"Uvnitř týmu panuje velká odhodlanost. Hráči jsou stejně jako ostatní zklamáni, že jsme nevyhráli již čtyři zápasy, ale bude to právě zápas na půdě Izraele, podle něhož buduo posuzování," vyhlíží McClaren další kvalifikační duely. "Tohle pro nás bude velký rok. Důležité bude, kde budeme na jeho konci a ne, kde jsme nyní," říká dále kouč Albionu, jehož tým vedle kvalifikačních střetnutí s Makedonií a Chorvatskem nezvítězil ani v přípravných utkáních proti Nizozemsku a Španělsku.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Angličani hrajou opravdu otřesný fotbal, ale stejně budou v kvalifikaci získávat body.

Reagovat
HOST*sterda

Na Euru zas čtvrtfinále a nazdar.

Reagovat
HOST*Zak

Hráči špičkoví, je to o poskládání mužstva.... a mezi tím Lamparda poslat do **** :). Poskládat vedle sebe v 4-5-1 Carricka, Gerrarda a Lamparda, natož dopředu Crouche je bezvýznamné. Pravda ale, proti Španělsku to bylo dáno absencí několika útočníků.

Reagovat
HOST*

stejně jako pokaždé španělsko... ti kdoví jestli postoupí vůbec ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
HOST*Nesta

Konečne sa potvrdilo že suchí briti sú takí neschopní a vyhodia naj trénera Erickssona a dosadia nejakú nulu z M´boro, ktorý toľko hviezd pokope ešte v živote nevidel.

Reagovat
Bender

Tenhle pán dostane brzo vyhazov...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele