McClaren připraven pracovat, nevyloučil zahraničí

15.02.2008, 11:55
Aktuality
Steve McClaren je připraven vrátit se do práce. Bývalý manažer Middlesbrough a kouč anglického národního týmu již odmítl několik nabídek a nevyloučil jak angažmá v zahraničí, tak i ve druhé nejvyšší anglické soutěži...

"Má další práce bude především o zaměstnavateli. Musí mít svou vizi a být ambiciózní. Bude to velká výzva a může být ze zahraničí nebo z League Championship. Než jsem šel do Middlesbrough, tak mi manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson řekl 'vybírej si podle předsedy, ne podle klubu'. A byl jsem rád, že jsem si vybral Steva Gibsona, který věřil mé filosofii a dal mi čas," prohlásil McClaren v rozhovoru pro BBC.

McClaren z Middlesbrough udělal především pohárového specialistu a mnohými podceňovaný klub dovedl až do finále Poháru UEFA. Odměnou mu následně bylo angažmá u anglického národního týmu, s tím však nedokázal postoupit na evropský šampionát a stal se nejrychleji odvolaným koučem v historii Albionu. Poslední týden strávil McClaren v Barceloně, kde studoval metody tréninku tamních klubů FC a Espanyolu.

"Klíčem je získat zkušenosti z odlišných kultur. Neměli bychom být úzkoprsí a myslet si, že Premier League je vším. Měl jsem spoustu nabídek především ze zahraničí, ale žádná mě opravdu neoslovila," prozradil McClaren.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
One-Real

No tak připraven být může... ale otázkou je jestli na mu někdo dá nábídku

Reagovat
Devil

Ty jsi cetl jen nadpis ze ?? Precti si posledni vetu clanku !

Reagovat
One-Real

myslel se to tak že když jich ´hodne odmitl tak treba dalsi nemusi prijit

Reagovat
smazaný uživatel

Do sparty misto bilka

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo jak z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

tim ktory ho zoberie sa riadne strapni.Je to neschopak nepriek tomu co dokazal v Middlesbrough.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele