McClaren: Na řeči o titulu je hodně brzy

11.11.2009, 15:41
Aktuality
Steve McClaren nebyl příliš úspěšný u kormidla anglické reprezentace, daleko lepší to je ale v Nizozemsku. Bývalý manažer Middlesbrough vede Twente a klubu z Enschede se daří náramně. Loni skončil na druhém místě, letos tabulku Eredivisie dokonce vede, McClarena ale řeči o titulu vůbec nezajímají...

"Je stále začátek listopadu, do konce sezony je třeba překonat spoustu překážek. O titulu se stále ještě nemůžeme bavit, nebo snad ano? Je příliš brzy. Loni jsme skončili druzí, bylo by velmi pěkné, kdyby se nám to podařilo zopakovat," prohlásil anglický kormidelník.

Twente v letošní sezoně ještě neprohrálo, ve třinácti zápasech zaznamenalo jenom dvě ztráty a s 35 body mu patří první místo. O dva body zpět je PSV Eindhoven, třetí Ajax pak na první příčku ztrácí již šest bodů. Právě s amsterdamským klubem Twente hrálo o víkendu a zvítězilo 1:0, když se těsně po změně stran hlavou prosadil Ruiz.

"Byl to špičkový zápas dvou špičkových klubů. Klíčem k výhře byla naše obrana. Ajax za sebou měl sérii výher a v předchozích duelech proti AZ a Feyenoordu dal devět gólů. Je tak vlastně neuvěřitelné, že jsme neinkasovali," nechal se dále slyšet McClaren.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

twente to je jina nez anglicka repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluví o titulu a ví proč letos prostě AJAX

Reagovat
smazaný uživatel

twente těm to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Prave sem tam oznamil chybu, misto kormidelní ma byt kormidelník ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a místo "ro" má bejt zřejmě "to"...

Reagovat
nemanja

a bolo to treba dávať aj do diskusie?

Reagovat
Shevchenko

Snad jsi inteligentní dost na to, aby ses rozhodl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch tam hraje velice dobre

Reagovat
Counter

bohužel bude věčně druhý, Weiss 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

vecne druhy za weissom? ,to si robis prdel,mlady weiss este porad nehral cely zapas vo svojej kariere. stoch uz v 19r dokazal viac nez 90% SVK futbalistov,hral v chelsea,v twente,dal uz zopar golov v EL a caka nanho MS.

Reagovat
blaugrana

Dôvod uspesneho tazenia Twente v doterajsom priebehu? Miro Stoch

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, je to superman. Hraje sám proti 11.

Reagovat
smazaný uživatel

miro toho teda v CFC nahral...

Reagovat
smazaný uživatel

Twente bude jednoznacne majstrom,na na to kader...a Stoch je fakt dobry hrac,no neverim,ze ho Chelsea pusti Twente....bude hrat niekde v ANG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele