Mbappému poblahopřál i legendární Pelé

01.07.2018, 15:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
OranžováKarkulka

Diky CTK, prece jenom jsem potreboval jeste jednou ujistit, jestli teda Mbappemu lichoti byt druhym teenagerem po Pelem, co neco takoveho dokazal a jestli mu prijde hezke byt razen po jeho bok. Taky mam ale dojem, ze Mbappe dava nejaky penize na charitu, protoze nechce pobirat premii za reprezentaci sve zeme, to me trochu mrzi, ze se k tomu v clanku nevratili, rad bych si o tom precetl poctvrty.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Mercury

Reagovat
Giovanni

Vždy sa uvádza,že Pele mal v čase finalového duelu iba 17r.To sa pekne číta,ale on mal vtom čase už takmer 18r. ale to je v podstate jedno,Pelé bol génius,ktorý sa narodi iba jeden krát,keby hral v dnešnej dobe bol by ešte lepší pretože kopačky,lopty a trávniky prešli neskutočnou premenou...som rád,že som žil v tej dobe keď on bol na vrchole svojej kariéry na MS v Mexicu,ale dobre si pamätam aj MS v Anglicku v r.1966 keď ho brutálne dokopali a dobili Bulhari,Maďari a Portugalci,takí brutálni lov na jedného špičkového hráča som odvtedy nevidel,to ešte aj taký pologramotný idioti ako sú Ramos a Pepe by sa od tých grázlov malo čo podučiť...

Reagovat
smazaný uživatel

U Pelého sa právom uvádza 17 rokov, lebo MS sa hrali v júni 1958 a konkrétne ten zápas, kde strelil Francii hattrick 24.6.1958.

Pelé dovŕšil 18 rokov až 23.10.1958, bez jedného dňa o 4 mesiace...to nie je ani "takmer".

Reagovat
Giovanni

Nemiením s tebou polemizovať alebo sa škriepiť,fakt je ten,že mal 17r. a 249 dni,takže to slovko "takmer" je správne,keďže od svojej 17-tky bol vzdialený už OSEM mesiacov...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemieniš polemizovať ale polemizuješ!

Ak by doňa Celesta Arantes prezradila malému Edsonovi aj hodinu, kedy sa narodil, bol by si mi to mohol vyrátať aj na hodiny.

Isté je, že 17 rokov a 249 dní je stále 17 rokov! Ak to ty berieš ako "takmer" 18 rokov, tvoja vec.

Á propos, zaregistroval si, že dnes máme takmer Všechsvätých?

Reagovat
Giovanni

Si chorý,zrejme duševne,takže si "takmer" blázon....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak často sa to opakuje.

Ten kto nemá argumenty, prejde na urážky.

Tak si dvíhaj sebavedomie urážaním oponentov .

Reagovat
Giovanni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele