Mavropanose čeká druhá londýnská mise, šanci mu dal West Ham

22.08.2023, 20:03
Aktuality

Stuttgart odstartoval novou sezonu drtivou výhrou nad Bochumí, jeho fanouškům ale dělají starosti odchody dvou hráčů základní sestavy. Do Liverpoolu minulý týden přestoupil Wataru Endo a kabinu nyní opustil i Konstantinos Mavropanos.

25letý řecký obránce neodolal vábení ze strany West Hamu United. Kladiváři zaplatili osmnáct milionů liber, s fotbalistou podepsali kontrakt na pět sezon.

Mavropanos prostředí anglické ligy a tamního hlavního města dobře zná, jelikož v lednu 2018 přestupoval z řecké Gianniny do Arsenalu. U Kanonýrů mu pšenka nekvetla, za dva roky odehrál jenom sedm ligových zápasů a postupně odešel na hostování do Norimberku a Stuttgartu, který ho loni získal na trvalý přestup.

"Na další krok své kariéry se opravdu těším, dám do toho vše. Vracím se do Premier League, jsem šťastný a nadšený," řekl fotbalista.

Mavropanos ze Stuttgartu odchází s bilancí 89 odehraných zápasů, v nichž zaznamenal osm branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (48)

Přidat komentář
kolouch

OK, timhle prestupem asi nic nepokazime, ale nemyslim si, ze nas zrovna na CB tlacila bota. Spis nerozumim tomu, proc jsme tyden pred koncem prestupoveho okna bez utocnika nebo proc nenabizime za leveho beka, kdyz Cresswell celou pripravu stavkoval a chtel pryc

Reagovat
O.Giroud

tak Zouma vie byť často zranený, Ogbonna má 40, Aguerd neviem ale keď vidím zápasy West Hamu skoro vždy spraví nejakú blbosť a potom neviem koho tam máte. Ale hej útok a lavá obrana by mali dostať prednosť no

Reagovat
Bayern +

Ešte je tam Kehrer, 4 CB by úplne stačili. Aj keď som za Dina rád, aspoň to skvalitní, no nič to nemení na tom, že LB a 9 by mali byť priority. Navyše zo všetkých 5 CB ani jeden nezahrá LB, jediný Kehrer zahrá RB.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mato178178

Antonio, Ings?

Reagovat
kolouch

V Moyesově stylu je použitelný jen 33 letý Antonio, do budoucna snad Mubama. Ings je výborný v soubojích do vápna, ale ne na protiútoký

Reagovat
Mato178178

tak naco ho potom kupoval ked sa mu nehodi a preco ho nepredate ...

Reagovat
kolouch

Jsou věci mezi nebem a zemí, na které neexistuje odpověď. Proč po zkušenosti s Hallerem koupili Scamaccu, který je úplně stejný typ a pak ho se ztrátou prodali stejně jako Hallera? V porovnání s tímhle je Ings bezvýznamný problém :-)

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

Tak bereme nějaký brankáře z Feneru, kterej byl asi dřív talent a teď je to podle všeho dost bída (a neumí hrát nohama, tak alespoň tohle jsme mohli mít nějak koncepčně uchopený). Takže Henderson asi do CP. S přestupem VdB by mohlo být i na Amrabata, jelikož je Henderson odchovanec (v tomhle třeba pomůže i Mason). Baillyho si taky někdo chce vzít, takže fajn

Reagovat
Grahf
Reagovat
Hlahart

Prej je to dost DDG. Hodně akrovatických wondersavů, aby pak pustil absolutní nesmysl. Nohama na tom má být stejně. Smysl tohohle všeho mi prostě uniká, no, ale pokud podepíšeme dalšího záložníka, tak ať klidně na rok přijde pro mě za mě

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakoby rozumím, že se dá nějaké pochybné video vytvořit u jakéhokoliv gólmana, nicméně tohle mi přijde jako docela extrém

Reagovat
Hlahart

Tak podobný bylo i na Onanu. Mně přijde, že je ten borec úplně katastroficky nekoncentrovanej. Vůbec nechápu, proč o něj stojíme. Ale tak Kovář byl před rokem zralej taky max na L1.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak říkám kompilace chyb se dá udělat u všech, ovšem tohle mi přijde docela jedinečné . Souhlas s tou nekoncentrovaností

Reagovat
Jkb

Reagovat
Liveral

To jste si mohli vzít od nás rovnou Runnarsona, klaun je to podobnej, ale aspoň umí nohama. A ještě byste ušetřili

Reagovat
Busby babes

a Brandon asi hostovacka v Ipswichi.

Reagovat
Hlahart

Jako ok, ale už by se taky mohl někam prodat

Reagovat
iamek

Na nic. Nechápu proč nejde na přestup

Reagovat
Busby babes

jednaj i o opci. asi Ipswich nema ted prachy na prestup

Reagovat
andrew96

RIP VfB

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Hachim Mastour

Prial by som im zostup, ale s týmto prestupom už nie a aj vďaka nemu sa udržia v PL

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Unai

A Harry Maguire nebude mit co zrat

Reagovat
Busby babes

za 190K tydne si asi par rohliku zvladne koupit...

Reagovat
Infernoqt

Čočku, co mu dají soupeři, pokud se podívá na hřiště. A že to budou pořádné porce.

Reagovat
Busby babes

hele vis, ze loni kdykoliv nastoupil, tak zadnou cocku od souperu nedostal, ze jo?

Reagovat
krisa

tak od spoluhráčů no

Reagovat
Remt

A vlastních fans

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
iamek

Zítra hrajeme další pratelak

Reagovat
Nikikrew

nadhera. Snad sa mu bude darit

Reagovat
Mato178178

nerobili ste z neho trageda? nehol by pre nich maguire ovela kvalitnejsi?

Reagovat
Golasso

Nepamatuji si, že by z něj někdo dělal tragéda. Právě naopak kolem něj byl někdy až moc velký hype. Pro WHU ale dobrá posila. Jestli lepší než Maguire, to těžko říct, ale asi přijatelnější v poměru cena/výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

Nepřišel mi nikdy u nás tak špatnej, abychom ho prodávali, i když zase tolik nehrál. A je samozřejmě možné, že kdyby zůstal u nás, tak by se jeho kariéra vyvíjela úplně jinak, tolik by nehrál a nezlepšil by se tolik. Ale stejně mě to trochu mrzí, že jsme mu nedali víc šancí. Ať se daří každopádně.

Reagovat
Mastný Chobot

mrzí tiež tá prestupová suma. Stuttgart nás klasicky vyžmýkal a za jeden rok na ňom otočil 15m.

Reagovat
SunFells

Za dva roky a o něco méně.

Reagovat
Mastný Chobot

Vychádzam z TM. Oficiálne sa prestup udial minulý rok v eurách za 3,2m, pričom za 2-ročné hosťovanie zaplatili 750k = dokopy cca 4m + 10% sell-on. Rok nato predávajú za 20m, z čoho 1,6m ide k nám. Od nich výborný biznis, od nás znova slabota.

Reagovat
SunFells

Pokud myslíš eura, tak ok. Jinak těch 0,75 € tam uvádějí za jeho první tamější hostování, ta přestupová dohoda se uskutečnila až o rok později, kde mělo jít o 0,5 Ł + 4,5 při uplatnění opce včetně add-ons, které za dva roky při svých startech patrně měl dobrou možnost naplnil. Pokud jo, pak Arsenal utržil 6.9 Ł od té dohody, s tou první hostovačkou to je od pořizovací částky 6m profit za hráče, který odehrál 430 minut v klubu.

Reagovat
ElectrickMann

Od Arsenalu klasicky tragický prodej

Reagovat
VersaceChain

A krysa-zlatokop Maguire u nas zustane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele