Matthäus nakonec Fehérvár nepovede

28.06.2009, 16:52
Aktuality
Lothar Matthäus během své trenérské kariéry vedl maďarský národní tým a do této země se měl nyní vrátit. Bývalý kapitán německé reprezentace měl namířeno do Fehérváru, z podpisu smlouvy ale nakonec sešlo...

"Jednání nakonec nebyla dotažena do úspěšného konce. Obě strany hodlají udržet detaily jednání v tajnosti, žádné další informace ohledně toho nebudeme poskytovat," stojí v prohlášení maďarského klubu.

Lothar Matthäus v uplynulé sezoně vedl izraelský klub Maccabi Netanja, odkud odešel na konci dubna. Netanja má problémy s hledáním investora pro výstavbu nového stadionu a kvůli nedostatečnému zázemí majitel Daniel Jammer nemohl německému kouči zaručit posílení klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
pospech11

kandidát na kouče repre ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospech11

no já sem to myslel ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to sorry

Reagovat
pospech11

není zaco se omlouvat taky sem to mohl líp formulovat

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by nás předběhl Kamerun

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici hrac, nic moc trener, nedivim se, ze ma nouzi o angazma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ani v Maďarsku ho nechtěji...

Reagovat
Bennhy

Daniel Jammer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele