Martin plánuje změnit po sezoně dres, zamlouvá se mu Španělsko

10.11.2011, 09:19
Aktuality
Marvin Martin se za posledních osmnáct měsíců stal klíčovou postavou Sochaux, vybojoval si místo ve francouzské reprezentaci a vysloužil si i pozornost zahraničních klubů. Velkou šanci na angažování 23letého fotbalisty budou mít celky ze Španělska...

Martin v září prodloužil stávající kontrakt do léta 2015, to ovšem neznamená a podle všeho ani nebude znamenat, že v klubu zůstane o nějaký ten rok déle. Francouzská média už dříve spekulovala o tom, že důvodem k prodloužení kontraktu bude fakt, aby hráč ze Sochaux neodešel pod cenou.

"Toto léto mám v úmyslu opustit Sochaux. Moc se mi líbí Španělsko, je tam skvělá soutěž. Pokud by ale měl zájem nějaký velký francouzský klub, tak bych neměl problém ani se setrváním ve Francii," prohlásil.

"Co se týče prodloužení smlouvy, mám za to, že jsem udělal správně. Když jste mladý, je pro vás nejdůležitější pravidelně hrát. Toho se mi v Sochaux dostává," nechal se slyšet dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
tulen

Anglicko nic ?

Reagovat
cristiano.K.

Pokud odejde Reyes tak Atletico ideál

Reagovat
mul

ja by som mu doprial LM...cize skor Vale

Reagovat
cristiano.K.

Vale má plno

Reagovat
smazaný uživatel

Mi by se celkem líbil v Anglii. Ale tak nebudu mu do toho kecat, že

Reagovat
kmotor corleone

cital som, ze sa nanho vypytoval arsenal.

Reagovat
j_mrazik

171cm

Reagovat
smazaný uživatel

stejně pude do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie,Malaga ... len nie anglicko

Reagovat
FC Porto FC

Viděl bych to na Valencii nebo Portugalsko?

Reagovat
Godwinson

Mám ho rád. Skvělej hráč a v hlavě to má v pořádku, to je dobrá a poněkud neobvyklá kombinace. Španělsko doufám nedopadne. Mně se by se líbil právě v nějakém špičkovém francouzském týmu, takové PSG, co by za takového hráče dali, v Lyonu by se mi líbil taky, koneckonců, ani v Montpellieru by nepřekážel.

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci Francie bych být ním přestoupil maximálně do PSG, Lyonu či Marseille jinak španělská liga by mu mohla sedět, taková Malaga nebo Atletico Madrid by byli pro něj ideální

Reagovat
Godwinson

CABELLA! Génius.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele