Marquinhos si pochvaluje důvěru trenéra, v PSG se cítí dobře

02.11.2016, 13:16
Aktuality
Marquinhos před třemi a čtvrt lety přestupoval z AS Řím do Paris Saint-Germain a v letošní sezoně je konečně neodmyslitelnou součástí základní sestavy francouzského mistra. 22letému obránci pomohl odchod Davida Luize a dobře si rozumí i s novým trenérem Unaiem Emerym...

Před Marquinhosem v uplynulých letech dostávali ve středu obrany přednost David Luiz a Thiago Silva a mladý Jihoameričan často zaskakoval na pravém okraji defenzivní linie. Letos už je jeho situace jiná, po vynechání úvodních tří kol Ligue 1 kvůli účasti na Hrách v Brazílii nechyběl na trávníku ani jednou. Především proto utichly spekulace o možné změně dresu.

"Hráč potřebuje sebevědomí a příležitosti, což je letos i můj případ. Nastupuji pravidelně, všechno jde skvěle a je mi zde velmi dobře," říká zlatý medailista z letošního olympijského turnaje v Riu.

PSG zatím letošní ligová sezona nevychází podle představ a po jedenácti kolech je až třetí s šestibodovým mankem na vedoucí Nice. Lépe to s ním vypadá v Lize mistrů, po včerejším souboji v Basileji už má jistý postup do osmifinále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
.13

To velmi radi pocujeme, skvely je

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je skvelý už dlho... Neuveriteľný talent...

Reagovat
smazaný uživatel

i v PSG si uvědomili, že obránce z Chelsea je o parník pozadu za obránci, které odchová Calcio

Reagovat
r.mrazik

Hmm...takového Darmiana bychom klidně asi i vrátili...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy jsem ho chtěl do Barcelony. Spolu se Zoumou a Umitim jednou budou patřit mezi nejlepší stopery světa.

Reagovat
smazaný uživatel

není tohle nějakej....antirasismus ?

Reagovat
smazaný uživatel

ve vyloze ve vodrazu vokna v louzi. vidim ho porad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele