MARQUEZ BY MOHL POSÍLIT JUVENTUS

24.05.2007, 20:19
Aktuality
Juventus Turín si vyhlédl další dva obránce - italský klub má zájem o Gabriela Heinzeho z Manchesteru United a Rafaela Marqueze z Barcelony. Minimálně ve druhém případě to zatím vypadá, že by mohlo dojít k přestupu...

"Po zkušenostech z Francie a Španělska by bylo angažmá v Itálii povzbuzující," naznačil bývalý obránce Monaka, že by se mu přestup do Juventusu zase tolik nepříčil.

Marquez má nyní času na zabývání se další budoucností hodně. Mexický reprezentant již delší dobu laboruje s poraněným stehenním svalem a v letošní sezóně se na hřišti již neobjeví. Přijde tak o závěrečná tři ligová kola, v nichž se Barcelona pokusí vyrvat titul ze spárů Realu Madrid.

Vedle Heinzeho a Marqueze spekulují italská média v souvislosti s Juventusem rovněž o Florentu Maloudovi, který by rád odešel z Lyonu. V tomto případě však k žádnému pohybu zřejmě nedojde. "Malouda je vynikající hráč a na svém postu je jedním z nejlepších na světě, není ale naší prioritou. Naším hlavním cílem pro tento prostor je post středního záložníka, ne křídelního fotbalisty," vyloučil Maloudův příchod sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

že by mu to dodalo nový impulz

Reagovat
HOST*PUYOL

Za 10 mega moze ist.

Reagovat
HOST*ital

Ach jo...

Reagovat
HOST*Tavo

Rafo, nikdy! Vždyť pro něj ještě máme využití. Podívejte se na to trochu s nadhledem. Za celou dobu co byl u nás předváděl kvalitní výkony a korunoval je na MS 06. A tuto sezonu sice hrál pod psa, ale kdo z hráčů šampionátu hrál dobře? Byl prostě unavenej a tak hrál hluboce pod svý možnosti (stejně jako Ronnie, Deco, Xavi).

Já mu pořád ještě důvěřuju a věřím, že snad jedna jediná sezona ještě k tomu plná zranění, neovlivní postoj klubu, který mu před rokem chtěl nabídnout doživotní kontrakt.

Navíc může příští sezonu krýt záda Xabimu na DM a občas zaskočit na stoperu. Kdoví, třeba si svými výkony vybojuje místo v základu. Věřím, že on neodejde a když už, tak rozhodně ne do tý Turínský betonový kobky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Za celou dobu co byl u nás předváděl kvalitní výkony"

tak s tímto souhlasit nemůžu, i když je to můj asi nejoblíbenější hráč Barcy - 1. sezona hodně průměrná, 2. + 3. skvělá a 4. katastrofální...

Reagovat
HOST*juve

A preco by do juve nemal odist? Predsa v Barce musi bojovat o miesto s Thuramom a k nemu sa presne hodi defenzivne ponatie hry Juve. On sa tam presne hodi. Na pozicii stredneho obrancu je velmy dobry a s Grygerou by mohli vytvorit velmy kvalitnu obrannu dvojicu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by právě nemohli.To,co Marquez zahraje i Chielini.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, Xabiho Liverpool nedá, vzbuď se...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají tam Sissoka, MAscherana a koupili dalšího, není to vůbec nereálné.

Reagovat
HOST*Cracker j.

Řekl bych,že odejde Sissoko.

Reagovat
HOST*M11

Juve neni zadna betonova kobka !!!

Reagovat
HOST*Pato

Sissoko by se hodil místo Edmilsona.

Reagovat
HOST*Pato

Sissoko by se hodil místo Edmilsona v Barce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele