Maresca bude čtyři měsíce bez fotbalu, nemá zaměstnavatele

06.09.2010, 21:52
Aktuality
K hodně zvláštnímu a netradičnímu kroku sáhl Enzo Maresca. Italský záložník loni hájil barvy Olympiakosu, několik hodin před vypršením letního přestupního termínu ale z řeckého klubu odešel a minimálně na čtyři měsíce se stal volným hráčem. V klidu si tak může hledat nového zaměstnavatele...

"Věděl jsem, že rozvázání smlouvy 30. srpna je riskantní. Rozhodnutí jsem učinil na základě motivace, pokud ze sebe mám vydat to nejlepší, tak jí prostě potřebuji. Teď musím čekat do ledna a budu tak moci zvážit několik možností," prohlásil Maresca v rozhovoru pro ReteRete24.

"Vedle toho jsem přišel o dva miliony eur a řada mých bývalých spoluhráčů mi volala a říkala, že jsem se zbláznil. To každopádně není tak důležité, já sám vím, co chci. Teď budu tvrdě trénovat, abych se ujistil, že budu připraven, až přijde další příležitost," dodal.

30letý záložník dříve působil v Juventusu a v začátcích kariéry si ho na hostování vypůjčila Bologna. V lednu roku 2005 odešel hostovat do Fiorentiny, o rok později pak přestoupil do Sevilly a před rokem zamířil do Olympiakosu. V lednu by se mohl vrátit do Itálie, už nyní se píše o zájmu Udinese, Sampdorie, Neapole a Palerma.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zvláštny krok no

Reagovat
soukup

zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

šikovnej chlapík, alespon si 4 měsíce odpočine ....

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle toho jsem přišel o dva miliony eur

Reagovat
smazaný uživatel

jn, dělá jak kdyby přišel o 20kč

Reagovat
smazaný uživatel

sparta čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Maresca se mi líbil v Seville :)

Reagovat
maras93

V Seville se mi líbil , kupoval jsem ho furt ve FIFĚ

Reagovat
REPLIKATOR

Nemůže hrát jako amatér? V naší Kaprlize několik takových případů bylo

Reagovat
Ingimir

odkedy nemôžu volní hráči prestupovať aj mimo prestupového obdobia?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to vrtá v hlavě .. :) Spíše jde o registraci čísel, ta se tuším uzavírá a otevírá až v lednu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ! ... Klub si najít může a může i podepsat, ale týmy mají hotové registrace a proto by nemohl hrát soutěžní zápasy ...

Reagovat
Creespoo

Oni s ním můžou podepsat smlouvu kdykoliv, ale on tam může přijít hrát až se otevře následující přestupové období. Zítra může třeba podepsat s Neapolí, ale oficiálně může přestoupit až 1.ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

buď je to blázon alebo vie čo robí

Reagovat
smazaný uživatel

zpátky do Itálie , kdyby nepřišel Perez, viděl bych to na Bolognu..., taková Parma, nebo Neapol rovněž nemusí být špatná. dost jsem si ho oblíbil, když ještě hrával SA.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mu jen o prachy a ví, co chce.

Reagovat
10

Enzo nedoceňenej hráč...velká škoda, že u nás tenkrát nevydržel ještě rok, v těch následujících letech by se hodil...řekl bych, že i teď

Reagovat
j_mrazik

Tak může trénovat s váma, hrát přípravný zápasy a pak může v lednu nastoupit, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele