Marco Silva novým manažerem Hullu City

05.01.2017, 14:04
Aktuality
Hull City už má jasno o obsazení manažerského postu. Na místo nedávno odvolaného Mikea Phelana se posadí Marco Silva, jehož úkolem bude udržet Tigers mezi anglickou elitou...

Teprve 39letý manažer započal svoji kariéru v Estorilu, kde plynule navázal na hráčskou dráhu a následně skromný portugalský celek dovedl z druhé ligy až do pohárové Evropy.

Před dvěma a půl lety usedl na lavičku lisabonského Sportingu, se kterým vybojoval domácí pohár, posléze byl ovšem překvapivě odvolán a stěhoval se do Olympiakosu.

Také na řecké půdě se mu dařilo, když s ambiciózním klubem dokázal vyhrát 17 po sobě jdoucích domácích zápasů a s velkým náskokem vybojoval mistrovský primát.

Od léta minulého roku byl však Silva bez angažmá, zájem o jeho služby měly druholigové anglické celky Wolverhampton Wanderers a Nottingham Forrest, nakonec se však upsal Hullu City. "Marco je velmi mladý manažer, který na nás zapůsobil svoji filosofií," prohlásil místopředseda anglického celku Ehab Allam. "Má výbornou bilanci a věříme, že nám pomůže s udržením v Premier League," doufá funkcionář posledního celku Premier League.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (271)

Přidat komentář
elChe

Neznám, tudíž mu dávám nulové šance...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
dextroza_m

Další do jámy lvové?

Reagovat
smazaný uživatel

Zachraniť takyto klub je vacša fuška ako vyhrat ligu s Chelsea kluci

Reagovat
Tuxedo

Ale nie tak tažke ako vyhrat s Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

nehadam sa

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
smazaný uživatel

MiroKasňa

Reagovat
minoLFC

kto to?

Reagovat
smazaný uživatel

v té Benfice to bylo opravdu mimo jinak mnoho štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

"Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
fantomas

Myslíš ta první trofej po sedmi letech?

Reagovat
Euphael

zpocený pohár v Portugalsku se Sportingem? Fuuuuuu Marcos Silva > Diego Simeone!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Euphael

dobre... byl odvolaný nečekaně, takže teoreticky mohl toho dokázat víc...ale nevím proč vytahneš hned pohar, jako kdyby to melo byt neco top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pro fanousky SCP to vzhledem k tomu cekani proste melo svou cenu. Vsude, kde byl, mel proste uspech, byt treba relativni, netreba ho nejak shazovat. Kor kdyz ses o nem beztak vsechno dozvedel az dneska z Wiki.

Reagovat
Euphael

ok..pisu si.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to (jak píše výš) první trofej, kterou Sporting po sedmi letech získal? A protože takový úspěch je teda rozhodně v přímým rozporu s tím, že "ve Sportingu to bylo opravdu mimo" jak píše ten mamlas výše?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odvolání ty koni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jméno slyším poprvé. Pro Hull asi nejlepší dostupný. Udělat titul s Olympiakosem není žádná prdel

Reagovat
fantomas

* rekordní

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rekordní prosím tě. Však víš jak to v tom Řecku je...

Reagovat
fantomas

Moc zajímavá volba

Jen hloupý, že se nedoved hned po Bruceovi, když stejně neměl klub. Teď už může bejt pozdě.

Reagovat
tony223

sestup je nemine

Reagovat
Zaschrona

Nesmrdi tohle nahodou tim, ze se do toho narve Mendes?

Reagovat
fantomas

Zastupuje ho? Je to možný no.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Free_player

Reagovat
Zaschrona

http://www.thetopbalcony.com/liverpool-fans-fury-everton-reveal-want-dockside-stadium/610

A uz je to tady, najednou bude nejeden fanda Liverpoolu odbornik na hromadnou dopravu a alokovani verejnych financi, nasledne regeneracni projektanti nebo architekti... Tolik snahy a breku kvuli stadionu jineho klubu. Bozi.

Reagovat
fff

Od Zascha som sa naucil, ze je treba sa v zivote vediet tesit aj z malickosti .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

ja som sa to naucil zo Zombielandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

jako ten výběr místa mi příjde ale taky divnej a teda dle reakcí se nenavážejí do Evertonu ale do Andersona, což vzhledem k situaci, není nepochopitelný. Nebuď takovej čurák furt

Reagovat
Zaschrona

Proc divny? Pokud se to podari, tak by novy stadion byl soucasti velkeho projektu kompletni prestavby oblasti doku za cca 5 miliard liber.

http://www.liverpoolwaters.co.uk/development/overview

Pokud by se cely ten nas zamer podaril zmenit v realitu, tak novy stadion by stal uplne vlevo na te prvni fotce/planu, kde by se dok zasypal zeminou. Kolem korporatni budovy, hotely, zabavni centra. Lepsi misto snad ani ve meste nejde najit - a logicky si mesto preje podporovat podobny maisvni projekt na mistech, kde ted je pusto a prazdno.

A teda tady v tom clanku to je spis o pokrytectvi vasich fandu. Mesto vam vyrazne pomahalo s projektem zvetsovani tribuny, kdyz chce podobne podporovat mesto i nas, najednou je to spatne.

Reagovat
Kowe

Pokud by tenhle projekt byl pro LFC, tak bys byl první co by prskal, za to dám ruku do ohně.

ono by to vypadalo pěkně, tojo, ale teda jak moc je bezpečný mít tak obří stavbu pro 50k lidí hned u obří řeky a ještě k tomu na podlaží, který není stabilní, protože je to jen navozená hlína? určitě ti lidi to maj promyšlený líp, to jo, ale na první pohled to zní jak D8.

Jako nejlepší místo to moc nevidim, ale zase pokud by se to tam překopalo a udělala pořádná infrastruktura tak by to určitě šlo. Jen za současnýho stavu si tam dokážu představit dopravní kolaps natotata.

Reagovat
Zaschrona

Ale nepsal, jen bych vam hrozne zavidel, protoze se mi to zda jako prilezitost, ktera uz se pripadne opakovat nebude, pokud si ji nechame utect, tak je dalsi alternativa neco na okraji mesta, coz by byla absolutni tragedie z hlediska budouciho rozvoje klubu. Porad je to ale zasadne neco jinyho nez treba pribeh vystavby stadionu City nebo WHU, ti ho dostali skoro zadarmo. Nam to mesto platit nebude.

S bezpecnosti nevidim zadny vetsi problem - kdyz bez problemu funguje podobne postaveny Stade Louis II v Monaku nebo dokonce Beira-Rio Stadium v Porto Alegre v Brazilii, tak to urcite pujde i tady.

A fakt nevim, jake lepsi misto by potencialne mohl fotbalovy klub ve meste najit, kdyz je to na miste, odkud jezdi lode az do do Walesu, na Man, az do Ameriky. Prvni vec, kterou lidi uvidi, kdyz budou priplouvat do Liverpoolu bude nas stadion s okolnimi mrakodrapy. Kazdy turista to uvidi. Jediny problem je zlepsit dopravni situaci, s kterou nam musi pomoct mesto a taky logicky bude tohle muset resit i bez nas, kdyz v okoli se postupne postavi vsechno mozne za tolik penez a bude tam denne tolik lidi, coz nasledne i obrovsky zveda potencial celeho stadionu zit a vydelavat kazdy den. Z hlavniho nadrazi i z centra to tam je pesky za pul hodiny, velka pohoda pro fanouska, bliz nez ted do Goodisonu. Nicmene, v planech je postavit tam terminal pro lodni bus, nedaleko je stary a dnes nepouzivany tramvajovy tunel, ktery je do budoucna v planu znovu vyuzit. A uz je v planu tam i prodlouzit zeleznici a zrenovovat hlavni ulici, u stadionu by pak nasledne melo byt i dost mista pro postaveni parkovist pro celou tuhle oblast. Potencialne se navic muze pripadne dal rozrustat cela tahle pasaz pri brehu reky jeste dal, je tam vic dnes uz vesmes mrtvych doku.

Mimochodem, projektuje nam to stejny architekt, ktery vyprojektoval podobne velky projekt noveho stadionu AS Rim. Snad se to cele nejak neposere, bohuzel s tim u nas mame hodne bohate zkusenosti.

https://www.youtube.com/watch?v=bl5XUt_g6Ag

Reagovat
Kowe

jak se snaží vyslovit "kurva"

Reagovat
Zaschrona

kurva tohle se nesmi posrat

Reagovat
Kowe

Radši bych aby Everton zůstal tam kde je, to panorama je super

Reagovat
Zaschrona

To je jedina dalsi varianta, kterou by fanousci akceptovali, ale financne dava potencial noveho stadionu mnohem vetsi smysl, navic by bylo rozsireni a prestavba stadionu mnohem tezsi nez v pripade Anfieldu - u nas tam krome domu je i skola, autoservis nebo kostel. A v podstate by se kazda z tribun musela postavit kompletne znova.

Ale trochu skoda to je, ty projekty na vybudovani Football Quarter se mi taky libili.

Reagovat
Kowe

Autoservis Anfield měl výhodu, že je tam z tří stran v podstatě liduprázdno, to jo.

I když teda když jsem byl u Goodisonu, tak tam bylo taky dost mrtvo.

Reagovat
Zaschrona

No, situace je skoro stejna, akorat tam proste mame navic jeste tohle a mame domy bliz k tribunam. Spis je to teda jeste horsi.

A byl by to takovy zajimavy paradox: vy dal budete hrat svoje zapasy temer ve ctvrti Everton, my se z Waltonu presunem do Vauxhallu, blizko centra - Liverpoolu. A dal bude platit, ze klub s nazvem Everton nikdy ve ctvrti Everton jeste nehral zadny domaci zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Můžeš to shrnout do jedné věty? je to moc dlouhý...

Reagovat
Zaschrona

Nekteri fanousci Liverpoolu jsou pokrytci, protoze se jim nelibi, ze mesto hodla podporovat Everton stejne jako LFC.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Joyce: Liverpool agreed £3.75 million deal with Reading for Tiago Ilori and a 25% sell on. Player has to agree personal terms.

Reagovat
fff

Na to, co si od neho slubovali ... Na viac chalan fakt nema zrejme.

Reagovat
fantomas

Tak to je bargain jak hovado, pokud se mu vyhnou zraneni. Pokud...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Chalan je strasne precenovany podla mna, u nas minimalne neukazal nic. Na to, ze to mal byt stoper s dobrou technikou a rozohravkou tak zvacsa som videl ako mu lopta odskakuje a fyzicky je vzhladom na to, ako davno sme ho kupovali, podla mna uplne tragicky.

Reagovat
fantomas

U vas skoro nemel moznost taky.

Reagovat
fff

A ked dostal sancu hrat ani jeden jediny krat ma nepresvedcil, ze by na to mal. Technicky ani fyzicky.

Reagovat
fantomas

Coz je hrozny prekvapeni pri nerozehranym a vecne zranenym borci no. Na "21" v plny kondici kraloval, to samy muze v klidu delat v Champu.

Reagovat
fff

V 21 bol teda vzdy v plnej kondicii ked kraloval a ked dostal sancu v Acku bol vzdy zrazu nerozohraty a po zraneni? Alebo je to skratka o tom, ze na istu uroven nema.

Reagovat
fantomas

Ja pisu o Euru 21. To neni zadna smrdlacka

Reagovat
fff

Myslel som, ze pises o U23, moja chyba. Ale kazdopadne na Eure 21 mohol kralovat, moze mu sadnut Chapm ale ja som pisal prave o tom, ze na uroven LFC a podla mna ani PL absolutne nema.

Reagovat
fantomas

Na PL ma minimalne potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nas hral kolko 2 zapasy? Minuly rok v FA cupe a aj to mal za partnera Enriqueho, v spanielsku aj vo francuzsku hral slusne. Celkom mu verim ale u nas nedostal nikdy sancu.

Reagovat
fff

Aj v priprave byval vzdy o nicom. Ja mu verim, ze sa niekde presadi, ale nie na urovni LFC ci PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jezis tak pokud soudis podle pripravy...

Reagovat
fenixLFC

ked uz je niekto na hovno aj v priprave....

Reagovat
fantomas

To je mi logika teda

Reagovat
fenixLFC

nezaujal v prirpave v zápasoch a evidentne ani na tréningoch. okrem toho je vecne zraneny....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tak na těch samejch 21 kraloval i Petrák a kde je, ale chápu, potenciál má, určitě mu prospěje přesun na stálo

Reagovat
fantomas

Petrak ma hlavne debilniho agenta imo.

Reagovat
patas92

Však má Pasku, ne?

Reagovat
fantomas

No...

Reagovat
patas92

Ten je špatný?

Reagovat
fantomas

No tak evidentně na něho sere.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

no uvidíme, či bude mať aspoň na Reading

Reagovat
cristiano.K.

tak to jsme neprodělali mnoho. Hrál asi 2 x v poháru a pokaždé špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý jmenování. Dobrý, že zkusili někoho neokoukanýho a ne zas nějakýho dinosaura, který se v PL točí už miliardu let.

Reagovat
tony223

Akorát boj o záchranu není optimální pro manažery bez zkušeností. Jen aby nedopadl jako Remi Garde. Snad překvapí, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nebo jak Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Ranieri přišel na začátku sezóny a měl s týmem celou letní přípravu

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri mal skúsenosti s anglickým futbalom až až.

Reagovat
QooBo

A teraz šup Dušan do brány

Reagovat
Zaschrona

Ademola Lookman confirmed as an Everton player. Signed 4.5 year deal. Fee understood to be £7.5m potentially rising to £10-11m. The most expensive L1 player of all-time.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

"The most expensive L1 player of all-time."

Reagovat
Swarley

tak jsi úplně blbej nebo co?

Reagovat
blade115

Kurva...

Reagovat
Swarley

tady píšou z Charltonu, tak jak to je?

Reagovat
Swarley

ok, už to chápu

Reagovat
Ondiis

taky jsem tápal ostudně dlouho

Reagovat
Maresma

V čem přesně ste tápali?

Reagovat
Swarley

tak Ligue 1, Francie

Reagovat
Maresma

Ahaa, to zas nenapadlo mě

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

No, nejdražší. Asi bych tam počítal i Oxe a ten byl rozhodně dražší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuciak do brany, fanty a budu sa diat velke veci

Reagovat
salami

spíš Jakupovič, kterýho Phelan bůhvíproč vyndal ze sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

a fakt ten je dokonca lacnejsi nez kuciak

Reagovat
Bandita_Harry

Chudak si tam teda moc nezachytal

Reagovat
Zaschrona

Southampton defender Jose Fonte has handed in a transfer request.

Ach jo, to smrdi nama. Nebo MU? LFC?

Reagovat
Maresma

Taky mě první napadl Everton. K nám bych ho ale určitě nechtěl, krátkodobý řešení, který by nás ani tolik neposunulo.

Reagovat
fantomas

A Klavan se celkem chytnul ne? Fakt zbytecny

Reagovat
Maresma

Jj, Klavan je super, ale na pozici tak 3./4. stopera, třeba s Gomezem. Ideálně by to chtělo poslat do hajzlu Lovrena a přivést jednoho do základu, ale někoho jinýho než Fonteho teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Asi najlepsie typka hned vedla neho

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
Bandita_Harry

porad lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

este sa uzdravuje gomez a matip uz by mal byt v poriadku

Reagovat
Zaschrona

Ja bych se o nej teda taky zrovna nepretrhl, ale jako reseni misto Jagielky bych nebyl proti. Jagielku udat Moyesovi a je to upgrade. A porad muzem hledat dalsi stopery - novou jednicku a pripadne upgradovat z RFM.

A pak me prave napadate vy a MU. Lovren, Fonte, Matip, Klavan a Gomez hostovat. Nebo MU jako alternativa misto Lindelöfa, kdyz uz porad hledaji stopera a spekulovalo se o zajmu uz v lete. Mozna jeste pak nejake prekvapeni typu Leicester (zahrat si LM), City (psalo se o zajmu o stopera) nebo teda nekam do zahranici.

Reagovat
smazaný uživatel

Len to nie, žiadny Jagielka do Sunderlandu poprosím. Ten tam už má dobrý bordel a treba stavať tím pre budúcnosť, keďže tento rok skončia asi v Champe.

Reagovat
Zaschrona

No, pro budoucnost se ale blbe stavi, kdyz se nutne letos potrebuji zachranit. A Jagielka je Moyesuv kun a dost bych vsazel na to, ze pokud bude dostupny, tak po nem pujde. Moyes vzdy preferuje v dulezitych momentech zkusenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam má O´Shea, Pienaara, Defoe. Aj keď je pravda, že aj jednonohý Jagielka by bol lepší ako Djilobodji.

Problém Sunderlandu je okrem kvality kádra aj v početnej marodke. Ak by boli všetci dostupní, nevyzeralo by to až tak zlé.

Pickford - Jones, Kone, O´Shea, PVA - Kirchhoff, Cattermole, N´Dong - Januzaj, Defoe, Anichebe

Reagovat
Zaschrona

Vsak ta zkusenost zase neni tak na skodu, potrebuji se primarne zachranit, ziskaji pak finance, ktere Moyes muze poslat za mlade hrace. Pokud spadnou, tak budou prebudovavat taky, akorat to Moyes zrejme neprezije. To, ze by Jagielka pomohl spis jim nez nam, to si taky myslim. Penize + Jags + Clev za Pickforda a muze to byt vyhodne pro vsechny.

Reagovat
vodka

N'Dong je zatím solidní tragéd.

Reagovat
vodka

sak Lovren ma 33, kdyz uz mate stareho williamse, stareho jagielku, to by nedavalo vubec logiku...

Reagovat
Zaschrona

Jagielka tak jako tak pujde nejpozdeji v lete pryc. Vymena za mladsi kus je nutnost. Fonte neni zadne idealni reseni, ale jako prechodne reseni na nejaky rok a pul, mozna dva a pul roku... Ja bych byl pro, pokud bude levny. A pak od leta mit neco typu posila, Williams, Fonte, Funes Mori a Holgate, ktery bude dal primarne backupovat Colemana. A pak to idealne prevezme za jednoho z tech starsich na stoperu.

Reagovat
Swarley

u nás je prý zase ve hře Manolas...

Reagovat
r.mrazik

achjo...Fonteho nee...

Reagovat
Nikikrew

to sa to tam pekne rozpada, som zvedavy ci sa prida aj Virgil.

Reagovat
SunFells

Reagovat
FC Porto FC

Je to sympatickej trenér úspěchy měl v Estorilu a Olympiakosu. Se Sportingem vyhrál pohár. Není špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

je špatný

Reagovat
fantomas

Reagovat
Han střelil první

No nezlob se na mě, ale po jeho působení v SCP na něj prostě mám alergii.

Reagovat
minoLFC

Už by to chcelo aby sa kým nebude liga ďalší víkend rozbehli aspoň prestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

K Depayovi:

United very keen on permanent move but may consider loan + with move at the end. Loan only would be last resort.

hmm, takze Depay dobrej provar.

Reagovat
bbbauch

sliboval jsem si od nej vic, treba nejakej gol z primaku

Reagovat
Zaschrona

Snad to tam u vas uz totalne doflaka, at snizi cenu.

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger on Cazorla: "At the moment, he is far. It's not going as quickly as I imagined it, so certainly in January he will not come back."

Reagovat
blade115

Tak snad to nestihne ani na zápas s námi...

Reagovat
smazaný uživatel

to opravdu nikdo nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický, Arteta, Cazorla. U vás sa to asi dedí. Kto bude nasledovať? Ramsey? Iwobi?

Reagovat
Jardin

Pak přijde na řadu znovu Walcottovo rameno

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey so svojimi hamstringami tam už patrí dávno

Reagovat
Tywin Lannister

na něj už jsem fakt alergický..ani pro něj nevidim v tomhle systému místo, poslední rok a půl je uplně k ničemu..na CM je splašenej a ztrácí míče, na AM hraje Ozil, případně Iwobi a oba jsou tam lepší a na křídle bych radši viděl klasický ostrý hroty než ramseyho kterej to tam zpomaluje

nejlepší by bylo, kdyby odešel a přišel místo něj CM do základu..u Cazorly nikdo neví jak na tom bude, Wilshere detto, Elney je lavičkovej hráč a Xhaka mě zatím nepřesvědčil, a raději bych ho viděl v tý staženější roli

Reagovat
Counter

Já teda ani doteď nečekal, že bude zpátky dřív než v únoru. Každopádně je to v hajzlu tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je už nekde nominace na hrače mesíce za Prosinec?

Reagovat
blade115

Nominace tentokrát nebude, všem je jasné, že to musí dostat Costa.

Reagovat
elChe

Aha, já myslel, že se na nominaci PJ vysral...

Reagovat
smazaný uživatel

19:03 Arsenalu se uzdravil Özil

Arsenalu je znovu k dispozici Mesut Özil. Německý záložník je v pořádku po nemoci, kvůli níž nenastoupil k posledním dvěma zápasům.

Asi slušný silvestr.

Reagovat
Hachim Mastour

He is coming in today, and will be assessed by the doctor but he has been in bed for two weeks so I cannot imagine I will involve him on Saturday. It is flu, a throat infection - I don’t know exactly.

Reagovat
Lacko_Boh

najebancek pokrytecky

Reagovat
Counter

Pařili s Yayou

Reagovat
Mastný Chobot

moslimskí pokrytci

Reagovat
Counter

Všechno stejná pakáž, skoro dvě miliardy lidí a chlastaj do jednoho...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan
Reagovat
Lacko_Boh

napr. sidecut

Reagovat
Han střelil první

Tohle teda Hullu nepřeju. Nechápu moc ta pozitivní slova směrem k němu zde na diskuzi. Pod jeho vedením v SCP hra neměla hlavu ani patu, ztrácelo se tehdy, kde se dalo a to převzal po Jardimovi velmi dobře šlapající tým, který opustil vlastně jenom Rojo. Z peněz za tento přestup pak nepřišel jediný hráč, který by kádr nějak výrazně posílil.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Erdovec

OT: hodina spánku X nespat vůbec?

Reagovat
Swarley

tak to už snad radši vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

hodina je fakt málo, člověk je pak ještě víc rozbitej jak před tím

Reagovat
Swarley

právě...být to 3 hodiny, tak ok, to by mi pomohlo, ale hodina by mě zničila...

Reagovat
Erdovec

nj, tři hodiny asi mít nebudu

Reagovat
Swarley

ono fakt záleží, určitě budou lidi, kteří si klidně dají tu hodinku a pomůže jim to

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Tri hodiny minimum. A pred statnicema i maximum

Reagovat
kvasha16

ja zas naopak, pred skusami niekedy ani nespim, ale pred statnicami som sa musel relativne normalne vyspat, lebo som sa bal ze pride nejaky vypadok alebo co

Reagovat
Swarley

jj, den před státnicema jsem se už neučil, to už nemělo cenu...zasportovat, večer pivko ať se líp spí a hlavně se fakt maximálně vyspat...

Reagovat
kvasha16

ty si to este pamatas? ... ja som to zas az tak "nevyhrotil", den pred statnicami som sa stale ucil, az tak velmi som si neveril aby som tak vypol

Reagovat
fantomas

Já sem z těch (málo lidí, co tak pozoruju), co se nejvíc naučí v tom konečnym pressu, kdy už prokrastinace fakt nepřipadá v úvahu no, takže já měl nejvíc takovýho lehára spíš v těch předcházejících dnech.

Reagovat
Erdovec

easy, nešel jsem vůbec, akorát teď v práci už to není ono

Reagovat
SunFells

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Nebelung

Dvacet minut tě nabije, ale nesmíš to přetáhnout. Stačí se dostat do takového toho "polospánku".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

K tomuto som čítal. Ked si unavený, že vieš že hned zaspíš. Vypiť kávu, nastaviť si budík na 20 minút. Po tej káve a 20tich minútach si vraj ako nový človek. Ale ešte som to neskúšal.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám akorát zkušenost s tím, že vstanu, vypiju kafe a pak si lehnu a spím dalších pár hodin, žádné pozitivní účinky to nemá

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Já to zkoušel, nikdy jsem neusnul tak, abych za 20 minut vstal

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja keby som vedel, že mám len hodinu tak ani nezaspím. Bez šance.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
wild

Reagovat
Zaschrona

urcite hodina spanku, idealne hodina a pul - a pak rychla sprcha na probrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

trošku se bojím, že se neprobudím

Reagovat
Zaschrona

vic budiku v rade a mobil od postele tak daleko, aby jsi musel vstat... tutovka, ze te to vzbudi, pak uz je to jen o vuli

Reagovat
Busby babes

FFP je ksmichu. dementni pravidla...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

vsak je to pravda. kluby to obchazi a obecne to, ze se fotbal jako odvetvi aktivne brani prilivu novych penez, je ujeta.

To nebylo mysleno nejak posmesne na Everton nebo tak.

Reagovat
Busby babes

jo a koukam, ze jsem se uklikl a reagoval jinde.

Reagovat
Zaschrona

Tomu jsem se prave smal, no. Ale celkem souhlas, neni fajn, pokud se obchazeji pravidla. Zas na druhou stranu, pokud Chelsea nebo City smeli, proc ted nesmi Everton nebo dalsi kluby. A to zatim delame mnohem mensi veci. Pokud by se zavedlo pravidlo, ze majitel do klubu smi vlozit penize bez naroku na to, ze si je zas muze vzit zpet, asi by to fungovalo lip nez soucasna tak trochu saskarna...

Reagovat
Busby babes

to je tak kdyz prochazis diskuzi, chces reagovat, zacnes delat chvili neco jineho a pak si nevsimnes, ze uz ses jinde. vsak ja to nemiril proti Evertonu. Ja siju do FFP obecne jako nesmyslneho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

minule jsem takhle zaspal zápočet, a to jsem měl asi 5 budíků

Reagovat
Counter

Protože ti podvědomí říkalo, že to stejně nemá cenu.

Reagovat
Erdovec

nn, nakonec jsem to dal kupodivu

Reagovat
Mastný Chobot

ja úprimne nechápem, ako človek môže zaspať

Reagovat
Mastný Chobot

akože zaspať niekam, aby ma tu nejaký nanista92 nechytal za slovíčka

Reagovat
Lacko_Boh

Po piku tri dni nemozes zaspat a potom ta to dobehne jak Bellerin.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Reagovat
Erdovec

mně se to nestává, ale tehdy jsem se učil, učil, měl jsem kafe a redbull -->ani jedno z toho normálně vůbec nepiju, pak jsem nemohl usnout a jak jsem usnul, tak jsem se pak asi nemohl probudit :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já upřímně nechápu, jak to může někdo nechápat.

Reagovat
kvasha16

asi nema dobre vztahy s postelou alebo co

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB
Reagovat
SunFells

Aaaaaarsené Wengeeeeeeeer

Reagovat
Mastný Chobot

Wanyaamaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Minule som sa zobodil, odokryl, s toporom presiel celu izbu, vypol budik, nastavil o 10min. neskor, lajkol kunde profilovku, cvakol kanvicu a...zobudil o 6 hodin spoteny a dezorientovany jak uplny pupčino.

Reagovat
vladis271

Jak sa chvali, ze spi pod paplonom.

Reagovat
kvasha16

odokryl? to je preklep nie?

Reagovat
kvasha16

na nete su kdejake aplikacie, pri ktorych nevypnes budik kym nespravis nejaky ukon, napr. par krokov, sfotit nieco v kupeni a pod., to by mohlo pomoct, dlhodobo to asi neni dobre pouzivat ked si na to navyknes, ale obcas to moze byt uzitocne

Reagovat
nani92

FIFA

Reagovat
Busby babes

hodina spanku te aspon trochu postavi na nohy na par hodin..

Reagovat
Lacko_Boh

OVB

Reagovat
alcantara

hodina diskusie o tom na EF

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
Whitemedia

Řekl bych, že hodina spánku, ale nikdy se mi nepodařilo usnout ani na půl hodiny, když mě ráno čekalo něco, z čeho jsem byl nervózní. V 1 ráno pořád vzhůru, ale pohoda, 5 hodin spánku stačí.. ve 3 ráno pořád nespím, nervy jak prase, protože si neumím představit, jak vstanu za 3 hodiny.. a v 5 ráno co deset minut chodím pod studenou vodu, abych náhodou neusnul, protože to bych pak nevstal... jo holt nervy jsou největší svinstvo

Reagovat
kvasha16

zalezi od toho ako dlho potrebujes byt hore na dalsi den, na cely? ci len na par hodin do skusky?

Reagovat
Erdovec

vlastně jen ráno, v 8 mám zkoušku

Reagovat
kvasha16

tak to jeb na to a spat nechod podla mna, podla mojej skusenosti ta caka okolo 5 utlm, mozno hodku budes dojebany, ale ak to vydrzis, chytis "druhy dych" a par hodin dalej zvladnes fungovat... skus sa pocas toho utlmu prejst mimo izby, po chodbe na intraku, v byte, (von v tejto zime asi nepojdes, ale prebralo by ta to zarucene si myslim, aj ked ja som na to nenabral v zime odvahu ani chut ) pripadne nejake drepy, kliky, sprcha alebo parkrat preplachnut tvar v studenej vode, malo by to pomoct

Reagovat
kvasha16

+ mne dost pomaha hecnut sa, verit ze ten cas co ostanes hore ti pomoze a ze to das, ak stratis volu sa ucit, pomoze snad len kokain alebo piko

Reagovat
mistr129
Reagovat
Zaschrona

According to @AHunterGuardian this evening, the naming rights for Finch Farm were sold to USM, who are owned by Alisher Usmanov.

Takze jsem tipoval spravne, Usmanov v tom jede s Moshirim. A tohle nam asi brzo prinese problemy s PL, kdyz do nas bude investovat penize spolumajitel jineho klubu.

Reagovat
Zaschrona

Usmanov’s company named as sponsorship of Everton’s Finch Farm (which they don’t own) so no breach in Premier League rules. Genius move to counter FFP.

Reagovat
Busby babes

sem to melo byt.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hachim Mastour

Usmanov

Reagovat
kiwwi

je to kravina...Evra naspat nepride

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic also confirmed on-loan striker Simone Zaza will not play for West Ham again to avoid having to pay a £17.1m permanent-deal fee to parent club Juventus, which would have been triggered after 15 first-team appearances.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
nani92

bude z neho dobré žrádlo pre Jenkinsonovu šikanu

Reagovat
kvasha16

200. pre Antonia Conteho

Reagovat
Lacko_Boh

pl by bola bez italů a Arsíku úplně v píči. Aspoň pre mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jsi na drogách, tvůj názor je irelevantní.

Reagovat
Lacko_Boh

Ale ty jsi na dogách, tvůj názor je kynologický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chelsea by na tom bez Italů byla taky bídně, to by pak jediným frajerem u nás byl Mourinho..

Reagovat
blade115

Bychom bez nich vsichni museli s pravdou ven, nebo rikat, ze fandime od Gullita...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ta Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4091508/Pep-Guardiola-insists-no-plans-pack-coaching-says-happy-Manchester-City-end-career-comments-sparked-stir.html

přál bych mu setrvání a vytvoření jisté etapy v City. (za předpokladu že to půjde jak má a on bude chtít) Já osobně ho beru jako jednoho z nejlepších trenérů a průkopníků ve fotbale vůbec a klidně se smějte.

Reagovat
r.mrazik

Ravel do wiganu

Reagovat
Busby babes

tak treba ho Warren probere.

Reagovat
r.mrazik

to bych se divil...ten kluk musi mit vymleto jak prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele