Marchisio vážné zranění neutrpěl, chybět může jen dva týdny

28.03.2015, 14:02
Aktuality
Claudio Marchisio si včera poranil koleno a vypadl z italské nominace na zápasy s Bulharskem a Anglií, přesto měl před půlnocí jeden velký důvod k radosti. Záložník Juventusu měl původně jít na operaci a na marodce strávit půl roku, vyšetření v klubu ale vyvrátila první zprávy o přetržení zkříženého vazu...

"Poslali jste mi tolik zpráv s přáním spousty štěstí, že situace je rázem mnohem, mnohem lepší, než se očekávalo! Děkuji z celého srdce za náklonnost, kterou jste mi projevili. Každý den vás budu informovat o své situaci. Dobrou noc," napsal Marchisio před půlnocí na sociální sítě.

Marchisio bude podle nejoptimističtějších zpráv mimo hru jenom dva týdny a mohl by tak stihnout čtvrtfinále Ligy mistrů s AS Monaco. První odhady přitom nebyly vůbec příznivé.

"Marchisio ucítil silnou bolest a řekl mi o ní. Za deset minut jsme byli ve zdravotním středisku a provedli testy. Mluvil jsem se svými kolegy v Turíně, vysvětlil jim, co se stalo a společně jsme zorganizovali hráčův převoz do klubu, kde ho čekala další vyšetření. Juve mi dalo svolení k tomu, abych vše oznámil veřejnosti. Před tiskovou konferencí jsem pak lékaře Juve kontaktoval znovu a nyní máme dva rozdílné výsledky testů. Samozřejmě budu jenom rád, pokud se potvrdí pozdější verze. Taková jsou fakta," vysvětlil celou situaci doktor italského národního týmu Enrico Castellacci.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

taková kampaň ať se uzdraví po netu... a najednou to bude jen krátká dovolenka

Reagovat
VojtovaChelsea

hop na špek

Reagovat
Dufan

tak snad se to potvrdí když je teď mimo i Lichty...sype se to hrozně

Reagovat
andycek1

To je dobre ze stihne stvrtfinale LM a Pirlo sa vrati parada, Lichty ma byt par dni mimo ale tez by mnel stihnut LM dal bych vcil urcite sancu Sturarovi

Reagovat
el Principito

ale ti doktoři z nároďáku asi studovali v Plzni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad toto je pravdivá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, my s těma středníma záložníkama si letos fakt "užíváme." Snad se dá Claudio co nejrychleji do pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád nejsem klidný..budu klidný až ho uvidím běhat a kopat do míče

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Yeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Totální průměrný kopáč, co je rád, že se jakžtakž drží v korupcí prohnilém Juventusu a má tu 2 články za 2 dny?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Útok Kane - Zaza

Reagovat
Pinturicchio

A Juve 20 mega na účtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že ty peníze přistanou na Sicílii u pana Zampariniho

Reagovat
Pinturicchio

To je ještě lepší možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dybala mě stejně fascinuje ale doufám, že půjde o "rozumnou částku".

Reagovat
Pinturicchio

Doufejme, snad se tu cenu povede snížit nějakým hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo a 20 mega od slepic. Tak to bychom měli na Falcaa i na Dybalu. Jen to chce otupit Zampu a bude vystaráno.

Reagovat
Airus

za dvacet oba? o tom pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Falcao může jít na hostování a uvidí se. Dybala je horší.

Reagovat
CubONE

Falcaa na hostovanie s jeho platom nezoberiete

Reagovat
andycek1

Dybala za 40 a Falcao za 30... nechapem co furt vidite v Dybalovi jedna sezona mu vysla... mladych hracu jak je on mame dost(Morata, Berardi a Coman)

Reagovat
Airus

Berardi je teda jasnej pro příští sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Airus

škoda, ten kluk má šílenej potenciál

Reagovat
andycek1

Berardi je od leta nas.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi vzal kde? Je snad něco podepsané?

Reagovat
andycek1

PROSTE temu nechapes do prdele!!! že prvých 10 dni prestupoveho obdobia ho kúpime... pane bože

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, trochu klidu, ne? Já si taky myslím, že ještě rok, dva zůstane v Sassuolu. Což mě trochu znervózňuje, mám strach, aby nám ho někdo nevyfoukl...

Reagovat
andycek1

Ne Berardiho za tych 15 mil zebereme a dufam ze obrstem nepujde Coman

Reagovat
Furia Ceca

Berardi určitě tohle léto ještě nepřijde, na vykupování jeho poloviny jednak nebudou v létě prachy (snad se koupí Dybala + ještě musíme z Udine vykoupit Pereyru). Berardimu je navíc pořád jenom 20, v Sasu může svůj talent klidně rok, dva rozvíjet. V Juve by spíš seděl, což by byla škoda. Coman doufám půjde hostovat do Palerma (součást kontraktu Dybala) nebo Sassuola.

Reagovat
andycek1

Ale prijde tych 15 mil zanho dame to je jasne jak facka... Teraz si seres do huby kamo, napises ze Berardimu je 20 a pritem Dybalovi je 21... Pereyru vykupime, nevim co vidis v Dybalovi za posledne 2-3 zapasy byl nulovy a hviezdu yypu one-season-star tu nechcu az ked toho predvede aj za dalsi 2 mozeme sa bavit Dybala nedojde za 40 mladych utocniku mame narozdavani... ale jak ho das rozvijet ked bude stat 20 mil ptm... Coman musi ostat z neho bude hrac jak Pogba! Ma 18 treba mu dat sancu

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže Dybala je podobnej tip jako Carlito a my potřebujeme náhradu za něj, když nám pláchne do Bocy... Navíc Dybalu můžeme reálně mít tohle léto - pak se obávám, že bude jinde a natolik dobrej a drahej, že už ho nebudeme moci nikdy koupit a my ho pak budeme oplakávat jak Verrattiho... Jinak označit Dybalu za "one-season-star" mi přijde jako docela píčovina, vždyť to na něm vidíš, že ty schopnosti a dovednosti co má nejsou náhoda, že to má prostě v sobě... A že byl dva tři zápasy v řadě nulový? Ok, to se stává, pořád je mladej, Palermu se teď navíc úplně nedařilo a tak se na tý vlně taky svezl... Jinak Dybala za 40 nepřijde, to je blbost, Zamparini sice plácá něco jinýho, ale hráč, kterýmu za rok končí smlouva nemůže stát tolik... Jak dáme 15 + nějakýho mladýho hráče + Comana na hostování, ještě bude skákat radostí do stropu. A Coman musí odejít hostovat, takovej megatalent nemůže vysedávat na lavičce, musí dostat mnohem, mnohem víc prostoru... Na rok, na dva do Palerma nebo Sassuola by bylo pro něj ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní paralela s Verratim. Jasně zatím je hvězdou jednu sezónu, ale jak píšeš může být příští sezónů ještě lepší navíc bude i marketingově zajímavější a to se pak cena šíleně šroubuje. Je třeba Carlita nahradit a to je hodně složitá práce. Dybala je jedna z nejlepších možností. Pokud odejde Carlito a my ho nenahradíme tak to bude velký problém.

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel, že Tevez je jenom jeden, že už nikdo další nebude jako on... Až do chvíle, kdy jsem viděl Dybalu. Pro mě je on JEDINÁ možnost, jak Teveze nahradit... Každopádně až Carlito odejde, budu brečet jako vorvaň, to vím už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ještě jeden podobný typ aspoň dle mne je Suraéz co hraje za Barcu. Ale to je absolutně nereálné.

Bude to těžké, že odejde a proto by slušelo se rozloučit titulem v Champions league.

Reagovat
Furia Ceca

Dybala bude lepší, navíc nemá kanibalský sklony (zatím ). No ale bacha, ta Barcelona by nám ho mohla vyfouknout, Dybala říkal, že je to jeho nejoblíbenější klub. Ale fakt, že maj teď v útoku plno a že sám Dybala chce zůstat v Itálii, by nám mělo hrát do karet. V LM taky doufám, mohlo by to vyjít letos, po těch třech poločasech proti BVB nám věřím o dost víc, navíc musíme využít přívětivý los.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dybala musí být cílem číslo jedna. Snad pude ku nám a ne do Barcy. Věřím, že ho koupíme, bo by to už chtělo nějaké větší jméno.

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Pirlo, Tevez, Pogba, Vidal, Chiellini, Evra... Velkých jmen máme hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Ale tak ještě nějaké přijít by mohlo.

Reagovat
andycek1

Ale prosim ta ty uz tu hledas nahradu za Carlita ktery odejde najskur v lete 2016 a yy uz ho posilas prec...realne ho mnet za 40 mil?? No ale Verratti byl k mani za 15 mil a ne za 40... za 15 nepujde on z neho vytlaci co to da aj

Reagovat
Furia Ceca

A co chceš dělat, když Carlito neprodlouží smlouvu a sám chce odejít do tý Bocy? Držet násilím ho nemůžeme. A 40 mega to nebude ani omylem, to jsou jenom Zampariniho hry, jak vytřískat co nejvíc. Jak píšu, Dybalovi za rok končí smlouva, takže Zampa si taky nemůže moc vyskakovat a sám to moc dobře ví. Jak dáme polovinu + nějakou hráčskou kompenzaci, tak ještě bude skákat salta pozadu.

Reagovat
andycek1

Co chcem delat mame Zazu, Moratu, Comana, Berardiho... 15 mil za Berardiho je lepsi nez min. 30 za Dybalu

Reagovat
10

prosimtě kde si vzal 15 za Berardiho? 15 mega je výkupní opce pro Zazu tohle léto, o Beradim se nic takovýho nikde nepsalo

Reagovat
andycek1

100000-krat sem tu pisal ze Berardiho vykupna klauzula na tych 50% je prvych 10 dni od 1. Jula do 10. Jula 15 mil!!! Tak to pochop od 11. JULA je 20 mil chces to este nejak napisat??

Reagovat
10

stačí mi zdroj tohodle výmyslu

Reagovat
10

Je pravda, že tohle je pro Dybalu první povedená sezona, ty sezony předtím byly přinejlepším průměrný. Jinak to tady s ním rozjíždíte slušně, na to že je březen. Připomíná to Iturbeho minulou sezonu.

Reagovat
Furia Ceca

Iturbe mě osobně teda tak nebral jako mě bere Dybala teď... Jinak buď v klidu, za chvíli přijde Pintu nebo Bianco a ti mě v mejch snech podpoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala mi přijde lepší než Iturbe,

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě v těch snech rozhodně nepodpořím Já se to tu snažím naopak krotit, protože co se tu děje se Zazou nebo Berardim je naprosto mimo mísu. Dybala je hezký sen, ale věřit se tomu taky nedá. Po prodeji Gabbiadiniho jsem pořádně vystřízlivěl, protože on je v současné době z těch mladých hráčů nejkomplexnější a nejlepší.

Zaza půjde stejně jako Immobile a Berardiho chtěl v létě před svým odchodem Conte, ale Berardi chtěl ještě rok zůstat v Sassuolu. A pokud mu Max nezaručí místo, tak to zůstane stejné a on opět zůstane minimálně rok v Sassuolu. Coman v týmu taky nebude, protože potřebuje hrát a ne sedět jak jouda na lavičce. Jeho hostování je taky "téměř hotovka". Zůstane Tévez s Moratou a kdo ví, co bude s Llorentem.

Pokud mám snít, tak pojďme po Zlatanovi!

Reagovat
Furia Ceca

Zlatan už je starej. A máš nějaký info, kam by Coman mohl jít hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím tam bylo Palermo.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas já bych snil o staré a dobré formě Maria Goméze. A když už pořádně tak Reus z BVB by byl tíž dobrý. Jak jsou ty sny krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to myslel ekonomicky Zlatan totiž nebude drahej a pořád je to pán!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle Tak jak drahý to nevím, ale už není nejmladší

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci, aby s námi vyhrál Ligu mistrů, zaslouží si to, kluk ušatá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s Tebou souhlasím.

Reagovat
Pettirosso

to už nestihne, už je po uzávěrce

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel tu obhajobu za rok

Reagovat
Airus

pipe dream, ale bylo by to super

Reagovat
10

ne, vůbec ne...akorát bere v Paříži ročně tolik, co je Beppe ochoten vrazit do Dybaly...a spíš ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

A z Francie přijde zadarmo, protože se budou chtít zbavit, aby jim tam nedělal ve frantíkově peklo S platem by si myslím dolů. Ona ta jména jako Falcao nebo Cavani nejsou taky zrovna ideální a a když k tomu přidám ještě Oscara nebo Witsela

Reagovat
10

právě proto to dopadne tak, že přijde na hostování Osvaldo a někdo z Udine za 15 mega, já nevím co furt řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to legrace a nadsázka protože po tom, co tu slovenský kolega rozjíždí se Zazou a Berardim, tak si rád přisadím něčím pořádným, čím se tomu můžu vysmát

Jak jsem psal výš. Zazu s Berardim rozhodně v létě neočekávám, ba naopak čekám nějaké šmelení. Morata, Tévez, Llorente a kdo ví, kdo k nim. Beppe půjde po nějakém velkém jménu a nakonec přijde Osvaldo, Denis nebo Sau, žádnou bombu nečekám

Reagovat
10

já myslím že budeme rádi, pokud nám Real nevezme zpátky Moratu, čemuž bych se vůbec nedivil, když člověk vidí, co z něj aktuálně dělají španělský média

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se jim? Po trapném imigrantovi Costovi a do zadku se kopajícím Torresovi tam zase mají útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pude o to nějak to vyhandrkovat. Celé léto bude se spekulovat o velkém jménu a dopadne to jak říkáš.

Reagovat
Furia Ceca

Pro mě za mě ať k nám nikdo nechodí, kromě Ruganiho samozřejmě. Současnej Juventus má ten kádr natolik skvělej a vyváženej, že pro mě je největší posílení jeho udržení. Ale tohohle léta se tolik nebojím, bublina kolem Artura splaskla a Pogbiče minimálně pro příští sezónu udržíme. Carlita se každej bojí, takže toho nám nikdo nepřebere (do příštího léta, kdy jde do Bocy) a Alvaro, ten je Juventino. Co o něm vlastně Španělové píšou? Pějou na něj ódy jo?

Reagovat
Airus

nejsem si úplně jistej jak to má Alvaro s tou smlouvou. Jasně real maj výkupku, ale věřím že to nemá nic společnýho s jeho podpisem. Nejspíš by mu musely nabídnout novou smlouvu (určitě by nepokračoval v tý starý, když tohle není hostování), kterou může odmítnout a ukázat tak celýmu realu prostředníček

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr je dobrý jen trošku ho doplnit. Udržení je asi nejdůležitější . Artura prodat jsme prováhali minulé léto, kdy mohl jíti pryč. Teď už za něj nikdo tolik nedá. Paul bude jiný případ, chce ho to udržet a pokud někdo chce nabízet tak to chce z něj udělat nejdražšího hráče všech dob. Rugani je samozřejmě perfektní a už se moc na něj těším.

Reagovat
andycek1

Že Artura sme menli prodávat Jedna sezóna sa mu nepodarila a už by si ho chcel prodávat

Reagovat
Airus

Přesně, Arturo přestoupí jedině do Chile a to za pět let

Reagovat
andycek1

Je to smutne ze lude zapominaju nato co pro nas urobil a minulu sezonu byl on ten najlepsi a hned po MS nemnel odpocinek a nastupil do kolotoca... a lude ho chcu prodavat je mi z vas zle ... asi to je fanda jednej sezony

Reagovat
Airus

Reagovat
andycek1

Od buducej sezony aj se Zazu idu ku nam to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Je mladý a je to podobný typ jako Carlito. Máš pravdu s tou sezónou, ale pro něj + je, že hraje v lize a zná prostředí Serie A na které si hodně i hvězdných hráčů nedokázalo navyknout. Nehledě na to, že kupovat z ligy je lepší pro celou ligu než vodit hráče z ciziny.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
andycek1

Ale mi ho nepotrebuje kde ho chces videt ked tam budeme mat Comana, Berardiho, Zazu a Moratu a 5 mladika nepotrebujeme.. a za druhe 40 mil. za hraca proste nedame

Reagovat
Pinturicchio

Jak jsi přišel na to, že Berardi a Zaza jsou hotovka?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo. Akorát tu vymýšlí pohádky.

Reagovat
andycek1

Zaza je už jasný že od léta k nam ide už sa to vie len to nie e ofic. a Berardi prvých 10 dni v prestupoch cenu 15 mil ptm uz bude iba 20 mil takže si nemozeme vyhodit 5 mil len tak pro nic za nic

Reagovat
Pinturicchio

Ne, není jasný ani jeden, ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybychom je podepsali, tak jak tu ty predikuješ, tak nikde není psáno, že budou hrát v Juve, což ty neustále předpokládáš. Berardiho můžeme podepsat a může ještě rok hostovat. Zazu můžeme pro změnu obratem prodat, abychom mohli využít peněz na Dybalu. To jsou totiž stejně tak možné teorie, jakože Zaza a Berardi budou příští rok oblékat dres Juve.

Reagovat
andycek1

Za Dybalu dame max teho mladeho na G tedka si nevim spomenut... ty si myslis ze Berardiho poslem naspatek nekam hostovat

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše PIntu či Bianco ani Zaza ani Berardi nejsou jistí. Souhlasím, že 40 mega není málo, ale pokud někoho pošleme jako možnost snížení ceny tak souhlasím s jeho příchodem. A to, že tu je 5 mladíků vůbec není na škodu. Jsou to hráči do budoucnosti a smysl to určitě má.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Pintu

Reagovat
andycek1

Praveze to ze by bylo 5 mladiku tak to bude na skodu vzdicky tam musa byt aj zkusenosti v utoku a ne iba 20-rocny chalani

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přeci věk nemůže být překážkou. Je tu Llorente jako zkušený útočník. Ano 5 mladíků je dost, ale nemůžeme si býti jisti tím, že tu například bude jak Zaza tak i Berardi. Přestupové trhy jsou nepředvídatelné.

Reagovat
andycek1

Llorenteho sa pokusime v lete strelit ked sa bude dat a do utoku by mnel byt k dispozicii Berardi, Coman, Zaza, Pepe a Tevez

Reagovat
Airus

Nando a Zaza maj namířeno (s nějvětší pravděpodobností) do anglie

Reagovat
Pinturicchio

Přestan už, prosím tě.

Reagovat
10

Dybala bude mít v létě smlouvu už jenom na rok, 40 mega by bylo extrémní číslo a rozhodně by to nebyl Juventus, kdo by to platil

Reagovat
smazaný uživatel

Blue Power ze středu Londýna shání posily

Reagovat
olis

podla mna pojde do P$G

Reagovat
Furia Ceca

OT: Teď koukám na Gomoru a rozsekala mě hláška "Skórovat jako Don Pietro umí jenom Marek Hamšík!"

Reagovat
olis

jj to si pametam

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Furia Ceca

Red Powers ze severozápadní Anglie taky. Ti taky skupujou všechno, co za poslední rok trochu vylítlo a má dvě ruce a dvě nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Tanti auguri, Luca Marrone Safra, to to letí, 25 let můj vrstevník

Reagovat
CubONE

Myslite, ze z neho este nieco bude? Podla mna na Juve nema a k tomu tie zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu. Se zraněními laboruje pořád dokola. Dlouho nehrál pravidelně aspoň půl sezóny. Podle mě už toho moc nepředvede.

Reagovat
Airus

pětadvacet není tak hrozný, aby se hráč nezlepšoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se zlepšoval, musí trénovat a hrát, to je základní předpoklad

Reagovat
Airus

jasný no, škoda že je jak z papíru a furt leží na marodce hodně jsem si od něj sliboval. Ale říkám, třeba dostane pořádnou šanci a překvapí

Reagovat
10

bohužel jsem nad ním už taky zlomil hůl, vkládal jsem do něj hodně velký naděje...

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zranění ho strašně limitují. Snad bude brzo v pořádku a pak by ho to chtělo dát n hostovačku, aby se rozehrál. 25 let není ještě tolik.

jinak Luca:Tanti Auguri!!

Reagovat
Melchior

ježiš, ani mi to nepřipomínej, stárnem já mám taky za tři týdny 25

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátého?

Reagovat
Melchior

18.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, já mám 25 o den dřív

Reagovat
Votas

OT: to s tím Handou je expreska z příští středy doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to okomentoval záložník Parmy Daniele Galloppa, který měl s kolenem taky problémy. Jenomže jemu doktoři řekli, že je koleno zdravé, ale rezonance ukázala opak. Mluvil o tom, že krev v otoku může obraz rezonance mást. Takže se výsledky s několikahodinovým odstupem můžou klidně změnit.

Fabio Fanfani, vedoucí lékařského institutu ve Florincii, říká, že nikdy nevydal zprávu o prasklých zkřížených vazech. Marchisia viděli tři odborníci a všichni se shodli, že šlo o únavu a po pár dnech klidu by mohl hráč zase hrát. Určitě by ale nemohl zasáhnout do dnešního utkání s Bulharskem.

Takže když to tak vezmu, tak haló situace vyšla od Enrica Castellacciho. Byla tam špatná komunikace, což dost dobře nechápu. Pokud je něco napsané černé na bílém, jak to můžu interpretovat zcela jinak? Kdo ví.

Reagovat
Airus

Snad to bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT reprezentace: Tévez s Pereyrou dnes v základu Argentiny v rozestavení 4-2-3-1.

Nahuel Guzmán - Pablo Zabaleta, Mateo Musacchio, Ramiro Funes Mori, Lucas Orban - Roberto Pereyra, Éver Banega - Lionel Messi (Ezequiel Lavezzi), Carlos Tevez, Ángel Di María - Gonzalo Higuaín.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Super zpráva. Koleno je nepříjemné, ale hlavně, že to byla jen fáma. Claudio dej se dohromady, bo hlavní část sezóny teprve přijde. FORZA JUVE!!!

Reagovat
10

...nová posila fanoušků Juve na EF? A ještě z Ostravy, tam všichni fandí AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli posila. Kam se mám začlenit trenére? Z Ostravy nepocházím ani tam nežiji, ale to, že se tam fandí AC je spíše díky Markovi, kterého samozřejmě uznávám. Juve mám rád i kvůli obrovské tradici a klubismu, který zde panuje.

Forza JUVE!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Reagovat
Airus

Contemu po sociálních sítích vyhrožovali smrtí fanoušci Juve. Některý nevděčný parchanti asi zapoměli co pro nás Conte udělal jako hráč a jako trenér. Navíc se Claudio zranil sám před treninkem když se rozehříval.... some fucking people

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

Jen tak bokem.... našel jsem něco o Netovi, prý k nám chce ale máme ho prý v plánu oamžitě poslat na hostování do Sampy a to se mu moc nelíbí, Juve samozřejmě počítá do další sezóny s Gigim

Reagovat
Furia Ceca

Gigi u nás bude do 40. Pak doufám někde vyhmátneme 17 Itala, který u nás následně odchytá pětadvacet sezón...

Reagovat
Airus

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/64462/marchisio-back-within-days

Nakonec jsou ty zprávy ještě lepší.

Today there were more tests and La Stampa claims they found the situation was even better than thought last night.

Instead of two to three weeks on the touchline, Marchisio could be back in training within days and targeting a comeback in the first leg of the Champions League quarter-final against Monaco on April 14.

Reagovat
Furia Ceca

Nj, ale co ten Lichták? Několik týdnu mimo... Co Caceres, je zdravej vůbec? U Martína nikdy aktuálně nevím.

Reagovat
Pinturicchio

Martín má zlomený kotník.

Reagovat
Furia Ceca

Jasný, no, jsem zapomněl... Ten má na ty zranění fakt smůlu.

Reagovat
10

Lichty naštěstí taky jen menší zranění...pro Cacerese sezona skončila

Reagovat
Furia Ceca

Tak doufám, že se dá Lichťák do prvního zápasu LM do pořádku, vyrukovat na Monaco s De Cegliem, to je o vyřazení! Jinak mě to ale vůbec nepřekvapuje, Lichty toho letos odehrál strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty těch zranění je jak hub po dešti. Pořád něco. Kde je chyba? To přeci není normální tolik zraněných. Vždyť těch zraněních má tolik hráčů.

Reagovat
Pinturicchio

"Marchisio se vrací do tréninku"

Předevčírem utržený vaz v koleni, dneska už trénuje. Juventino

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Další dobrá zpráva. Pirlo se dnes vrací do plného tréninku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

je to vtipný, nejdřív si tu trháme vlasy s tím jak nám roste marodka a teď nevíme koho posadit kam na lavičku

Reagovat
Pinturicchio

Tak radši tyhle "starosti" než ty předtím.

Reagovat
Airus

jasný :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fiat prý omezí sponzorování Itálie

Automobilka Fiat se údajně chystá omezit sponzorování italské reprezentace. Důvodem má být zranění Claudia Marchisia, který je kmenovým hráčem Juventusu, jenž Fiat rovněž podporuje. Ohledně zraněného záložníka se strhla vlna kritiky na reprezentačního kouče Antonia Conteho, a přestože nakonec bude Marchisio zřejmě v pořádku, důsledkem může být omezení sponzorování ze strany Fiatu. (football-italia.net)

Tohle už je fakt absurdní. Nevím, co Elkann s Agnellim blbnou. Claudio je "v pořádku". Největší průšvih je ten, že italská reprezentace pustila do médií de facto kachnu. Za celou tu kauzu, řeči na Conteho může ten, kdo nechal vydat tiskovou zprávu o Claudiově zranění. Pokud se má někdo "trestat", pak původce té informace. Jakoby nevěděli, že podobné zprávy se po Itálii šíří rychlostí Ferrari a ne Fiatu

Reagovat
Pinturicchio

Jestli je to opravdu jen kvůli Claudiovi, tak se chováme jak banda malých holek.

Reagovat
Airus

to bude zase nějakej žoviální výkvět novin

Reagovat
DelPiero137

Tak toto uz je absurdne aj z nasej strany. Aj keby sa potvrdilo vazne zranenie, tak zato Conte ani repre nemoze. Jedine ze by Claudio sam povedal Contemu ze sa neciti byt fit, nechce to riskovat a oni ho tam tlacili napriek tomu.

Som si isty ze ak by sme nehrali LM tak to nikto takto vazne neriesi. Toto vrha zle svetlo na vsetkych vratane Juve ak si to nase vedenie neuvedomuje.

Reagovat
olis

nech idu do riti a nech zacnu namiesto tych srotov robit auta

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to už je komedie. Lepší by bylo udělat za tím tlustou čáru.

Reagovat
M11

to ma byt jako nejaka msta Contemu a svazu ?? to je komedie.. meli by si uvedomit ze takhle skodi ne jen ITA jako takove ale predevsim sobe

Reagovat
Pipo123

Kde ten Fiat berie prachy ? tvl najhoršie auta vyrábajú, samotný taliani ich nekupujú, keď som pracoval chvílu v Benátkach tak domáci na Fiat autá pičovali že sú drahé a nekvalitné, všetci tam jazdili na BMW, Audi a WW

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsinu kapitalu tvori znacka polnohospodarskych strojov New Holland.

Reagovat
10

New Holland korporátně vůbec pod FCA nepatří a obratově je to jen zlomek toho, co produkuje Fiat Group

Reagovat
10

Taliani ich nekupujú?co to plácáš prosimtě? Tři čtvrtiny Italů jezdí v autě Fiat Group, jsou to s přehledem nejprodávanější auta ve všech kategorií kromě luxusních limuzín.

Na bohatším severu to možná tolik vidět není, ale dole na jihu mají všichni Punto nebo Pandu, to je 7 z 10 aut.

Reagovat
Pipo123

Dole áno, ale ako píšem pri Benátkach všetci nadávali na tie autá, tam malo 50% mojich kolegov nemecké značky za desiatky tisíc eur. Absolútne pohrdali samotným Fiatom, nechce sa mi veriť že by tá chudobnejšia časť taliánska tak tahala takú priemernú automobilku akou je momentálne Fiat

Reagovat
olis

tie auta ako Punto to sa bude vzdy celkom dobre predavat, teraz maju aj nejaku dodavku co sa vo velkom kupuje, neviem ako sa vola ale kopu ich teraz vidim na cestach

Reagovat
10

mě přijde, že tady děláš nesmyslně závěry na základě tvých pár kolegů v Benátkách, už si tady tím argumentoval víckrát jinak i na severu mají bohatší lidi Freemonty, nebo báby do města Fiaty 500

Reagovat
Pipo123

Ako mne to je jedno, vysvetlil si mi že dolu tie autá hodne kupujú, čo ma popravde dosť prekvapilo, já som čakal že Fiat postupne bude upadať a zanikne. Mňa skôr udivuje prečo sa im stále nedarí výraznejšie presadiť v zahraničí, pritom Fiat spravil v minulosti pre automobiloví priemysel hrozne vela

Reagovat
DelPiero137

Hlavne si tam bol pred par rokmi ked sa predavali stare punta, bravy a bravo. Nove Fiaty su uz kvalitnejsie a viac konkurencie schopne. To co bolo pred 5-10 rokmi uz neplati.

Reagovat
Pipo123

To je pravda, ale čo som tak postrehol dávnejšie, tak sa Fiat pokúšal preraziť v USA, model 500 tuším ? a absolútne vyhorel, myslím že vtedy mali najviac reklamácii a veľa modelov tam museli stiahnuť s predaja. Ale hlbšie som sa o to nezaujímal, mám tak nejak zakorenené že Fiat stagnuje už desiatky rokov, preto ma prekvapuje kde stále berú také financie a ohlasujú stále toľko projektov. Čakal som že prevažne tie financie tvorí predaj aut čo ale asi nie je pravda

Reagovat
DelPiero137

Tak Fiat je jeden z najvacsich koncernov, ma vysoku predajnost aj ked ta kvalita nie je top. Aj u nas je Fiat tusim v TOP predajnosti. Inak taky Golf tiez nie je terno, po 80 000km sa zacnu prejavovat somariny ako netesniace okna a pod. Spolahlivost motora, prevodovky je inde ako u Fiatu. Nato ze je to slavny nemec za drahe peniaze tomu kvalita nie vzdy zodpoveda.

Talianske auta maju dobre jazdne vlastnosti (vacsinou), Brava, Alfa 159 maju super podvozok. A v neposlednom rade aj dizajn ktory tiez rozhoduje.

Reagovat
Pipo123

Fiat je pre mňa zvláštna značka, dávnejšie kúpili Chrysler, čím ho zachránili, paradoxne viem že Chrysler neskôr platil dlhy a vyrovnával stratu Fiatu, myslím že pred pár rokmi mal Fiat cez 800 miliónov e stratu, jedine čo ich vtedy zachranovalo boli zisky Chrysleru, tam sa Fiat zachránil, odvtedy to ale moc nesledujem a nechce sa mi veriť že by sa ich situácia nejak radikálne zlepšila, navyše to ich neustále navážanie sa do VW kvôli nízkym cenám atd, tých škandálov a blbých situácii mali už veľa. Ale keď píšeš že Fiat patrí momentálne medzi TOP v predajnosti tak to som nevedel popravde.

Reagovat
DelPiero137

Zistim podrobnosti od kolegu, videl som z 2014 taky diagram Automotive a tam patril Fiat medzi najvacsie koncerny. Davnejsie ked som pozeral auo-moto a pod casopisy, tak Fiat bol v TOP5 na Slovensku, cca na urovni Citroenu.

Reagovat
Pipo123

Já chápem Fiat ako koncern, že sú obrovský a úspešný, zachránili pred krachom Chrysler, dostali ho znova medzi top predávané autá v USA, ale skôr sa mi nezdá žeby samotné autá od Fiatu, značky Fiat boli tak úspešné, tam mi nesedia ani tie ich každoročné straty ktoré oznamujú v 100-kach miliónoch eur. Preto je pre mňa Fiat taká záhadná značka ktorá síce robí dobre desiatky projektov, ale ten svoj hlavný čo boli autá Fiat sa im nedarí uskutočniť podla ich predstáv a stále nejak pozerajú na chrbát VW.

Reagovat
10

http://www.fcagroup.com/en-US/group/fca_glance/Pages/default.aspx

ad "každoročné straty ktoré oznamujú v 100-kach miliónoch eur"

http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Automobiles#Production_output

ad "ale skôr sa mi nezdá žeby samotné autá od Fiatu, značky Fiat boli tak úspešné"

Reagovat
Pipo123

Tak potom je to celé na hlavu postavené, já si spomínam sú to možno 3 roky ?! možno viac ako vedenie Fiatu verejne vyhlásilo že nebyť Chrysleru tak sú v obrovských stratách, na presnú sumu si nespomínam. Preto je pre mňa teraz prekvapujúce že odrazu by mal Fiat takú predajnosť u svojich aut, ale já samozrejme stále myslím FIAT, nie Maserati, nie Alfu a iné ich projekty.

Reagovat
Pipo123

Celá tá diskusia začala trocha inak, nechápal som tie neustále investície Fiatu, ale keď to zoberiem v globálnom merítku tak majú hodne projektov ktoré im vychádzajú, Fiat je obrovský koncern, majú Chrysler, Maserati predávajú polnohospodárke stroje atd. Čo plne chápem, skôr som teraz smeroval na samotnú predajnosť aut Fiat, aj teraz som si dohladal že v posledných 3 rokoch zaznamenali pokles predajnosti hlavne v taliánsku a vyhoreli v USA kde chceli znova vstúpiť na trh. Já samozrejme nechcem nejakú kritiku smerovať na Fiat, mne sú u prdele, tak isto ako aj nemecké autá, len ma prekvapilo že Fiat beriete ako úspešnú značku aut, znova podotýkam, Fiat, nie Maserati a ich obdobné projekty.

Reagovat
Pipo123

Tak som si to dohladal celé, v roku 2014 by bez Chrysleru Fiat vykázal stratu 250 miliónov eur len v tržbe aut v európe. Čistý zisk Chrysleru bol v tom roku cez 500 miliónov eur, čím pomahali zmazať stratu Fiatu v európe. toto som myslel pod stratami, Fiat bude v stále v zisku, rok čo rok, ale sú v zisku autá značky FIAT? to asi nie, prípadne nie v takom zisku aby sme mohli Fiat nazvať kvalitným a žiadaním autom.

Reagovat
10

Prosimtě kam chodíš na tyhle kraviny? Dej sem aspoň jeden zdro.

Reagovat
Pipo123

Já som to čítal napr tu a ešte v iných článkoch, http://archive.freep.com/article/20130131/BUSINESS01/301310164/Chrysler-s-1-7-billion-profit-offsets-Fiat-s-loss tých člankov je strašne veľa a už sa v tom trocha strácam. Na dnes stačilo

Reagovat
Pipo123

"Without Chrysler, we would have gone through hell" because of losses in Europe, Marchionne said.

Takže niečo na tých veciach musí byť pravda, keď to povedal aj predstavitel Fiatu v roku 2013 každopádne už to neriešme

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto netvrdí, že Fiaty sú super autá. Ale ja osobne napr. Fiat 500X pokladám za nádherné auto pre ženu, ktorá chce byť "iná" a má štýl. A tá reklama s tou viagrou je výborná!

Reagovat
Pipo123

Já sa v tých 500-kach nevyznám, viem že bolo aj tuším nejaké L nie ? Ako to auto nevyzerá zle, len mi príde také maličké, ale to súdim len podľa fotiek.

Reagovat
Pettirosso

hlavně Fiat není jen o fiatu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na severe Talianska sú najpredávanejšie značky Fiat group. Alfa je tam všade, tak isto Fiat alebo Lancia. A hovoriť o Fiate ako o priemernej automobilke je scestné.asi zabúdaš, že Ferrari, či Maserati patria tiež k Fiatu. Také Maserati(ale aj Alfa) má štýl, dizajn, ktorý nemecké autá môžu závidieť.

Je to proste talianský štýl, elegancia a spôsob života, tak ako napr. Vespa medzi skútrami.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Veď to já chápem, ale já som vravel priamo o Fiate, ten sám priznal pred pár rokmi že nebyť Chrysleru tak by zažívali peklo a boli v sračkách, každoročne mali 100-ky miliónov eur stratu, to myslím len čisto Fiat, ako som písal vyššie, viem že sklamanie bolo keď 500 Fiat sa nepresadil v USA kde na neho bola obrovská kritika. Možno práve to čo píšeš je jediná vec ktorá momentálne Fiat ako značku drží nad vodou, to že sa predáva Maserati, Chrysler alebo prípadne tá Alfa.

Reagovat
DelPiero137

aj nove Lancie su pekne len u nas malo rozsirene.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiat ako priemerná automobilka? Zabúdaš, že Ferrari a Maserati patria Fiatu a to nie sú priemerné autá. Také Maserati(ale aj Alfa) má štýl, eleganciu a dizajn, ktorý nemecké autá môžu len závidieť... Taktiež Fiat 500, to je jednoducho kult, talianský dizajn a spôsob života, tak ako napr. Vespa medzi skútrami, ktorá je jedinečná. Nemusí každý jazdiť na protežovaných nemeckých autách... A na severe Talianska je jednoznačne najviac zastúpená Alfa a Fiat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, napísal som to dvakrát, keďže prvýkrát mi to neodoslalo... A pozerám, že to tam je.

Reagovat
olis

lebo to kupuju debili ako ja

Reagovat
10

díky, že se takhle podílíš na Scudettech a mercatu Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

som chcel alfu najprv ale nebolo nic dobre naookoli, teraz uz do taliana asi nepojdem ale ta alfa ma stale laka, tie auta maju dusu

Reagovat
10

s Alfou by to bylo stejný

Reagovat
olis

a je to len ojazdene takze sa na tom podielal hlavne ten dement co to kupil ako prvy

Reagovat
10

a co máš za Fiata? já měl v Itálii půjčený Punto i Pandu...a není to tak zlý, akorát jsem si připadal jak v konzervě

Reagovat
olis

Bravo ale nove nie to stare

Reagovat
10

To je podobný jako to Punto, který jsem si na Sicílii docela oblíbil, tam si nedokážu představit jiný auto. A sere se to teda, nebo s čím je problém?

Reagovat
olis

ojebali ma, jazdi to, ale spojka uz nie je v najlepsom stave, tam potom treba menit aj dvojhmotu a prevodovka tiez nie je v 100%stave....

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Fiat Bravo z roku 2000, jezdím ním už 4 roky, neměl sem s ním vůbec žadný problém..Prostě klasické výměny..Ta jak se k auto chováš, tak ti jezdí.Nevěřím že jiné značky jsou spolehlivější.Možná sem narazil na to že i můj předchůdce se o to auto dobře staral.Je to už starší auto ale vzhledem nadčasovej a když na něm máš elektrony a naleštíš to tak je to parádička.Máme v rodině 4 italské auta, ani s jedním nejsou problémy..Jsou to jen kecy.

Reagovat
10

Pozor, tady se trošku zapomíná na souvislosti, to přece není o nějakým zranění Claudia! Tady jde o Calciopoli, Tavecchia a jeho levý s Lotitem, přetěžování hráčů v reprezentaci atd atd...

Reagovat
Airus

zase nějakej mecenáš má někde prachy a chce je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jen záminka, jak to celé spustit. To je pořád dokola.

Reagovat
10

jistě, akorát už pohár přetekl

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár přeteče za dva měsíce, až budeme slavit čtvrté scudetto v řadě

Reagovat
Airus

neříkej hop, aby nám nepřeskočilo

Reagovat
smazaný uživatel

U některých už se stalo.

Reagovat
DelPiero137

Takto to vyzera moc okato a Juve z toho nevyde dobre.

Reagovat
10

dobře, ale tím pádem se nic nemění, protože Juve zatím ze všech těchto věcí nevyšlo dobře

Reagovat
DelPiero137

Suhlasim s iniciativou Juve/Fiat vyjadrit postoj ku CP, Tavecchiovi, Lotitovi a pod. Ale ked to pride v dobe "falosneho" zranenia Marchisia posobime my ako blazni. Nezavinene sa nam zrani hrac a takto reagujeme. Malo kto si spoji tento bojkot s inym nez odplatu za Marchisia (vratane mna :)).

Nech Fiat kludne vyhlasi ze nebude dotovat repre lebo nesuhlasi s praktikami v tal.futbale a bude to mat pozitivnejsi vplyv.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/64561/zamparini-%E2%80%99juventus-hurry-dybala%E2%80%99

“Juventus? Yes, they could take him [Dybala]. I’m in contact with [Juventus general manager Giuseppe] Marotta, I know they’re interested, but they must hurry, there are other teams after him."

Jo, uzavřít něco rychle, to je přesně Bepponeho parketa.

Reagovat
Pettirosso

vypadá to nadějně, teď aby to Beppe neposral. Jde vidět, že Paulo i Zampa chtějí aby šel do Juve, myslím si, že by Beppemu dal slevu a nějak to s ním byl ochotnej vyjednat, kdežto po ostatních bude chtít ranec, jak prohlašuje. Toho se musí sakra využít

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Chce pořád 40 a spustí z něj maximálně 10 ( i když o tom dost pochybuju)

Reagovat
Pettirosso

kolik by měl víc pouštět? ještě z těch 30 se to stáhne nějakým hráčem (Décé/Sturaro) nebo Comanem na hostovačku a za 25 je to krásná cena

Reagovat
Airus

nevěřim že se spokojí s 25 a hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes na Eurosporte 2 zápas ITA-ENG.

Reagovat
Airus

Britové teď válej, jenom za to jak hrajou ve skpině by měli vyhrát i ve finále A Harry Kane debutovej gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele