MARADONA OPĚT V NEMOCNICI

29.03.2007, 15:08
Aktuality
Diego Armando Maradona znovu doplatil na svou životosprávu. Legenda argentinské kopané a jeden z nejlepších fotbalistů historie si dopřává až příliš mnoho cigaret, alkoholu a jídla, což vedlo k hospitalizaci v nemocnici v Buenos Aires...

Stav 46letého bývalého fotbalisty Neapole není podle lékařů vážný, přesto si Maradona na nemocničním lůžku několik dní poleží. "Nemá příliš pevný životní styl - jídelní návyky, pití alkoholu a spousta vykouřených cigaret," určil důvod převozu do nemocnice doktor Alfredo Cahe, který zároveň vyloučil Maradonův návrat k užívání kokainu.

"Vykouří tři nebo čtyři Habanos (Kubánské doutníky) denně, to je pro něho příliš. Tohle s přidáním stresu je logický důvod k jeho hospitalizaci," dodává Cahe.

Maradona prostředí nemocnic moc dobře zná a z vělké části za to vděčí své někdejší závislosti na kokainu, z níž se dlouho léčil. V dubnu roku 2000 se předávkoval v Uruguayi a dostal srdeční záchvat. První varování mu nestačilo a o čtyři roky pak přišlo druhé. Následovalo několik týdnů intenzívní péče, během nichž mistr světa z roku 1986 hodně přibral na váze. Tyto problémy vyřešil chirurgickým zákrokem, v roce 2005 si nechal podvázat žaludek a jeho váha se opět začala snižovat.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*R9

Pro mě nejlepší fotbalista všech dob...

http://www.youtube.com/watch?v=3Mou1s5lzDc

Reagovat
HOST*marad(t)onec

možná nejlepší fotbalista, ale každopádně má v palici jenom nasráno...

Reagovat
Xavi

Sorry, ale musel jsem se zasmát. Maradona zářil jenom krátce, takže skutečně ne.

Reagovat
HOST*R9

Tvůj názor, neberu ti jej ale mně zase přijde směšné tvrdit něco o hráči kterého jsem ani neměl možnost vidět...což pokud vím v tvém případě je fakt...

Reagovat
Xavi

Prosím? Proč si jako myslíš, že jsem ho neměl možnost vidět?

Reagovat
HOST*R9

A viděl jsi ho?

Reagovat
Xavi

Zapomněl jsi mi odpovědět!

Mimochodem, ano, viděl jsem ho! Ještě ho pamatuju!

Reagovat
Xavi

Sem zvědavý na tvé vysvětlení, protože o mě nevíš opravdu nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele