Maniche jedná o nové smlouvě, touží pokračovat v Atletiku

29.12.2008, 20:04
Aktuality
Ve fotbale se věci mění velice rychle a zářným příkladem je portugalský záložník Maniche. Ještě před šesti měsíci to vypadalo, že ukončí své působení v Atletiku Madrid, nyní je důležitým článkem základní sestavy španělského klubu a odchod je to poslední, na co myslí...

Maniche před rokem řádně rozzlobil trenéra Javiera Aguireho, když před pohárovým utkáním nafilmoval zranění. Mexický kouč ho za to přestal nominovat k zápasům a logickým řešením byl hráčův odchod. Maniche zamířil na hostování do Interu Milán, kde se neprosadil a přišel o účast na evropském šampionátu.

V létě si Portugalec nebral servítky a prostřednictvím médií kritizoval Aguirreho. Odchod se v tu chvíli zdál jako jasná záležitost, jenomže Maniche dostal ještě jednu šanci a chytil jí řádně za pačesy. V Primera Division letos zatím nastoupil ke čtrnácti zápasům a je jednou z klíčových postav Atletika.

"Nechci se zabývat jinými nabídkami. Mou touhou je pokračovat za Atletiko. Líbí se mi město a v klubu se cítím dobře. Cítím se chtěný a chráněný. Jedinou myšlenkou nyní je prodloužení smlouvy. Jednáme a já očekávám, že se dohodneme," řekl Maniche.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ho mám spojenýho s jeho super brankou proti Nizozemcům v památném šlapákovém zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mam spojenýho s gólem, kterým snížil na 3:1 proti německu...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl parádní gol

Reagovat
AC.Milan

hkavne ze uz je zpatky v repre

Reagovat
AC.Milan

*hlavne

Reagovat
Yanek

Já ho mám spojenýho s působením v FC PORTU když dal rabonu na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem bych na to nevsadil ani zlámanou grešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sousedi z Realu mají šmitec, UEFA je s jejich žalozpěvy, že by měl být zapsán Huntelaar i Diarra, poslala někam. Ale známý optimista a "vyjednávač" Ramon Calderon se podle všeho jen tak zlomit nedá, ale je mu to platné jako mrtvému zimník.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla chyba Portugalců, že jej nenominovali, takový dobrý hráč, je úplě jedno že se mu tollik tehdy nedařilo, podle mě nejdůležitějí z celého týmu, nechápu tu slepotu a hloupost.

Reagovat
maniche55

konecne se vratil za repre hraje vynikajici fotbal ale v klubovych soutezich se mu vubec nedarilo tak konecne je zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche je výbornej záložník,pamatuju si ho na Euru 2004 tam se mi moc líbil byl výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rád že se nám vrátil ae bylo to vážně překvápko po tom všem

A rozhodně je teď ale klíčovej hráč - to souhlasim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele