MANCINI VOLÁ PO KONCI SEZÓNY

12.02.2007, 12:10
Aktuality
Serie A ze sebou má první kolo bez fanoušků, což se setkalo především s negativní odezvou. Hráčům, trenérům a prezidentům se tento fakt příliš nelíbí, fotbal se hraje pro fanoušky a bez nich postrádá význam. Podobný názor má i trenér Interu Milán Roberto Mancini...

"Hrát bez fanoušků je pitomost. Bude lepší, když to teď ukončíme, titul dostane aktuálně vedoucí tým tabulky a v září začneme znovu," domnívá se kouč Interu.

Scudetto by v tomto případě okamžitě připadlo právě milánskému klubu, nutno ale poznamenat, že tak tomu s největší pravděpodobností bude i v případě dohrání celé sezóny. Inter je po 22ti kolech na prvním místě s jedenáctibodovým náskokem před druhým AS Řím a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měl první příčku opustit. Včera vyhrál 2:0 na půdě Chieva a opět tak vylepšil rekord soutěže v počtu výher v řadě - Nerazzurri jich na svém kontě mají již patnáct.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST**nesta

Lepsi napad by bol, keby sa sezona dohrala pred pernamentkarmi, slusnymi rodinami s detmi,co si chcu pozriet futbal alebo pred skolakmi /zajazdy na zapasy by organizovali skoly/... aj to su divaci, nie??? Keby sa ukoncila sezona... bola by to ekonomicka strata, nehovorim o vykonnosti tal. muzstiev v poharoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak a kdyby to nešlo, klidně ať to dohrají bez diváků. Tady nejde jen o těch pár desítek tisíc fans v hledišti, nebo o pocity hráčů, ale hlavně o miliony natěšených lidí u televizních obrazovek. Těm by to prostě nemohli udělat!

Reagovat
RMCF

A navíc pro samotný Inter by to taky nebylo moc dobrý, protože by získali druhý "neplnohodnotný" titul který by hromada lidí neuznávala...

Reagovat
HOST*mirror

No jo, to su ti Interovci. Měli by druhý titul po sobě neoprávněný, i když letos řádija na 100 procent.

Proč chce skončit ligu? Že by se chtěl jen připravovat na ligu mistrů?

Asi jo...

Inter Milan - to je klub - Ambrosiana - oblíbenci Benita

FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

MERDA MILAN......

Reagovat
HOST*Parker

Sezóna se normálně dohraje, Mancini se asi zbláznil nebo chce aby italská liga zkrachovala, o titul nepřijde a ligu mistrů stejně nevyhraje.

Reagovat
sansiro

Klídek. Hned po incidentu se říkalo, že se sezóna zruší nebo že bude tak měsíc pauza a zbytek se dohraje před prázdnými tribunami. Po dvou týdnech se už hrálo a na některé stadiony byl povolen vstup držitelům perm. vstupenek. Ty turnikety jsou jen alibi - co si tím pomůžou...!? Počkejte dva týdny a bude zase calcio jak má být... ;-) p.s. Hlavně ať tam nevytvářejí angl. prostředí!

Reagovat
Shevchenko

"Bude lepší, když to teď ukončíme, titul dostane aktuálně vedoucí tým tabulky" > on se asi zbláznil ne ? Žeby přišla další pohroma na Inter a AS by se dotáhlo ? No, Mancini nebude riskovat a ligu ukončí raději hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se mu tenhleten výrok vymstí a my budeme na konci slavit druhé místo Interu.

Reagovat
HOST*AntiJuve

Budete tak maximálně brečet,že jste v Serii B a ne že Inter bude druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

asi má fakt trochu nahnáno. Nevim teda proč, ale fakt by se mu to mohlo vymstít

Reagovat
HOST*Gigi

Si dělá srandu,ne?!!!!!!!!! Jako radši ať se postará o to aby San Siro vyhovovalo předpisům: je celkem k smíchu že chce aby titul dostal ten kdo teď vede ligu-vždyť je odehrána polovina sezony-popřípadě ať titul nedostane ani jeden..........

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje varianta s tím, aby titul nedostal nikdo, je ještě desetkrát směšnější...

Reagovat
HOST*AntiJuve

Já bych to odehrál celí,stejně je jasný,že Inter je mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekl bych že pokud se to bude dohravat bez diváku tak budou kluby hodně prodělečné... stejně si myslim že to bude stejne jak s korupční aferou: první velká sláva- velke tresty a pak se jich pulka zrušila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele