Máme nejlepší obrannou dvojici, říká O’Shea

08.10.2007, 21:19
Aktuality
Manchester United v anglické lize už šestkrát za sebou neinkasoval a v tomto směru útoční na letitý klubový rekord. Na výborné defenzivě má zásadní podíl dvojice středních obránců – Rio Ferdinand, Nemanja Vidič – podle spoluhráče Johna O’Shea nejlepší v Evropě.

Dvacátého října hrají United s Aston Villou a pokud nedostanou branku, vyrovnají klubový rekord sedmi čistých kont v řadě. Ten už je hodně starý, mužstvo Red Devils jej stanovilo už v roce 1924.

Dobrá obrana je základ úspěšného týmu a vědí to i v Manchesteru. "Náš tým se nachází ve skvělém rozpoložení. Především díky defenzívě a udrženým čistým kontům," říká defenzivní univerzál United John O’Shea.

"Rio s Nemanjou na tom mají zásadní podíl. Nemůžete chtít v Evropě dva lepší střední obránce,než jsou oni dva. Podle mého," prohlásil na adresu svých spoluhráčů O’Shea. "Doufám, že zůstanou zdraví, protože oni měli na čistých kontech největší podíl."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O'Shea je hodne kvalitni,hrac mozna ze tedka pri tech zranenich dostane trochu sanci se prosadit.Protoze co on udelal pro united.On dokaze hrat vsude,je to skvely nahradnik a taky dava dulezity goly.Takovyho hrace chce mit v tymu kazdej.

Reagovat
smazaný uživatel

mas 100% pravdu ...

Reagovat
HOST*Lop

tfuj.........

Reagovat
terry

A co takhle stperská dvojice -> Terry - Carvalho.. A az se adaptuje tak mozna i Alex!

Reagovat
HOST*,

nic,co by:D?

Reagovat
HOST*

souhlas, ale musej bejt ve formě aby byli lepší než Ferdinand a Vidič..Ale v současný době jsou asi nejlepší v Manchesteru

Reagovat
HOST*Devil

Ferda je lepsi nez Terry !

Reagovat
HOST*macca

Si ma pobavil...vraj OShea je kvalitny hrač:-) Jeho by som nechcel do mužstva ani zadarmo,je to poleno!

Reagovat
HOST*

keby si hral aspon s polovice tak ako on..mohol by si nieco hovorit..nevies kto je dobry....

Reagovat
HOST*

NESTA + Cannavaro= to je dvojka !!!

Reagovat
HOST*ipkiss

prdlajz...nesta s cannavarem hrajou v repre...tim padem terry a firdinand sou lepsi...v repre je tohle nejlepsi soperska dvoje sveta...a v klubech pokud spolu buou hrat tak ALEX + TERRY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Terry?!A alex zatim nic nehraje ale az se aklimatuzuje snad mu to pude lip ale tery nikdy

Reagovat
HOST*Crocy

Podle me je jeste o trochu lepsi dvojice Puyol + Milito.a kdyz je Carvalho ve forme tak i Terry s Carlvalhem.Potom bych az dal tyhle dva z manchesteru,je to jen muj nazor.Jinak hodne dobra dvojka je taky Kolo Toure s Galasem,ale ten byl ted zraneny tak nevim jak mu to pujde,kazdopadne TOure hraje na vybornou,je obetavy a zachranuje goly

Reagovat
HOST*.

to je v popisu práce obránců zachrranovat goly :)

Reagovat
HOST*guners forever

možná tak ve snů

Reagovat
HOST*

Ferda a Vida jsou jasne nejlepsi!Ale je pravda ze terry a carvalho jsou taky dobra dvojka!Nesta a cannavaro uz jsou hodne za zenitem!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele