Mám dlouholetou smlouvu, odmítá přestupové zvěsti Vidal

07.04.2016, 12:54
Aktuality
Arturo Vidal na začátku letošní sezóny vyměnil Juventus za mnichovský Bayern, nyní je však chilský reprezentant znovu spojován s odchodem. Zájem má mít Chelsea, na jejíž lavičku od léta usedne bývalý kouč turínského velkoklubu Antonio Conte, avšak Vidal změnu dresu odmítá...

Celým jménem Arturo Erasmo Vidal Pardo si na evropské scéně udělal jméno během čtyřletého působení v Leverkusenu, odkud se následně vydal na Apeninský poloostrov.

Juventusu pak během další čtyřletky pomohl hned ke čtyřem mistrovským primátům a navrch se "Starou dámou" neúspěšně bojoval ve finále Ligy mistrů s Barcelonou.

Před startem letošního ročníku si služby žádaného středopolaře zajistil Bayern Mnichov, kde má Vidal kontrakt do roku 2019, přesto se spekuluje o jeho možném přesunu do Chelsea, kam by 28letého Chilana chtěl kouč Antonio Conte. "Jsem s rodinou v Mnichově šťastný a navíc mám s Bayernem dlouholetý kontrakt," odmítl další možnou změnu dresu Vidal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
madridcan

Chvalabohu...stacia mi kecy o Pogbovi.

Reagovat
db18

...když už, tak by stejně následoval Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Usty

Však by taky nešel do Realu...

Reagovat
madridcan

Dobre....ale do idealnej zostavy by si ho dal vsak?

Reagovat
Murtago

Kdy jsi přestal fandit Atlétiku?

Reagovat
Usty

Ani nevím... asi od doby, co sleduju PL skoro na plnej úvazek

Reagovat
db18

...ale tak aspoň, že se rozehrává v tu pravou chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

To hrál tak špatně?

Reagovat
db18

Na podzim jo... částečně to mohlo být přesunem, ale jeho v té době nezdobila ani bojovnost a snaha - ta se u něj projevila až po návštěvě Turínských nočních klubů...

Reagovat
livefan

pod Carlem budou podle mě jeden z klíčových hráčů.

Reagovat
AndR

Hrál vysoko a i přesto, že je jeden z nejlepších DM směrem dopředu, nestačilo to, aby tam byl nějak dominantní. Guardiola mu nenastavil dobrou roli a pokyny. Teď už hraje odzadu a všechny jeho přednosti jsou zase vidět. Proti Benfice i s gólem.

Nesedí mu hra s Alonsem, ostatně jako všem ostatním, právě s Alonsem pak hraje vysoko a je ztracený.

Jinak řečeno bych neřekl, že hrál někdy špatně, ale spíše pod špatnými pokyny zapadl do průměru.

Reagovat
Puskas

No Vidal...

Reagovat
JuveIt

Že je pod smlouvou a rodina je šťastná, říkal i v Turíně. Takže mu stejně nevěřím

Reagovat
Rich

Vidal je mnohem lepší hráč než Alonso. Pro novou sezónu si myslím, že bude hrát častěji než Alonso, dokonce očekávám, že Alonso v lednu 2017 přestoupí, tedy alespoň v to doufám, že odejde. Alonso je vůbec nejhorší hráč

Reagovat
20fredy20

paradny hrac, radost na neho pozerat, bojovnik

Reagovat
Bayern +

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele