MALOUDA V HLEDÁČKU CHELSEA

19.11.2006, 14:46
Aktuality
Florent Malouda možná v létě půjde ve šlépějích Michaela Essiena a rovněž on se bude stěhovat z Lyonu do Chelsea. Londýnský klub má o francouzského reprezentanta velký zájem a případná realizace tohoto přestupu by s velkou pravděpodobností měla za následek odchod Arjena Robbena ze Stamford Bridge...

"Je pravda, že Chelsea se o Maloudu hodně zajímá a je dosti pravděpodobné, že v průběhu letní přestávky dojde k dohodě," hlásí deník News of the World. "Florent bude přestupu nakloněn i z toho důvodu, že jeho blízkým přítelem je Didier Drogba," připomíná list velké přátelství těchto dvou fotbalistů.

26letý záložník v posledních měsících prožívá vynikající období. Pevně se usadil v základní sestavě francouzské reprezentace a Lyon i s jeho výraznou pomocí i letos doslova válcuje celou Francii. Malouda navíc před více než měsícem prodloužil se svým současným zaměstnavatelem smlouvu do léta 2011 a jeho vykoupení tak nebude vůbec levnou záležitostí. Chelsea si však s otevřenou peněženkou Romana Abramoviče může dovolit přeplatit jakéhokoliv konkurenta v boji o hráčovy služby a podle některých informací na Stamford Bridge již připravují nabídku ve výši 15 milionů liber.

Zprávy o chystaném příchodu Maloudy rozhodně neudělaly radost Shaunu Wrightu-Phillipsovi a především pak Arjenu Robbenovi. Nizozemský fotbalista se sice po zranění již vrátil na trávníky a v posledních zápasech nastupuje vcelku pravidelně, již několikrát se o něm však mluvilo v souvislosti s možným odchodem. Nyní tyto spekulace ještě nabraly na obrátkách.

"Pokud nebudu stabilním členem kádru, potom budu zvažovat jiné možnosti. Slíbili mi, že budu hrát pravidelně, tak uvidíme. Jsou tady někteří hráči, kteří dostávají spoustu peněz za nic, jenomže já nechci být jedním z nich, jsem na to ještě příliš mladý," prohlásil nedávno 22letý Robben.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koupí Maloudu a prodají Robbena? Tak to může udělat fakt jenom Chelsea... SWP ať odejde co nejdříve, stejně ho v CFC žádná světlá budoucnost nečeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsme toho Robbena nekoupili. A Malouda by se mi líbil v Arsenalu, jenže tam mají plno

Reagovat
smazaný uživatel

Proč seš rád, že jste ho nekoupili? Arsenal má sice plno, ale křídelní typ skoro žádný, s tím v dlouhodobější soutěži těžko můžou uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno prichodom Maloudu bude Robben lacnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

I ked naco by dnes Realu bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem ho, ale dnes jsem rád, že máme Reyese (teda...ehm...zatím ).

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je podle mě o trochu lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není to Španěl

Reagovat
RMCF

Taky sem byl jeden z těch co na křídlo chtěli Robbena, bohužel pro něho Chelsea s příchodem Shevi a Ballacka změnila system, ale stejně si myslím že Robben je pořád top křídelník a stále ho pavažuju za o něco kvalitnějšího než Reyese. Sezona zatím dává za pravdu těm co z této trojky prosazovali C.Ronalda, myslím že sem se o tom přel s přispívatelem Real a prosazoval Robbena.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě od Reyese odrazovala ta výměna za chudáka Julia, ale teď jsem rád, že máme po Ramosovi dalšího mladého a velmi kvalitního Španěla. V této, snad můžu říct, tradici bych pokračoval i příští rok a přivedl Alexise nebo Navase

Reagovat
RMCF

Navas by byl super a měl bysme konečně od odchodu Figa pravé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved mate Beckhama. To je zaruka svetovej kvality. Snad mi nechce povedat, ze nejaky usmrkanec Navas sa popri nom presadi do zakladu ?

Reagovat
RMCF

Tak pokud sis všiml tak já sem Beckhama a jeho styl hry neměl nikdy rád a jeho příchodem do Realu sem trpěl a těším se na okamžik kdy náš klub opustí...

Reagovat
smazaný uživatel

To bola sice reakcia na teba, lebo to tematicky nadvazuje, ale pri pohlade na nick merengueasa, som si to nemohol odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase začínáš? Uvědomuješ si, že se počet tvých příspěvků sníží o 50%, až příští rok Beckham odejde? Ledabys to pak naháněl nějakou diskusí s Kyslíkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Arjen musí zůstat!!! Malouda je sice dobrý, nesmírně pracovitý a docela rychlý, ale nač ho? To může fakt udělat jenom ta moje Chelsea

SWP přeju rychlý odchod, vůbec nechápu proč Murhovno takového hráče víc nevyužil ... Vůbec nákupy jako je Ballack, Sheva, (Malouda) atd. nepodporuju. S posil se mi líbí Kalou, Mikel. Nemůžu naopak strávit Ešlího, Go Bridge Go!!!

Reagovat
HOST*m

podle mně by měl malouda odejít do ac milán tam takovýho hráče nemaj a dost tápou je to tam samej dědek a jedinej kdo tam trochu běhá je gilardino

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa nehodi do herneho stylu AC.

Reagovat
HOST*m

no možná nehodí ale rozhodně je to jediný co ac může pomoct mladí běhaví hráči

Reagovat
RMCF

To máš sice pravdu, ale Ancelloti hraje bez křídelních zálložníků případně útočníků a pochybuju že svůj zažitej systém bude měnit

Reagovat
smazaný uživatel

AC potřebuje zkušené útočníky a mladé obránce, jenže oni ty posily shánějí přesně naopak

Reagovat
HOST*Thomick

To je snad normální ne, že chce chelsea kazdeho dobreho hrace. To neni nic neobvyklyho a navic pane mourinho, vám je robben málo dobrej

Reagovat
HOST*

Jeden z nejlepších a perspektivních mladých hráčů v Chelsea a má odejít, to fakt nechápu.Až ho prodaj do Barcelony a tam bude zářit,tak si Mourinho bude drbat hlavu!!!

Reagovat
vladino10

G

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele