MALOUDA SI VYBRAL CHELSEA

01.07.2007, 15:12
Aktuality
Florent Malouda dal odpověď na otázku, kdo by měl být jeho dalším zaměstnavatelem. Záložník Lyonu touží po přestupu do Chelsea a vzhledem k tomu, že ta za něho již Lyonu učinila konkrétní nabídku, mohlo by k transferu dojít hodně brzy...

"Je to Chelsea, kam chci jít. Už jsem si vybral. Mluvil jsem o tom s trenérem Jose Mourinhem a mám v klubu i svůj kontakt, ne jako v Liverpoolu, kde do hry zasahovala spousta zprostředkovatelů," prohlásil francouzský reprezentant.

Malouda je jedním ze dvou fotbalistů základní sestavy, kteří již dříve vyslovili přání z Lyonu odejít. Obránce Eric Abidal již patří Barceloně, Malouda by měl následovat.

"Chci odejít. Ředitelé to vědí a v těchto podmínkách v Lyonu zkrátka nemohu pokračovat. Je to lepší pro Erica a nic se nezměnilo ani u mě," dodal Malouda.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

Dyť ten Lyon bude hotový, už odešel Tiago, Abidal a teď Malouda.

Reagovat
HOST*

Že by náhrada za Robbena?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis za vacne zraneneho Robbena ?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*CeceFCB

No je to mozne, ze je to nahrada za Robbena, ale s tym rozdielom, ze Malouda sa na Robbena nechyta!

Reagovat
HOST*

?

Reagovat
HOST*

Zní to jako by byl Malouda velká ryba v malém rybníce.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je lepsi ako Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda je lepší než Robben.

Reagovat
Shevchenko

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Není a po přestupu do Chelsea se to ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

V com je Robben lepsi ? V tom, ze po prebrati lopty da hlavu dole a ide ignorujuc spoluhracov sam to tahat na branu ?

Malouda je napriklad daleko lepsi v defenzivnej cinnosti a presingu. To je pre Robbena velka neznama. Malouda sa dokaze slusne zapojit do rozohravky, zakombinovat. Malouda dokaze spravit slusny kridelny tah a prihrat na gol a gol dokaze i sam vstrelit( v tejto sezone 10).

Oni su to trocha ini hraci...vid mnou spominany rozdiel medzi Ronaldom( Robben ) a Giggsom ( Malouda ). No a sucasna Chelsea viac potrebuje skor Robbena ako Maloudu, ale to neznamena, ze by bol Robben lepsi a ze by sa tym nieco potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

goal.com:

However, Roma - who have very good relations with Barcelona - have refused to speak with Madrid, at least until Barca withdraw from the negoatiations.

"While Barcelona do not pull out from the negotiations, we cannot consider Real Madrid," said Roma sporting director Daniele Prade.

"It is a question of moral correctness for us."

S tím Interem je to fakt velmi zajímavý souboj, nabízíme 14 plus Giuly (4-5), oni 8, druhou půlku Pizarra (6) a půlku Obinny (2) Real 16 čistých.

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ale ved ako môzu ponukat Pizzara??Ved ten uz predsa patri AS, sak ho uz kupili!

Reagovat
HOST*netajima tě

mluv česky

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale neni tady jediný článek, kam bych to mohl beztrestně napsat...

1. Newcastle má tu drzost vyslat do Barcelony tu svojí rytířskou družinu, aby nám nabídla, že si s sebou vezmou Edmílsona a to gratis. To je fakt neskutečná drzost. Hanba! Nedělá jim problém vysázet 25 milionů euro za Benta a pak budou šetřit na DM, kde by jim stačilo za Edmílsona nabídnout 5 milionů... Txiki reagoval, že Edmílson neni na prodej a nikam nepůjde (aspoň myslim, je možný, že to neni pravda - kdyzžtak mě opravte).

2. Motta chce odejít a taky gratis. Koukam, že ten Giův odchod rozpoutal v řadách hráčů, kteří nás mají opustit hotovou revoluci.

Motta si prostě myslí, že pro nás udělal tolik, že ho máme jen tak nechat jít zadarmo. Je tohle ve fotbale normální?

Totéž Giulyho agent. Se snad zbláznili. Jedna věc je úcta a vděk za odvedenou práci a druhá věc je ekonomika a zdravý rozum. Ať udělají kompromis.

Reagovat
plechi

Benta koupil Tottenham ne Newcastl...

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Benta koupil Tottenham, nikoliv Newcastle. Edmílson stejně moc drahý nebude, protože bude cca 4 měsíce mimo hru a navíc mu příští léto končí smlouva. Reálná cena je tak 2-3 miliony euro, tedy alespoň podle mě...

2. Mottu mě dost naštval, tohle se prostě nedělá. Snad to jenom zkouší. On sice pro Barcu něco odvedl, ale Barca pro něj možná ještě víc a tak by se taky měl chovat...

Když to shrnu, tak: Edmílson 2-3, Giuly 4-5, Motta 4-5.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší něco než nic...

Reagovat
HOST*CeceFCB

No Newcastle si asi mysli, ze Barca je nejaka futbalova charita, ktore len tak na poziadanie pusta hracov inym teamom a to uplne zadarmo!!!Sak keby prisiel na priklad Txiki s takymto blabolm do AS RIM, ze nech nam pustia Chivua zadarmo, tak by nas vysmiali a boli by toho plne noviny!!Takze Allerdyce ci ako sa vola ten ich trener, vysol 4-5 mega a môze byt vas a nieze zadarmo!

Reagovat
smazaný uživatel

1. Tottenham

2. Motta odejít nechce, ale Barca s ním už nepočítá, to je docela podstatný detail.

Nicméně souhallsím s tím, že žádné rozdávání nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Edmilson je nejenom zraněn a končí mu smlouva, ale my už máme jeho posty pořešené a jeho odchodem bysme aspoň ušetřili na jeho platu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele