MALOUDA PŘIPUSTIL ODCHOD Z LYONU

28.03.2007, 12:30
Aktuality
Florent Malouda se vyjádřil k otázce svého možného odchodu z Lyonu. Francouzský reprezentant ze Stade Gerland rozhodně nespěchá a když už by měl odejít, podepíše smlouvu s nějakým větším klubem. V úvahu připadají například Arsenal a Juventus...

"Když jsem minulé léto podepsal novou smlouvu, chtěl jsem, aby se o mé budoucnosti celou sezónu nemluvilo. Na konec této sezóny mám sjednanou schůzku s předsedou, ale mám v Lyonu dlouhodobý kontrakt. Odejdu pouze v případě, že si najdu něco lepšího, v tuto chvíli však mnoho klubů lepších než Lyon není," říká Malouda.

26letý ofenzivní fotbalista má s Lyonem platný kontrakt až do léta 2011, v případě odchodu by pravděpodobně zvolil Premier League nebo Serii A. "Líbí se mi italská a anglická liga. Juventus a Arsenal? To jsou dva vynikající kluby, mají minulost a svou vlastní kulturu, v tuto chvíli zde však nic konkrétního není," netají se Malouda sympatiemi ke "Kanonýrům" a "Staré dámě".

Maloudovo jméno se skloňovalo i v souvislosti s možným přestupemdo Chelsea, kde hraje kamarád Didier Drogba. Tento přestup ale 26letý fotbalista odmítá. "Je tam hodně nejasností," prohlásil Malouda, který pravděpodobně i příští sezónu stráví v dresu francouzského mistra. "Nemyslím si, že by bylo moudré odcházet před Eurem 2008. Lyon bude v příští sezóně ještě silnější, v každém případě bych mohl odejít po ME."

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele