Mali hledá nového trenéra, Kasperczak od týmu odchází

09.03.2015, 10:52
Aktuality
Po nešťastném účinkování reprezentace Mali na Africkém poháru národů, ze kterého vypadla po losování, končí na její lavičce Henryk Kasperczak. Zkušený polský trenér se s představiteli tamního svazu domluvil na rozvázání smlouvy...

"Prezident a viceprezident Malijské fotbalové federace se setkali v sobotu s Henrykem Kasperczakem a po přátelském jednání se obě strany rozhodly ukončit vzájemnou spolupráci," stojí v oficiálním prohlášení.

Osmašedesátiletý kouč, který vedl Mali už na domácím šampionátu v roce 2002, měl v západoafrické zemi původně působit až do léta 2018. Před více než rokem, kdy nastoupil do funkce, se netajil velkými ambicemi a touhou konečně pro Mali vyhrát kontinentální mistrovství.

Na turnaji v Rovníkové Guinei ale Kasperczakovo mužstvo skončilo už v základní skupině, když ve všech třech zápasech remizovalo a mělo stejný počet bodů i skóre jako Guinea. Následovat tak musel los a ten poslal do vyřazovacích bojů soupeře.

Autor: Petr Vaněček / lequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
ACSMan

Odkdy se losuje kdo vypadne?

Reagovat
Paul Anka

Udivuje mě kolik lidí sem chodí, hraje si na experty a přitom ani neznají pravidla

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik platí?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Wisly za Smudu beztak

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

mě!!!!!! ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele