Maldini chce aktivní milánskou budoucnost

10.01.2008, 15:55
Aktuality
Paolo Maldini je symbolem a legendou AC Milán a toto spojení s největší pravděpdobností bude fungovat i po letní přestávce, kdy zkušený obránce ukončí kariéru. Bývalý italský reprezentant by rád i nadále pracoval ve světě kopané a svou další budoucnost by pochopitelně chtěl spojit s Rossoneri...

"Můj nejmladší syn si myslel, že jsem již přestal hrát, když jsme odjeli na vánoční dovolenou do Miami. Nejstarší ví, co se děje a byl by rád, kdybych pokračoval, ale... Miluji tento sport, trénování a práci s týmem, jenomže už nemůžu žádat více, než čeho se mi během mé kariéry tady dostalo," prohlásil Maldini.

"Tohoto kroku se nebojím, měl jsem dostatek času o něm přemýšlet. Určitě budu muset změnit zaběhlé denní zvyklosti a najít jiný způsob práce. Budou mi chybět každodenní tréninky, možná zcela zkolabuji. Rád bych i nadále žil ve svém městě, pracoval pro AC Milán a využil nějakým způsobem své zkušenosti. Ještě se rozhodneme společně s Adrianem Gallianim a prezidentem Silviem Berlusconim. Rád bych dostal nějakou aktivní roli, ne nějakou za zásluhy," pokračoval Maldini.

Maldini se na prvoligové italské trávníky poprvé podíval 20. ledna roku 1985 v utkání s Udinese a příští víkend tak oslaví 22. jubilem. Paradoxně to bude právě v utkání s Udinese, kam Rossoneri přicestují k utkání 19. kola Serie A.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Respekt pred tebou, to co dokazal uz v modernim fotbale nedokaze nikdo. Nezlakali ho penize ale pouze klubismus. Bude to pro ACM velka rana

Reagovat
Devil

Mohl by delat treba vodonosice kdyz chce bejt tak aktivni .

Reagovat
smazaný uživatel

trapnej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jj je

Reagovat
Devil

jj beru zpet , Maldini je opravdu ikona AC a hodne toho za svoji karieru dokazal . Jeden z nej. obrancu na svete vubec a vzhledem k jeho veku pred nim jen smekam .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

no zase tak trapnej není, když pro klub a pro svoje město tak by mu vadit nemělo :o))))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele