Malcom po sezoně opustí Bordeaux, klub mu vyjde vstříc

16.02.2018, 14:56
Aktuality
Poslední měsíce v dresu Bordeaux před sebou má Malcom. Talentované brazilské křídlo si řeklo o pozornost zahraničních klubů a zájem o něj je především v Anglii. O přestupu se spekulovalo již v lednu a tehdy ještě dvacetiletý fotbalista zůstal, v létě už bude vše vypadat úplně jinak...

Malcom přišel do Francie před dvěma roky z Corinthians a patří do základní sestavy Bordeaux, za nějž nastřílel už šestnáct ligových branek. Zájem o něho mají Arsenal nebo Tottenham a v průběhu podzimu se spekulovalo rovněž o Bayernu Mnichov.

"Říkal jsem, že novou výzvu chci najít už v lednu, zároveň ovšem musím mít na paměti i to, jak moc mi pomohlo Bordeaux. Dal jsem mu své slovo, že zůstanu do konce sezony, abych měl k dispozici více času i na výběr nového zaměstnavatele," nechal se slyšet Malcom.

"Další tři nebo čtyři měsíce udělají velký rozdíl. Bordeaux mi na oplátku slíbilo, že mě v létě nechá odejít. Vyberu si další klub a Bordeaux mě uvolní," dodal.

Malcoma se těší na novou výzvu a aktuálně mu radost mohou dělat zlepšené výsledky Bordeaux. To pod novým trenérem Gusem Poyetem vyhrálo čtyřikrát v řadě a opustilo sestupové pásmo. V tuto chvíli je na sedmé příčce tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že ho vedení nechá v klidu jít

Reagovat
Tuxedo

v kľude za 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

No co. Ale nechaj ho Existujou týmy který něco slíbí pak to čtyřikrát natáhnou tu cenu a ještě se hráčovi vysmějou

Reagovat
tnt03

Tohle je od nich férové no :-) Teď ještě aby to tak v létě opravdu bylo a Bordeaux to dodrželo

Reagovat
Kucka

tzv. na Lestr

Reagovat
Arsenalista

Se divím, že mu klub dovolil to tak veřejně říct. Ta cena půjde dolů... stejně jsem zvědavý, jesti na Anglii má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona moc dolů nepůjde, zájemců, co se budou přetahovat bude dost. A asi tohle není žádná překvapivá informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit za Benzemu, Ronaldo natrvalo na hrot a trio BCM si nechám líbit

Reagovat
Hachim Mastour

Vincius>Malcom

Reagovat
Gazdo

Btw ten vinicius sa zatial ako javi sleduje niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš BRM

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky nechápu proč si u někoho volí první písmeno jména a u někoho příjmení jak se to komu hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc vy se hodil asi Arsenalu, ten nemá vůbec vyřešený křídla, chápu, tě ho budete chtít více lidí ve svém týmu, ale zase je mu 20 let, a aby hrál 500 minut příští rok je trochu zbytečný ne? Dobrá by byla i Valencia, AS Řím, ty na něj samozřejmě nemají, ale ten Arsenal by mohl koupit a když se ukáže i tam, tsk může ještě výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bayernu ako dvojica s Comanom... Ribéry a Robben toho už moc nenabehajú

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery by měl už opravdu odejít do slabšího, možná Marseille, ale Robben ke furt na hřišti skvělý.

Reagovat
vladino10

Vôbec to nie je také jednoduché ako pises- v prvej polovici sezóny bol mizerný ribery a robben bol fajn, teraz to je zatiaľ presne naopak..

Reagovat
Bastaron

To právě ani není.

Reagovat
Rich

Viděl jsi poslední zápas? Ribery je hrozný, v posledním zápase proti Schalke za celý zápas pořádně přihrál dvakrát než byl vystřídaný. Díky jeho chybě se Schalke dostalo do brejku a bohužel skórovalo. Když Bayern šel do brejku, za jasného přečíslení, tak mohl přihrát, ale místo toho si to nechal a opět to pokazil. A to byl jenom tenhle zápas, ty předchozí taky nebyly nic moc, osobně doufám, že v úterním zápase nenastoupí.

Já jsem byl skeptický vůči jakémukoliv prodlužování u obou, ale Robben by tu jednu sezónu nebo ty dvě sezóny mohl ještě odkroutit. Takže Robbenovi prodloužit a Riberyho nechat jít a dát prostor Comanovi.

Reagovat
vladino10

Tým "poradne prihral dva krát" myslíš tie dve prihrávky, z ktorých z prvej lewandowski strieľal z vnútra pokutového územia alebo tú druhú po ktorej šiel Muller sám na kasu?

Nebol to preňho ideálny zápas, ale keď už vytahujes konkrétne momenty, tak skús aj tieto..(to, že rozbehol gólovú akciu nerátam, predsalen to bola jednoduchá prihrávka alabovi)..

Reagovat
Rich

A viděl jsi ty momenty, kdy to neskutečně kazil? Ribery přihrál Alabovi, ten dal míč Jamesovi a ten mu ho přihrál zpět. Alaba přihrává Lewandowskimu, ten pouští Muller pálí dělovku a Lewa doráží. Tímhle mi neargumentuj, jelikož tu akci založil Alaba a James. A druhý moment, kdy dával gól Muller, tak finální přihrávku mu dal Robben ne Ribery.

Reagovat
vladino10

Kto píše o góle?

Muller šiel sám na kasu okrem toho gólového momentu ešte raz

Reagovat
Rich

Já jsem argumentoval tím, co ty si označil, že Ribery nějak vytvořil, ale tak jsem zvědav kolik toho dneska předvede. No kolik předvede asistencí a gólů.

Reagovat
vladino10

"Ja: tú druhú prihravku po ktorej šiel Muller sám na kasu? "

Ty: Muller dal gól po prihrávke Robbena

Ale ja som nepísal ani jedným slovkom o gólovej situácii, tak si pozri zostrih..dnes nehral dobre, ale aj keby hral, tak z toho pocitu ktorý zrejme pretrváva z prvej polovice sezony, že je nahovno si aj tak vsimnes iba to čo pokaslal..

Jasné, nie je to ten starý ribery, ale oproti tej prvej polsezone sa celkom zdvihol..

Reagovat
Seydou Doumbia

Radši bych G.Martinse, ale ani Malcom by nebyl špatný.

Reagovat
Rich

Malcom není špatný hráč, ale jak tady píší ostatní, bude o něho zájem, on dokonce prohlásil, že by rád si vyzkoušel Anglie, takže já spíš očekávám, že zamíří tam, akorát mi není jasné moc, kam půjde, jestli do Arsenalu, Chelsea nebo snad Liverpool. Myslím si, že nepůjde do City, tam je ofenzíva dost silná.

Bayern se bude snažit o Gelsona Martinse.

Reagovat
smazaný uživatel

Martins

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej ten martins vubec je? Je tu nekdo kdo ho ma trochu nasledovanyho a priblizil by mi co to je za hrace?

Reagovat
Seydou Doumbia

Co jsem ho viděl tak má skvělé zrychlení, dribling jen občas pokulhává v zakončení. Pravidelně Sporting nesleduju ale co se týče parametrů tak podobný hráč jako Costa. Myslím že do Bayernu a do německé ligy by se hodil jen musí vždy nechat na hřišti 100% a nesmí hrát naladově jako Costa.

Reagovat
Rich

Co jsem viděl já ho hrát, ať už zápasy ze zvědavosti nebo sestřihy, tak hraje velice dobře, hlavně je rychlý, má skvělou kombinaci a dribling. Pravda je to zakončení, že není úplně dobré, ale to se dá vypilovat. Spíš bych ho přirovnal rovnou k Riberymu, Když se koukneš na nějaký zápas, kde bude hrát, tak dost to připomíná právě Riberyho.

Costa nebyl náladový, akorát ho nebavilo sedět na lavičce, nehledě na to, že Bayernu vypomohl docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Gelson Martins je v prvom rade kľúčový hráč pre ofenzívny štýl,ktorý hráva Sporting.Tým,že je neuveriteľne rýchly,dokáže loptu potiahnuť sám až k súperovej 16-ke,jeho dribling v rýchlosti takmer nemá chyby,prejde aj cez viacerých hráčov bez problémov a o loptu nepríde.Jeho slabiny sú zakončenie a centrovanie,ale inak je celkom dosť tvorivý typ,je trochu podobný Comanovi,tiež má obrovský potenciál do budúcnosti,dokonca ho chválil v jednom rozhovore aj Ronaldo ktorý s ním hráva v reprezentácii.Je to špičkové mladé krídlo pre akýkoľvek klub ktorý vyznáva útočnú hru,preto sa o ňho zaujímal napríklad aj Liverpool.Zaujímavosťou je,že my sme io sledovali už dávnejšie

Reagovat
Seydou Doumbia

Je podobný Costovi, Riberymu, Comanovi...tak hlavně že jsme se shodli. Tak dejme tomu mix všech třech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,že je podobný Ribérymu,a to ho mám napozeraného od posledného Eura.Ono stačí sa aj pozrieť na YT,nejaké jeho zostrihy,a uvidíš že je taký typ ako Coman.Hlavne nech niekoho mladého dotiahneme,Thauvin a Di Maria by boli prúser

Reagovat
Seydou Doumbia

Bayern je spojený s tou argentínskou vychrtlinou? Nestraš. Thauvin asi není až tak hrozný jak jsem si myslel letos hraje parádně ale sympaták to pro mě není...proto bych bral radši toho Martinse

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sú všetci hráči ktorí sú s nami spájaní,resp.možné náhrady za Robbena s Ribérym:Malcom,Martins,Bailey,Chiesa,Pulisic,Carrasco,Lemar,Thauvin,Di Maria,Guedes

Reagovat
Seydou Doumbia

Mal Mar Bai Lem

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně prohlásil, že by rád anglii? čekal bych, že se spíš požene do španělska.. ač nerad, tak musím uznat, že do arsenalu se hodí nejvíc...

Reagovat
Rich

Ano, prohlásil to, že ho láká nová výzva a že by rád zkusil Anglii. Už v zimním přestupovém kole ho sledovalo dost týmů a dost se spekulovalo, že odejde.

Do Španělska neodejde, Real Madrid ho snad ani nesledoval, ale možná se pletu, fanoušci Realu by to mohli vědět. Barcelona má skvělou, silnou ofenzívu, takže tam by se neuchytil. Myslím, že Atletico Madrid ho sledovalo.

Reagovat
Superme

Bayern by se ml snažit o Thauvina, který Malcoma i Martince strčí do kapsy s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Kôli jednej podarenej sezóne v Marseille?Martins hrá v top forme viac ako jednu sezónu,okrem toho je mladší a rýchlejší,dá sa s ním pracovať.

Reagovat
Rich

Baroncino má pravdu, Thauvinovi se daří jenom tahle sezóna, Martins podává pravidelné výsledky už druhou sezónu. Nehledě na to, že Olympique Marseille prohlásilo, že Thauvina nepustí pod 100 mega.

Tak já se ptám, proč má Bayern utrácet za mnohem dražšího a staršího hráče? Za stejnou cenu by mohl Bayern pořídit Lemara, který hravě strčí do kapsy Thauvina, ale proč dávat takové prachy, když můžeme vykoupit Jamese a k tomu získat kvalitního, rychlého a kombinačně schopného hráče jako je Martins.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
REPLIKATOR

Do Liverpoolu náhrada za Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

*ako alternativa do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hraje o záchranu ve Francii a vy tady jedete velkokluby. Nakonec bude rád za nějakou Neapol...

Reagovat
Seydou Doumbia

Sedmé místo v lize to je solidní boj o záchranu. Sice se nacházeli u sestupových pozic, ale ted čtyři x vyhráli a hned jsou sedmí. Tam stačí pár výher nebo proher a můžeš být pátý i devetenáctý. Rozdíly minimální. Stejně ale nechápu tvou logiku, proč by třeba hráč hrající v dolní polovině tabulky nemohl mít na velkokluby. Já L1 celkem dost sleduju a je to hráč s obrovským potenciálem Možná by se nějaký ten mezikrok hodil, ale to už nezávisí na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od hráče co chce do velkoklubu bych čekal, že ten tým aspoň táhne. Potenciál má dneska kde kdo ve 20-ti letech...

Reagovat
Godwinson

Však ten tým táhne, zejména ho tedy táhl v tom nejhorším období. Tady je pro některé zřejmě dobré zmínit, že fotbal je týmový sport a že Zbrojovka Brno s Messim by pravděpodobně LM nevyhrála. Malcom je hodnocen jako jeden z nejlepších hráčů letošního ročníku a rozhodně jeho touha po velkoklubu není příliš troufalá, o čemž koneckonců svědčí zájem těch samotných velkoklubů.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně tak. Třeba Lyon před sezonou vzal na hostování N'Dombeleho z Amiens + opce. Celkem zajímavý tah si vzít hráče z takového týmu do francouzského velkoklubu na hostování. Ale zatím hraje skvěle a doufám že se opce uplatní. Kdo ty zápasy sleduje popřípadě sleduje individuální statistiky tak ví že Malcom je tahoun s obrovským potenciálem na ty nejlepší kluby.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mr.Silver

Jsem zvedav, jestli je lepsi nez Iwobi. Klidne at jde do Anglie, ale k nam doufam dovedeme zkusenejsiho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

O mnoho lepší než Iwobi, Iwobi má sice velkou snahu a je sympatický, ale bohužel je to furt málo, pokud by Arsenal vážně chtěl titul, jako Back up fajn, ale tahoun Iwobi podle mě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale zo všetkých hráčov,ktorý sa s nami spájali alebo spájajú,sú práve Malcom a Bailej najviac podobný Robbenovi

Reagovat
smazaný uživatel

*Bailey

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele