Málaga odvolala kouče Romera, kterého u kormidla nahradí Míchel

07.03.2017, 13:40
Aktuality
Marcelo Romero se po pouhých deseti zápasech loučí jako trenér Málagy. Španělskému klubu se pod vedením 40letého Uruguayce nedařilo, načež vedení klubu zareagovalo jeho odvoláním. Uvolněný post podle očekávání zaujme Míchel...

Bývalý dlouholetý hráč andaluského klubu působil nejprve jako asistent Javiho Garcíi a Juande Ramose, kterého před koncem minulého roku u kormidla nahradil.

Ramosovi se však od začátku nedařilo a z deseti ligových utkání dokázal vyhrát pouze jedno jediné, celkově dokázal vytěžit pět bodů a propadl se na průběžné 15. místo.

Na nového šéfa lavičky pak příznivci Málagy nečekali dlouho, uvolněného postu se podle očekávání chopil Míchel, jenž naposledy vedl Marseille a ve svém novém působišti dostal smlouvu do roku 2018.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net, transfermarkt.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo má Malagu nasledovanou a může mi přiblížit jejich letošní situaci, co se týče kádru? A jak se daří Camachovi?

Reagovat
Phillipinho

Maji nejlepsi kadr od doby co hrali semi LM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
raduinho

čtvrtfi

Reagovat
Messiáš

Ten tah s vyhozením Ramose se vyloženě vyplatil. Chápu, že porážka v Copě od druholigového týmu se nenese úplně snadno,ale dát to pak takový,u kašparovi, který s relativně slušným materiálem pomalu nevyhraje nad nikým, to mělo oči. Snad je Michel zachrání, roste tam hned několik zajímavých hráčů..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Fáňos

tak to si ho užijte přeji mu, aby mu angažmá vyšlo, ale v Marseille byl neskutečně špatný. první tři zápasy hráče namotivoval a pak už jen prohrávali. útok na náhodu hrůza, ale asi mu nerozuměli, protože na ně mluvil španělsky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele