MAKELELE PŘIPUSTIL MOŽNÝ ODCHOD DO USA

05.06.2007, 13:25
Aktuality
Claude Makelele by mohl napodobit Davida Beckhama a zamířit do Spojených států amerických. Francouzský reprezentant a jeden z nejlepších defenzivních záložníků světa to připustil v rozhovoru pro britský deník The Times...

"Ještě jsem se nerozhodl, kde budu hrát v příští sezóně. Spojené státy jsou jednou z možností. Nezabránilo by mi to v reprezentování, zeptejte se trenéra," prohlásil bývalý fotbalista Realu Madrid.

Makelelemu je již 34 let a z jeho kontraktu na Stamford Bridge zbývá pouze rok. Manažer Jose Mourinho v tuto chvíli zvažuje, zda má francouzskému fotbalistovi nabídnout kontrakt nový, nebo ještě více vytěžovat mladíky Johna Obiho Mikela a Lassanu Diarru.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ani se mu nedivím v poslední době se mi chelsie přestala zamlouvat a to jsem ji mel hodně rád!! navíc se už nedostává do základu jako dřív (S chelsie vyhrá asi 2 tituly a vic s asi nevyhraje s ohledem na prespektivu Manchestru, Arsenalu a Liverpoolu který bude v létě nakupovat jako vzteklej ) takže Claude MLS volá

Reagovat
smazaný uživatel

TO ne už zase kdo bude příště

Reagovat
smazaný uživatel

Amici se snažej pomalu ale jistě vykupovat Evropu to jim nestačí hokej a basket musej mít všechno. Ale fotbal v Evropě bude vždy nejlepší na světě aspoň ten klubovej

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

zapomněl jsi na baseball, americký fotbal atd. Mno prostě mnohonárodnostní kultura

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale baseball mě nebere a Americký fotbal hraju jen Playstationu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Darbrai

fotbal je fotbal... at si ty sve americke sporty strci nekam :)

Reagovat
HOST*

stejně tam odchazí jenom veteráni do důchodu na dožití, MLS nikdy nebude na Evropské ůrovni

Reagovat
HOST*

ještě by tam mohli stáhnout R.Carlose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele